מה אוכל היום?

micpri

New member
מה אוכל היום?

כותבת פה ומתחייבת לאכול היום: בוקר:2 פירות ויוגורט צהריים: שקשוקה מ-2 ביצים ערב: ירקות וכרע עוף בין לבין: כוס חלב לקפה. אז זהו, נגמרו הדילמות וההרהורים, זה מה שאוכלים! שיהיה לכולנו יום טוב!

לילית462

New member
מה עם איזה פחמימה ?

בסה"כ תפריט מצויין, מקווה שתעמדי בו.

גם לי יש היום מסודר

בוקר: כריך עם קוטג' וירקות צהריים: מרק עדשים, כתיתת עוף ללא ציפוי בגריל + כוס אורז וסלט כרוב ביניים: כוס חלב 1 אחוז + 20 גרם קראנצים (90 קלוריות מנה) ערב: סלט רגיל + חביתה + 2 פרוסות לחם רגיל. ביניים: פרוסה מעוגת הבננה שלי + כוס תה צאי ורדים מקווה שאעמוד בכל זה. מחכה לי היום יום כביסה ויום סידור חדר ילדים ויש שם מלא עבודה ואם ישאר לי כוחות חייבת לשבת היום על שיעורים בחשבון עם כיתה א'.

עידכונים ושינויים

בוקר כמו שכתבתי צהריים: כריך עם פסטרמה, קערית קטנה של פתיתים (2 כפות), פשטידת פיצה ריבוע קטן, פרוסת עוגת בננה קטנה - כל הארוחה שלי שווה כ-10 נקודות. ביניים: לא היה. ערב: בעלול יצא לקנות ירקות אז מתכננת על סלט ירוק ללא עגבניות עם זיתים וחביתה בדיוק כמו שרשמתי.

יעל י

New member
אני כל היום בבית (בלי רכב)

אז מקווה שיהיה מסודר ולא אתפתה לכלום(כמעט ואין כלום אבל שרוצים תמיד מוצאים הרי)

זריחה3

New member
../images/Emo9.gifאצלי היום, כבר חצי עבר לא???

600 בבקר נס קפה+3%חלב , פרוסת לחם אחיד +כפית של ממרח תפ"ע ותמרים 900 הייתי כבר רעבה, כריך של 2 פרוסות לחם אחיד+ ביצה מחלבון אחד בלבד+ירקות בתוכו 1300 שלגון דיאט סולרו של נסטלה =34 קלוריות, נחמד בטעמו, היום טעמתי לראשונה 14.30 2 פרוסות לחם קל + 2 פסטרמה לייט +סלט חצילים במיונז כף שטוחה+ירקות מאודים+סלט ירקות אחה"צ נראה.... היום אני ביום כריכים בלי בשר. אדווח בהמשך....

r122

New member
אוכל קדימה אוכל

בהתחלה חתשבתי שהגזמתי אבל בסוף עם הנקודות הייתי בסדר : בוקר -2 כריכים לחם קל +כף מיונז +2\1 טונה + מעדן דיטא צהרים -1 שיפוד +סלט עם כף טחינה +2/1 כוס אורז מרק לייט ערב - פתית+2 כפות חומוס +סלט כמעט בלי שמן זהו אולי נס קפה

pini2002

New member
אה, אז תגידי שאת מדברת ג'יבריש../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

גמני גמני../images/Emo124.gif

אוףףףףף איזה שבוע. בקושי מצליחה לעדכן יומן אכילה
. טוב, אז מה היה היום - בוקר-3 פרוסות לחם קל+גבינה לבנה 5% 2 קפה שחור+חלב 1% צהרים-איטריות ספירלה + רוטב בלונז 2 וחצי כוסות בריאות
ביניים - פרוסה לחם קל+ממרח סלומון מעושן 2 ביסים עוגת שוקולד שמרים נס+חלב ערב - מתכננת 2 לחם קל+ביצה קשה. נגמרו הירקות
ודווקא מתחשק לי סלט עלי בייבי בריא. טוב, מחר נתארגן טוב יותר.

