מה אברך לורד רצית את השיר מההופעה אז תתחברי למסנגר ואני אשלח לך מענת...
M m1m3 New member 27/12/04 #1 מה אברך לורד רצית את השיר מההופעה אז תתחברי למסנגר ואני אשלח לך מענת...
E ezraz New member 27/12/04 #2 היי ענת אני אשמח לקבל את השיר . שלחתי לך מסר. אם לא במסנג'ר, תוכלי לשלוח לי אותו לכתובת שציינתי במסר. תודה, עזרא
היי ענת אני אשמח לקבל את השיר . שלחתי לך מסר. אם לא במסנג'ר, תוכלי לשלוח לי אותו לכתובת שציינתי במסר. תודה, עזרא
א אלין של הים27 New member 27/12/04 #4 אפשר גם לקבל את השיר בבקשה? אם כן אני במסינגר אם תרצי אותו תשלחי לי מסר בבקשה. תודה אשמח מאוד לקבל את השיר אני שמעתי עליו אבל עדין לא שמעתי אותו תודה והמשך ערב נעים.
אפשר גם לקבל את השיר בבקשה? אם כן אני במסינגר אם תרצי אותו תשלחי לי מסר בבקשה. תודה אשמח מאוד לקבל את השיר אני שמעתי עליו אבל עדין לא שמעתי אותו תודה והמשך ערב נעים.
ק קלמנטינה האחת New member 27/12/04 #5 אפשר גם בבקשה..?!../images/Emo132.gif אבל לאימייל. [email protected] תודה ענקית חלי.
מ מושיקו1היחיד New member 27/12/04 #6 ../images/Emo92.gifרוצה גם.........../images/Emo13.gif יש לך את הכתובת במסרים,תודה תודה.......
ס ס א ל י האחת New member 28/12/04 #10 אני גם אשמח לקבל את השיר... ומודה לך מראש... [email protected] (גם אימייל וגם מסנג'ר)
N nerib New member 28/12/04 #11 איזו חגיגה אם לכולם יש גם אני אשמח לקבל את השיר ואם יש למישהו את "בלדה לביישן" או את "דברים שרציתי לומר" לאימייל הנ"ל [email protected] אני אודה מאוד אם ישלחו שירים אלו נריה
איזו חגיגה אם לכולם יש גם אני אשמח לקבל את השיר ואם יש למישהו את "בלדה לביישן" או את "דברים שרציתי לומר" לאימייל הנ"ל [email protected] אני אודה מאוד אם ישלחו שירים אלו נריה