מה אומר ומה אגיד

לא פייר פה

אני בוודאי לא אחסר, אבל לשרוץ במקום חסר צדק, זו לא הדרך שלי. החתולה של שרודינגר סיינינג אאוט. ביייייי.

Prof4

New member
אם לומרת ת'אמת

המשפט שלך היה הרבה יותר טוב. כנראה שבשאפו לא צריך להיות טובים כדי לנצח (גם בתחרויות וגם במשחקים). מספיק באג או הפצצה במסרים או אולי רמאות מסוג אחר :)

Johnny Walker

New member
למה אאוט.. אני רואה שאת ממשיכה לשחק

ואני נהנה להתחרות בך לא שאני מצליח....

Johnny Walker

New member
אבל אם בחוסר צדק עסקינן אז...

אתמול נפתחו שני טורנירים חדשים למצטיינים בנאונים מתפוצצים שניהם אמורים היו להסתיים ב-07.03.08. עכשו נכנסתי וראיתי שמשום מה יש רק טורניר אחד. איפה הטורניר השני? היכן ההודעה וההסבר על ביטולו? איפה הכסך שהושקע בו? (נכון שמדובר בכסף שאפו...אבל צדק צריך להראות, לא ככה?)

הופעה חד פעמית

כדי להסביר. מיועדת לך. אני מחזירה איפה שאני יכולה. בפורום הזה, אני לא אשתתף יותר. בנאונים הם לא יעשו טורניר על זכיה כל עוד אני מנצחת.
אני מחכה כבר למישהו שיתן לי פייט, שם, בנאונים...

חבל לפתוח הודעה קטנונית../images/Emo4.gif

גם אני השתתפתי בתחרות פה ולא זכיתי אז? ובעקיפין אני מכירה את הזוכה.וגם הצבעתי לה ב-10 הנבחרות. מזל טוב לזוכה!

babo4

New member
ביי לכלבה ולפרופסור, היה נעים

מה אתם מקשקשים, גם שהגולשים בוחרים לא מספיק טוב בעיינכם? אולי ניתן לכם לקבוע וזהו אף אחד לא יתגעגע זה בטוח, נמאס כבר מהתלונות שלכם מי ישמע מישהו מכריח אותכם להיות פה

הבעיה היא שהייתה הצבעה שלא ראינו אותה...

אני לא השתתפתי אז אף אחד לא יכול להגיד שאני אומרת משהו מקנאה. בכל פורום אחר שמתקיימת בו הצבעה מטעם תפוז, ההצבעה היא על גבי הפורום. והגבלה מאוד חשובה היא שמשתמשים חדשים, כלומר כאלה שנפתחו באותו חודש לא יכולים להצביע.

Antonio Montana

New member
איזה יושר?

של גיוס כל הכיתה, אמא שלהם, וגם המנהלת, בשביל שיצביעו? אין שום יושר בתחרויות של הצבעות גולשים. קברניטי תפוז היו אלו שהיו צריכים להחליט. לא לקפוץ בראש.

just dana

New member
שורה תחתונה-תפוז יכולים עולים על רמאים!אז די

לקשקש...

Antonio Montana

New member
אם ההצבעה הייתה נעשית,

באופן פומבי ולא נסתר (ולא ברור מה המניעים שהובילו לכך שהיא תיערך ככזאת), משמע, כל מי שחפצה נפשו בהצבעה היה מגיב לשרשור ספציפי שפתח מנהל הפורום, לא היה אפשר להאשים אף אחד ברמאות, גם אם פלוני אלמוני היה מביא את כל הכיתה, הגדוד, החטיבה, סבתא מברזיל והדודה והדוד, בשביל שיצביעו לו. אבל כשההליך נסתר לעין, ואין שום סטטיסטיקה, מעקב, וכלום, אף אחד לא יוצא מרוצה, פרט למנצח.

למעלה