"העזתי" וקניתי עלי תרד למרות שאין לי מושג ירוק מה לעשות איתם, במיוחד בפסח. יש רעיונות? מעבר לכך אני רוצה להכין סלט ירקות עם גבינת חלומי,למישהי יש מתכון? תודה מראש אלן אגב, יש לי היום יום הולדת , אני בת 33
לביבות תרד חדש מקור:פירגה שמים במגי'מיקס עם החלק של הפומפיה (מגררת) 300 גרם עלי תרד (ישר מהשקית) תפוחי אדמה אחד מקולף ופרוס פרוסת לחם שחור קוצצים בפולסים קטנים עד שהכל מתכווצ'ץ סוחטים היטב היטב (יש המון נוזלים) ומעבירים לקערה מוסיפים: 2 ביצים בצל קצוץ מטוגן רק עד להזהבה 2\1 כוס קמח מצה מלח פלפל שחור לטעם מערבבים מכינים 10 קציצות יפות ושמנמנות מטגנים היטב מ-2 הצדדים לא צריך הרבה שמן שמן קנולה מוציאים לניר סופג תהנו
סלט תרד ועלי בייב בתפוז דבלה ומשמש חבילת תרד טרי שטוף ורחוץ (קונים מוכן בסופר בחבילות במקרר הירוקים) שקית כנ"ל עלי בייבי (לא חובה) אפשר להסתפק בתרד ויצא נפלא. 2 תפוזים 4 משמש יבש 4 תאנים יבשות רוטב: 4\1 כוס שמן קנולה 3 כפות יין לבן יבש 3 כפות סוכר 3 כפות חומץ רגיל 2 כפות מיץ לימון חרדל להוסיף לפי הטעם לטעום ולשפר. לשמור בצנצנת סגורה היטב במקרר. את התפוזים מפלחים וחותכים לקוביות ממש קטנות כל פלח מקבל תשומת לב בנפרד. להוריד את החוטים הלבנים עד כמה שאפשר. לחתוך את המשמש והתאנים לחתיכות קטנטנות. את הירק והפירות אפשר לאחד שעה לפני הארוחה. את הרוטב לאחד 10 דקות לפני הארוחה. כדאי להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר. מתכון מחברה. נפלא. מומלץ. סלט שמקבל המוני מחמאות. תהנו.