מה אוכלים היום

אני מהבוקר לא מפסיקה להקיא ולשלשל

מרגישה רע ואין לי כח להזיז את עצמי למטבח. טוב שנשאר אוכל משבת. לא אוהבת אבל אין ברירה. יאכלו אוכל מאתמול ואני אשתה לי תה. כ"כ רע לי

למה להכניס הודעה על שלשולים בשרשור

על אוכל?
חסרים פה שרשורים של אוף טופיק? עדי, אולי תפתחי הודעה חדשה לגבי מה אוכלים היום?

../images/Emo201.gif אוי ,אוי, אוי -חמודה רחמנות

תשכבי המון ותשתי כל פעם מעט (צריך גם מלוח- לשמירה על מאזן המלחים בגוף וגם מתוק- למנוע ירידת סוכר...
ביולוגית פולניה שכמוני
) ותחשבי על חצי הכוס המלאה כמובן... בעוד יום וחצי, כשהכל יעבור ותחזרי לעצמך תהיי
פחות כמה ק"ג בלי להתאמץ... תרגישי טוב מהר מהר

timiהאחת

New member
מנהל
יעלי כנסי...

אז ככה יכול להיות שזה וירוס וירלי, או שאכלת משהו לא טוב ואת מקיא ומשלשלת אולי דג מקולקל או משהו אחר....על כל פנים יש לי להציע לך הצעה ואני בטוחה במיליון אחוז שתרגישי אם הקיבה שלך טובה . אז ככה 1. תשתי במהלך היום כוס עם מים רותחים בלבד,כן מים רותחים בלבד זה מרגיע את הקיבה. 2. אם יש לך תה עם נענע תשתי,זה מרגיע מאוד. תרגישי טוב ואם את עדיין לא מרגישה טוב תכנסי אליי למסר וכיתבי לי נמצא פתרון אחר אז ביי ותרגישי טוב.רונית.

limim

New member
גם אצלי זה ככה../images/Emo10.gifמאתמול אחרה"צ../images/Emo5.gif

כל הלילה לא ישנתי - קמתי כל רבע שעה לשירותים
קחו בחשבון שאני גם מניקה, אז בכלל אני מרגישה "ערנית ומלאת אנרגיות" בהתחלה חשבתי שאולי הבשר שאכלתי ב"על'אש" אשם, אבל העסק עדיין ממשיך.. נראה לי שזה וירוס, כי גם לאחיין שלי היה את זה

liri לירי

New member
לימי הרגישי טוב

והחלמה מהירה. איך את בכלל מצליחה להיניק בצורה כזו? את לא באפיסת כוחות? לא נעים. הקפידי על שתיה מרובה ומנוחה.

liri לירי

New member
יעלי תרגישי טוב מתוקה ../images/Emo101.gif

לא נעים כלל וכלל.... השתדלי לשתות הרבה תה, מים, לא חשוב מה העיקר הכניסי נוזלים לגוף והרבה מנוחה.

תודה רבה לכולםםםםם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עכשיו קמתי קצת מהמיטה, חלשה מאוד ולא אכלתי כלוםםם... אין לי תאבון. תודה לכולכן על איחולי ההחלמה

למעלה