מה אומרים לנסיכה?

darling33

New member
מה אומרים לנסיכה?

הנסיכה שלי בת 5 ומשתוקקת להיות אחות..."בעיה קטנה" ניצבת בפנינו - אני בהליכי גירושין מאבא שלה למעלה מ-3.5 שנים... אז מה אומרים לה כשהיא שואלת - "מתי אני אהיה אחות?"

אם אחי ה-../images/Emo88.gif היה כאן...

הוא בטח היה אומר לך להגיד לה שתלך ללמוד בבי"ס לאחיות...
וברצינות - לא לפסול מראש לעשות לה אח/ות במעמד צד אחד. זה טוב לשתיכן.

darling33

New member
חמוד...

יש כמה בעיות עם ההצעה: 1. אני עדיין נשואה עפ"י הרבנות. לכן, ילד שאעשה עכשיו (גם מתרומת זרע) ייחשב לממזר וכך גם ילדיו לעשרה דורות. יוצא דופן בודד למקרה זה - ילד שה"אבא" הפוטנציאלי שלו הוא גוי... 2. יש לי ילדה אחת בלי אבא מתפקד. לא ממש בא לי עוד אחד. 3. קושי כלכלי. והיא קטנה מדי לבי"ס לאחיות

לא הבנתי

האם ההליכי גירושין נמשכים למעלה מ- 3.5 שנים? ולגבי השאלה עונים את האמת, שייתכן בעתיד יהיה לך אח או אחות, לא תמיד אפשר לדעת את הדברים האלה מראש לילדה בת 5 זה מספיק לעת עתה

darling33

New member
הבנת מצוין...

הליכים התחילו במאי 2007. ההסכם נחתם באוקטובר 2007. אני והנסיכה עזבנו את הדירה המשותפת בדצמבר 2007. הגט עדיין מבושש להגיע... ולגבי התשובה לנסיכה - זה פחות או יותר מה שאני מנסה לומר לה...שהיא תהיה אחות, רק לא ידוע מתי בדיוק...

יערית

New member
סליחה כן

נשמע שהרצון לילד נוסף יותר בא מכיוונך מאשר מילדתך בת ה-5. עם 3.5 שנים את בתהליכי גרושין והילדה מבקשת אח <גם הבן שלי עשה זאת> אז אומרים לה : "נסיכה שלי, כרגע אמא ואבא לא יכולים להביא לך אחות, אבל מבטיחה לך שאם אני אוכל את הראשונה שתתדעי." תשחרררי את זה ממך וזהו עד לפעם הבאה.

darling33

New member
מודה...

בהחלט רוצה עוד ילד אבל מודעת היטב למגבלות. אין שום צורך להכניס להסבר את אבא שלה כיוון שמעורבותו בחייה היא מינימלית. זה רק יבלבל אותה אם אני אכניס אותו למשוואה. פשוט לאחרונה, הנושא עולה ממנה כמעט כל יום בגרסה אחרת.

יערית

New member
הילדה היא לא המניע

לרצון לילד נוסף, זו את והזוגיות שבה את נמצאת. לכשיבוא הפרק הנוסף של חייך מאמינה שזה יבוא לשיקול דעת. בינתיים, תגלגלי את הרעיון למקום אחר. <אמא בא לי כרטיס אשראי, אז מחר תיצרי עבורה כרטיס אשראי?
>

darling33

New member
ברור שהיא לא המניע

פשוט היה קל יותר להתעלם מהנושא (רוצה ילד אבל לא ממש יכולה) לפני שהיא התחילה לשאול שאלות... עכשיו זה פשוט in my face. ואני כן נמצאת בזוגיות כרגע. רק שכמו שציינתי קודם - עקב מצבי מול הרבנות אני מנועה מלעשות ילד...

יערית

New member
כל דבר בעיתו

יש לך ילדה ב"ה. חכי שתסיימי פרק אחד בחייך ורק כשהקשר החדש יהיה חזק דיו ממליצה לשקול ילד משותף. <אני כבר בהריון מהשכיבה במיטה!>

darling33

New member
לחלוטין

העניין הוא שאת הפרק הראשון אני מנסה לסיים כבר למעלה מ-3.5 שנים.... יותר מדי זמן. בהחלט יותר מדי.. ויש עניין פעוט של שעון ביולוגי...אני לא בת 25...אפילו לא 35...

יערית

New member
עיניין הרכבת

היא כבר מזמן לא דוהרת לאף אחת מאיתנו, תשתדלו לסיים את ההליך ובאמת שאין לי מושג מדוע אנשים לא יודעים להתגרש בצ'יק וצ'ק. בקיצור, אין לך ברירה אחרת, גם אחרי 40 זה עדיין בסדר לשקול הריון.

קונים לה חיית מחמד ../images/Emo118.gif

<זה לא אני אמרתי, זה סופר נני>
ואם אמא משתוקקת לילד/ה נוסף/ת, עומדות לרשותה אינסוף אפשרויות שאחת מהן - שהיא אולי לא קונבנציונאלית אך הפכה לטרנד לאחרונה - היא יצירת יורש יחד עם אביה של הנסיכה, במיוחד אם אין לך שום כוונה להינשא שוב או להביא לעולם ילד עם בנזוג חדש אם כי אם הוא טיפוס שסוחב את הגירושין האלה 3.5 שנים - הייתי חושבת על זה פעמיים
בעידן הנוכחי בו נשים מביאות ילדים גם בגיל 50, את לא צריכה להילחץ בעניין.... עדיין

darling33

New member
ומי יטפל בחיית המחמד?

למרות שזה רעיון שאולי כדאי לשקול...
? בנוגע לרעיון השני - בלתי ישים בעליל.

THE KID A

New member
אחות...../images/Emo193.gif

אדם בן 86 נכנס לחדר המתנה מלא. איך שניגש לדלפק הקבלה, האחות שאלה: "כן אדוני, לשם מה אתה מבקש לראות את הרופא היום?" "משהו לא בסדר עם הזין שלי" ענה האיש. האחות, נבוכה מהתשובה, אמרה: "אתה לא יכול להיכנס לחדר מלא אנשים ולהגיד דבר כזה". "למה לא? את שאלת אותי ואני רק עניתי לך", אמר האיש. האחות ענתה: "גרמת לתחושת בושה ואי-נוחות בחדר המלא באנשים. היית צריך להגיד שמשהו לא בסדר עם האוזן שלך, ואח"כ לפרט את הבעיה בפני הרופא בפרטיות". האיש אמר: "את לא אמורה לשאול דברים כאלה בחדר מלא אנשים אם התשובה עשויה להביך אותם". האיש יצא, המתין מספר דקות ונכנס שוב. אחות הקבלה שאלה: "כן?". "משהו לא בסדר עם האוזן שלי", אמר האיש. האחות הנידה בראשה, חייכה מתוך שביעות רצון על כך שעצתה אומצה ע"י האיש ושאלה: "ומה לא בסדר עם אוזנך, אדוני?" "אינני יכול להשתין דרכה", ענה האיש.

למעלה