מה אומרים?

מה אומרים?

החבר לא התקשר כבר כמה ימים וכל הזמן עובר לי בראש: מה אני אגיד לו כשיתקשר? האם לספר לו שידיד שלי נהרג בלבנון לפני כמה ימים? האם זה לא במקום? האם להגיד לו משהו על זה שהוא חזר לעשן וזרק חודשיים של גמילה לפח, או שזה לא במקום? ובכלל: מותר לדבר איתם על מה הם עושים? כל שאלה שלי הוא לא יכול לענות.. מה הגבול? אני מרגישה שהשיחות לא יכולות לזרום ונתקעות.. מצד שני אי אפשר רק לדבר כל הזמן על כמה מתגעגעים ושבזה יסתכם הקשר.. מה אתם אומרים? במיוחד אני אשמח לשמוע מחברות אבל גם הורים זה מעולה.. תודה מראש, ויום שקט שיהיה לנו!

לא חברה ובכל זאת../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני אמא ולא חברה (אבל פעם גם לנו היה חבר במלחמה) לדעתי, לאחר הפוצי מוצי,געגועים ונשיקות פלאפוניות, כדאי להביא לו דרך הפלאפון את העורף לחזית. תספרי לו מה את עושה כשהוא לא לידך (רצוי לא להתמקד מאוד בקשיים שלך), תעבירי מסר שהוא חסר לך ,אך לא ברמה שתקשה עליו אלא ברמה שאתם לא ביחד. תקשיבי ותקשיבי. אל תספרי לא על חברים שנהרגו. אל תעיקי עליו. יש זמן. הוא יגיע ,ירגע ממה שעבר עליו ואחר כך "תנחיתי" עליו את הדברים הקשים. והסיגריות? כלום. גם אני הייתי חוזרת לעשן במצבו.יש זמן לגמילה מחדש. לגבי מה שעושה שם זה מאוד תלוי. אם מראש את יודעת שהוא ביחידה / תפקיד שאסור לו לספר אל תלחצי עליו. הוא כבר יספר מה שיכול . והכי חשוב, מאחלת לך כבר לשוחח איתו בארבע עיניים ובשילוב ידיים.

תודה (-:

אבל אם אני לא מספרת מה עובר עליי (כי זה מעיק) והוא לא יכול לספר מה קורה אצלו (או לא רוצה..), שוב נשארים רק הגעגועים.. ומה לעזאזל אני יכולה לענות כשהוא אומר שקשה לו? מה? שאני מבינה אותו ו..?! אין לי מה לענות..

תספרי הכל ,אבל

תספרי כל מה שאת רוצה. אבל אפשר לרכך דברים ,לצבוע אותם בצבעים בהירים יותר. אם אינו יכול לספר תביני, ואם לא רוצה גם תביני. (אולי לא רוצה להדאיג אותך ואולי עדיין קשה לו לשתף.תני לו זמן לעקל את מה שעבר עליו).
,הרמת ?

סמדר בנ

New member
הייתי מציעה לך

פשוט לזרום עם השיחה. תהיי טבעית, תרגישי מה תגובותיו, למה את צריכה לתכנן את השיחה מראש?. המצב היום הוא לא רגיל וגם אם בזמנים אלו כל השיחות הן סביב הגעגועים אין זה משליך על הקשר באופן כללי. לדעתי נושא העישון אינו במקום כרגע. מקווה שיתקשר מהר.

אני מתכננת

כי שנינו שמנו לב שהשיחות לאחרונה סובבות רק סביב הגעגועים וזה מפריע, וזה חסר.. אז אם זה דורש לחשוב מראש, כך יהיה. את לא מסכימה?

מאקי

New member
אז אני אהיה האמא השלישית שתייעץ לך

ודווקא אלו שיעצו לפני יש להן רקורד ארוך עם בן הזוג.. אז ככה מזכרוני הארוך הארוך.... זה באמת קוצי מוצי ומעבר לזה אינוונטר החיים שלי שלו ובכלל... אבל פה בא אבל.. על מה הייתם מדברים קודם?? איזה סוג יחסים היה לכם... את יכולה להיות זאת שמעודדת... אם יש לכם מערכת שבא את קצינת "לא בסדר" חזרת לעשן./ זרקת חודשיים/ או שאת מתכוונת להיות ה"מותק" לדעתי מספיק חרא להם גם ככה... אנחנו תפקידנו להיות אחלה עכשיו.. אז אני לילד שלי שולחת SMS וכולנו פה שולחים לו.. והוא עדיין קורסיססט במסלול חושבים עליך .. הכנו לך עוגה.. כל מיני בדיחות שלנו... תבוא מהר הגלידה באוטו.... בקיצור מה שיעלה לו חיוך.... שירים ובכלל.... כשהוא פותח את הטלפון הוא מוצא מלאן עידודים... כשהוא מקבל חבילה.. היא תמיד שווה ותמיד יש בה קופסאת פלסטיק עם קובית שוקולד..... שתדע שהלב שלנו נמס בשבילך.. בקיצור אצלנו הפגנת אהבה וכיבודים אליו זה הכי.... ואם הוא רוצה הוא מתכבד ואם לא רוצה או לא נוח לו הוא אינו חייב.... ואספר לך שהוא השני.... לא אין לו אח גדול.. זה שלפניו זכה בטיפול הוא אבאשלו.... שעד היום שומר ביחד עם הצימדן שלו את צרור המכתבים המתולגים שכתבתי לו..... אז תשקעי יקירה... בחום ורוך... תתאמני בלחייך..... מרגישים את זה בקול.... ותגידי לו דברים טובים ונעימים... שיהיה לו למי ולמה להתגעגע שלך מאקי

סמדר,מאקי

החזירה אותנו הבחורה החביבה לצעירותנו.
היו זמנים ,אני אותם זוכרת

למעלה