מה אוכל לטאה? תפסנו 2 לטאות. איפה מתאים לשים אותן? כרגע הם בקופסה קטנה מפלסטיק. מה לתת להם לאכול?
G grinberg New member 27/7/05 #1 מה אוכל לטאה? תפסנו 2 לטאות. איפה מתאים לשים אותן? כרגע הם בקופסה קטנה מפלסטיק. מה לתת להם לאכול?
G grinberg New member 27/7/05 #3 לא הבנתי איך אני יכול לדעת מה הן רוצות לאכול? ולמה לשחרר אותן? אני מעוניין לגדל אותן!
H HOSSSTILE New member 27/7/05 #4 זה שאתה מעוניין לגדל אותן... זה טוב ויפה... אבל אסור לך. זוחל זו חיה מוגנת בארץ.. זה חוק. בערך כמו שאסור לך לרצוח.
זה שאתה מעוניין לגדל אותן... זה טוב ויפה... אבל אסור לך. זוחל זו חיה מוגנת בארץ.. זה חוק. בערך כמו שאסור לך לרצוח.
B BabaGee New member 27/7/05 #6 ההבדל הוא בחוק שאוסר על גידול זוחל ומתיר גידול חתולה (למרות שאם זה היה תלוי בי אז הייתי הופך את המצב הזה)
ההבדל הוא בחוק שאוסר על גידול זוחל ומתיר גידול חתולה (למרות שאם זה היה תלוי בי אז הייתי הופך את המצב הזה)
י יונתן ורונסקי New member 27/7/05 #7 זוחלי ארצנו (הלטאות שתפסת) הם בעלי חיים מוגנים על פי חוק. אם אתה מעוניין לגדל לטאות תוצרת חוץ זה בסדר גמור ואתה מוזמן לעבור על הפורום ולקבל מידע וגם לחפש מידע נוסף ברחבי האינטרנט. זוחלים שאתה מוצא בטבע ישארו שם.
זוחלי ארצנו (הלטאות שתפסת) הם בעלי חיים מוגנים על פי חוק. אם אתה מעוניין לגדל לטאות תוצרת חוץ זה בסדר גמור ואתה מוזמן לעבור על הפורום ולקבל מידע וגם לחפש מידע נוסף ברחבי האינטרנט. זוחלים שאתה מוצא בטבע ישארו שם.