מה אוכל היום?

לילית462

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב

הדיווח שלי : תזונה - מעולה, שמרתי יופי (אכלתי נורא מעט אז לא כותבת כדי שלא תסקלו אותי בעגבניות) מים - בסדר - אפשר להתאמץ יותר פעילות - 30 דקות על האליפטי (200 קלוריות) ירדנה, מה שכתבתי זה שיש לי טיפה כאבי ברכיים והורדתי קצב. בעקרון אני מתעמלת כבר שנים, יוגה שחיה וכאלה, לאחרונה הוספתי את האליפטי, אז אני עושה את זה לאט. לגבי מה שאמרה לך השכנה - לא יודעת 3 חודשים... לא נראה לי שלוקח כל כך הרבה זמן, אבל בהחלט 4-6 שבועות.

מאיוש1982

New member
לילית, לא אכתוב לך כל הכבוד

כי את מספרת שאכלת נורא מעט... נו נו נו... (אני מקווה שלא יותר מידי מעט). אני חושבת שצריך לאכול טוב כדי שמערכת העיקול תעבוד ותוציא החוצה...

לילית462

New member
מסכימה איתך

ואכן הבוקר, להבדיל מימים אחרים אין תוצאות, אם את מבינה למה אני מתכוונת. דווקא מהמספרים על המשקל, אני מאוד מרוצה.

מאיוש1982

New member
גם אני לא הלכתי היום...

הכל בגלל מכבי תל אביב... העיקר הם עשו כושר ומה איתי ?

|../images/Emo47.gifמעולה מאיה, הצלחת להוציא את החזק

מהבית אחרי המשחק? או שבסוף פירגנת לך הליכה לבד........ כל הכבוד שלא ויתרת.

יעל י

New member
התחיל טוב ואפילו מצויין...

ונגמר במשולש פיצה. היינו אצל אחותי ועבדנו וזה מה שהיה לאכול אז..אכלתי.

מאיוש1982

New member
מה אכלתי ביום שלישי.

בוקר בוקר : נס קפה X2 בוהוריים : בבית קפה : 4 פרוסות לחם דגנים עם גבינות 5% וחביתה מביצה אחת וסלט ירקות. קפה הפוך עם חלב דל. אחה"צ : 50גר' דגני פיטנס כנישנוש. ערב : 4 פרוסות לחם קל +2 טבעולייט +2 כפות סלט חצילים במיונז בייתי וירקות. סה טו.... הליכה לא היתה היום מקווה ללכת מחר ומחרתיים 2 סיבובים שיצא לפחות 3 פעמים השבוע.

jesie12

New member
ואצלי

בוקר: 4 פרוסות לחם קל עם קוטג' ומלפפון ונס תהריים: סלט טונה וירקות(לילדים הכנתי המבורגרים בלחמניה קומפלט
עגבניה, חסה בצל מלפפון חמוץ) בעבודה: קפה עם חטיף שוקולד 92 ק"ל חזרתי מורעבת אז לא ויתרתי על ארוחה: שוב לחם קל עם גבינה

למעלה