אבא לא טוב אבא מגעיל
תודה רבה על התשובות. אבא של רועיקי מלא סבלנות חום ואהבה אליו..... הוא משחק איתו בבית, לוקח אותו לגינה, מאכיל מקלח מחתל- עושה הכל מעולם לא עשה משהו "לא טוב". מבלים זמן איכול ביחד, וישלהם חוויות משותפות אפילו רק להם (לדוגמא: רועיקי אוהב מאד רכבות... אבא הוא נסע איתו ברכבת לחיפה.... משהו שבטח לא כל אב היה עושה סתם כך). ז"א שהאבא מאוד פתוח בגישתו למה שרועיקי רוצה וזקוק ונותן לו כל מה שהוא רוצה. (אולי אפילו יותר מדי) מאז הגן (1.5) - בעיקר מאז הגן הוא "מעדיף אותי" ברוב המקרים (כמו שלא רוצה את סבתא לבד- כי סבתא היא כאילו תחליף שלי) רוצה שאני אשכיב אותו (למרות שכבר הלך לישון לבד במיטתו), צריך לשכב איתו במיטה ולהרדים אותו. רוצה שאני אעשה לו אמבטיה, שאני אאכיל... אבל אם אבא אומר לו שילך איתו לגינה- הוא רוצה. ז"א, הוא לא מסרב לעשות פעילויות עם אבא. הוא עושה ונהנה. אם אני עסוקה אז הוא קורא לאבא..... ויש גם הרבה מצבים בהם הוא קורא קודם כל לאבא....... בקיצור, אין לנו מושג מהיכן זה נובע ואמרתי לו "אבא טוב..." זה קרה סה"כ פעמיים כך שאני מקווה שזה יחלוף. אבל מעניין בכלל לדעת איך הוא יודע להגיד "אבא מגעיל" כאילו ששמע את זה בגן או משהו.