מה אומר ומה אספר..............

חן (*_*)

New member
מה אומר ומה אספר..............

מי שלא היה בברצלונה, מומלץ. חזרתי ובאמתחתי המוןןןןןןןן מתנות-חוויות, מראות, ריחות, תמונות מהאגדות........... העיר ברצלונה עבורי- הייתה שירה מהלכת, או אולי, תפאורת תאטרון, אלא שבמציאות! לצעוד ברחובות, על מדרכות מרוצפות בשלל מרצפות בצבעים ודוגמאות מהממות... לחוש במבט בגובה העיניים, את העיר המודרנית, התוססת, חנויות מותגים, בתי קפה ומסעדות, ואנשים חביבים, שלמרות שאינם יודעים אנגלית, מנסים תמיד לעזור. לשאת עיני מעלה, אל קירות הבניינים העתיקים, המגולפים ביד אמן, וגגותיהם המדהימים, לחוש כאילו אני חיה במאה אחרת, ציורית ורומנטית. לשאוף אל נחירי, בליל ריחות התבשילים השונים במסעדות הרבות מספור בעיר, מעורבים בעשן הסיגריות המיתמר בכל מקום, ללא איסורי עישון במקומות ציבוריים (ואני, כמעשנת כבדה, חגגתי). לבקר בעשרות אתרי התיירות, המוזיאונים ושכיות החמדה........ להסתובב בשדרה המרכזית-ראמלאס, בין מאות אנשים מעמים שונים, בין דוכני הפרחים, הציפורים, ופסלי האדם........ וכל זה, במזג אוויר מקסים, נעים, עם משבי רוח קלילה. בקיצור............ מה אומר לכם- נהניתי . היה נהדר, וטוב לשוב !!! ושלא תחשבו שלא חשבתי עליכם שם...
, דווקא כן, באמת !

חן (*_*)

New member
אופססססססססס ../images/Emo6.gif

זה היה אמור להיות מקושר לשירשור הקודם.

חן (*_*)

New member
אוףףףף אני מבולבלת ../images/Emo6.gif-המתנות-

אז ככה: לגחלילית היקרה- שפע שלוליות לתוכן תוכלי לקפץ ולהשתכשך בצוותא עם הכוכבים הנשקפים בהן. לפנינת חן- פינות חן ברחבי העיר, יפהפיים ורומנטיים. לגל-ים- חופי הים היפים, הנקיים הנושקים לגלי הים המלחכים אותם בליטוף אוהב. למתוקית- ריחות הקינוחים המיוחדים, הטעימים והמתוקים מתוקים... לרקדנית הרוח- משבי רוח קלילה, הנושבת לעת ערב ומרקדת במשובה בין המרפסות והעצים. לפאנק- טירות עתיקות בהן תוכלי לחוש כנסיכה המצפה לאהובה שישוב. לדרדסית הנשית- בליל ריחות הפרחים המשכרים את האף, מרחיבית את הדעת ומשפרים את מצב הרוח. לרואי ליאור- ציוץ הציפורים העפות במטס נאה, בשלל צבעים וצורות, חופשיות ברוחן וגופן. למרקי קקטוס- דמויות פסלי האדם, המייצגים את כל בני האדם, בעלי חיים מיתולוגיים ושאר דמויות- היה מעניין לשמוע את התרשמויותיך מהם. לסגול- מלבד זוג דמויות סגול (פסלי אדם), הייתי רוצה להעניק לך את השלווה, החופש מעבודה וטרדות היום-יום, שליוו את חופשתי. לאופה היקרה- לא מנסה להתחרות בך, אך הבאתי לך ניחות מאפים משגעים, כמוהם לא טעמתי מימי. לדניסטאר- המון תודות, על העידוד, ההדרכה, ו...הכל......., לכן, לך ידיד יקר, הבאתי את ברצלונה אשר אהבת, וגם..... את הציור של דאלי. ואם שכחתי מישהו,,,,,,,,,,סליחה ולכולם המון אהבה

איזה כיף כייף ../images/Emo24.gifקיבלתי מתנה

מנתרת ומקפצת על רגל אחת. ואוו פינות חן רומנטיים שאני לא אנצל אותם? מייד פתחתי את המפה חיפשתי מקום הכי רומנטי שיש ומצאתי...לא תאמיני מה..... מצאתי אי בודד.
אי בודד. עוצמת עיניים רואה את האי, עלי תאנה עוטפים את גופי. לאור הירח פוסעים אט אט לוגמים את השקט מתקרבים במבט. קול שחפית חלפה ברוח, שנשבה מבלי לנוח. הרוח שערותי פיזרה הסערה בתוכי געשה הארץ סביבי רעשה עלה תאנה מעלי נשרה. נחשפתי לכל קבל עם ועדה לוגם אגלי טל בלשונך הרכה. פוקחת עיניים נמוג האי בגדי שינה עוטפים את גופי. נזכרת בך נזכרת באי זוכרת היטב גופך על גופי. עדינה-ו ראית,ראית עוד מקום כזה רומנטי? יום טוב ורומנטי
לכולנווווו

../images/Emo6.gif מתנות הייייי טרילילי טרילהלה../images/Emo9.gif

ישששששששש חנילה תודההההההה איזה כייף לי מייד לקחתי לי את השלוליות הצבעוניות שהבאת לי פיזרתי אותן בגינתי בכל מקום! ומצפה כבר בשקיקה ללילה שאוכל לראות את כל הכוכבים שלי יה בה דה בה דיםםםם נה נה נה נה קופצת על רגל אחת עולה לאוויר לוקחת תנופה למרות החום הנורא
עושה סיבוב פה דה ברבור ונוחתת באלגנטיות מדהימה לתוך השלולית שבגינה אמממממ צוללת לי לשם שיהיה לכם יום חביב רק טוב!!!

גל ים..

New member
חני בוקר טוב ומקסים לך יקירתי...

ברוכים הבאים וברוכים השבים והנמצאים...תודה לך מקרב לב על החום והאהבה...תודה שלא שכחת את אף אחד ואף אחת מאיתנו..ותודה שחזרת אלינו בריאה ושלמה.....נמשיך לנו באי סי קיו .... אוהבת גל

חן (*_*)

New member
בטח שמתנות-לכולם לכולם...../images/Emo6.gif

חשבתם שאשכח? או שלא אביא? ובאותה הזדמנות ובאותה הודעה, את המתנה לאור לגויים שכחתי במזודה- אורות הכרך הזוהרים, הניגלים מסיפון הספינה בהפלגה באישון הליל, אין יפה מזה בתבל.

אוי, רק עכשיו ראיתי... ככה שוכחים?

לא יפה... או כמו שאומרת סבתא שלי (הפולניה כמובן, אלא מה?) נו שוין...

למעלה