../images/Emo201.gifדוח אין פעילות יום ג'../images/Emo122.gif

כמה כוונות טובות היו לי היום, אבל דחיתי את ההליכה לשעה כל כך מאוחרת [בשל אילוצים] שעכשיו כל כך קר בחוץ ולא מתכוונת להוציא עפעף. אז מבטיחה מחר ממש בבוקר [8.00, לפני יש כוכבים
] לצעוד את היום !!! מאיה, מפשילה מכנס לבעיטה אם לא. וחוץ מזה שאלה מניסיונכן - אתמול כשחזרתי מהליכה, פגשתי את השכנה לרחוב, מורה להתעמלות. סיפרתי לה על ההליכות. בין 3-4 פעמים בשבוע, ועל כך שניסיתי להאריך מסלול להתפרקתי לגורמים. מה שהיא אומרת הוא- שלוקח לגוף משהו כמו 3 חודשים [כשהוא לא בקושר מוחלט (נכון
צדקתן)] בכדי להגיע לאיזון שרירים ומפרקים, ובזמן לא מנסים להעלות סיבולת ומאמץ. זה שאני הולכת כבר 3 שבועות בהתמדה זה כל הכבוד לי, אבל בין זה לבין העלאת עומס הדרך עוד ארוכה. אני מאוד קשובה לגוף שלי ונראה לי שיש הרבה במה שאמרה. איך הולך לכן עם הפעילות הגופנית? מי התחילה רק עכשיו? ספרו קצת, שתפו...... יוגה, פילטיס זה גם נחשב לצורך העניין? לילית - אתמול הספקתי עוד לראות את ההודעה של כאבי הברכיים אבל כשניסיתי לשלוח תגובה כבר לא היתה................. [טוב, בכל זאת אפריקה]. כמה זמן את כבר מתעמלת?

אור685

New member
הדיווח שלי-

היתה הרבה פעילות, אבל רק של הפה.
לא הפסקתי לאכול היום. בא לי להקיא ממני כבר
ואפילו לא הלכתי.

מאיוש1982

New member
אורית../images/Emo124.gifלארוז לך בעיטה בטוסיק???

נראה לי שמאז שעלו עלייך ה3 מכנסיים במידה 3 את קצת מתלהבת ומזלזלת...? אולי אני טועה, אבל בכל מקרה, לא חבל שכל המאמצים שהשקעת עד היום ירדו לטימיון? ירדת כל כך הרבה במשקל ממש דמות להערצה את כאן... אני בטוחה שאם תחליטי באמת מכל הלב שכאן כל הנשנושים מפסיקים ושאת חוזרת לדרך המלך את תצליחי, אם ירדת כל כך הרבה במשקל את כנראה גם יודעת טוב מאד מה הדרך לבלום את הבולמוס הארור, אולי תנסי להיזכר במה שנתן לך כוחות עד היום ולהשמש בו... אולי תרשמי לך מדוע את רוצה להמשיך ולרדת ולהגיע למשקל הזהב שלך. מקווה שאני כאן לעזר ולא פוגעת חס וחלילה... ניסיתי לעשות חיבוק אבל לא הצליח... אז שתדעי שאני שולחת לך אחד ואפילו שניים.

אור685

New member
../images/Emo140.gifתודה,מקווה שיעבור

עכשיו רק בוקר אבל נראה לי שאני אחזור לעצמי היום. הבן שלי כבר בסדר,בגן-גם זה בטח השפיע וחוץ מזה-אחרי כל מה שאכלתי אתמול-לא נשאר מה לאכול בבית
טוב לא אכנס לזה, ממש בושה בשבילי מה שהיה אתמול ד.א.-אם זה יקרה עוד פעם אז תוסיפי לבעיטה תזכורת בשבילי שבעוד חודשיים הגיס שלי מתחתן וכדאי להתאמץ (אצלי הגיסות לא כמו שלך אלא כאלה שצריך "להראות להן מה זה", מי פה מצליחה לרזות ומי לא...)

למעלה