אישה בשנות החמישים...
(כך אני יודע) מטופחת, ומלובשת כיאה למעמדה, אבל גם ברישול קל, מחושב, של ביקור שכנים. מבטי נבלע במבטה. ומשם נודד באופן אוטומטי מטה, לעבר זוג שדיים מלאים, בשלים, דחוסים בתוך חולצת טריקו צמודה, עמוקת מחשוף. "אא אאה ואת בטח בטי" מצליח איכשהו לגמגם "נעים מאוד". "אוי! הערנו אותכם משנת היופי" היא קורצת אליי, עינייה לא משות מעייני – קולטת את נעיצות המבט שלי. "שמעתי על הפרויקט החדש שלך...." היא מובילה אותי אל פינת הישיבה, כאילו היא המארחת. ואתם, בינתיים, צמד יונים, יושבים סביב שולחן פינת האוכל, עוברים על התיק שלו. (אפילו ביקור רעים כזה מצדם, לעולם לא יהיה לחינם!) אבל היא, שובה אותי, ממיסה את כל קורי המרירות שלי. היא שמנהלת חצי מהעיר פה, יושבת מולי, מרותקת לקשקושים על החלומת הזעירים שלי. בינתיים, הם מסיימים את עניניהם, ומצטרפים אלינו. השיחה קולחת, הערב עובר בנעימים, מנשנשים קצת. אני מוזג מהברנדי שלי לכוסת בלון. האוירה הולכת ומשתחררת. תנועה מתמדת בין המקרר והמזווה, לבין אזור האירוח. ושוב, היא מרותקת, או עושה את עצמה, לאיזה סיפור טפשי שלי. תשומת הלב שלה, מטיסה אותי לעננים. המבט שלה, לא זז מעייני, נוקב אותי, חודר אותי. אויר, חייב קצת אויר, "עוד קפה" אני מגיש לה כרטיס שחרור. משתהה לרגע, בוחנת אותי, מהרהרת, כאילו הצעתי לסגור עסקת מיליונים. "בשמחה, תודה" מחייכת אליי חיוך מתוק כל כך,שאני עומד להתעלף. אוסף כמה כוסות וכלים, מתחמק לעבר המטבח. ובפתח, קופא במקומי. מרגיש כאילו היכו אותי בראשי. את רוכנת אל הכיור, ידייך מכוסות קצף של סבון כלים, והוא צמוד אלייך מאחור. ידיו מגפפות לך את הבטן, את הכרס הקטנה שלך. הוא צמוד אלייך, צמוד מאחור. ראשך נוטה הצידה. הצידה ולאחור ולמעלה, חושפת חלקת צואר לנשיקות וליקוקיםש לו. רואה את הלשון שלו מטיילת על התנוך של האוזן שלך. רואה אותך נעה כלפיו. את הטוסיק שלך, מתחכך בחלציו. הידיים שלו נעות מעלה ומטה, יכול ממש להרגיש את הלחץ שהן מפעילות. ידיים חזקות. אחת נעה מעלה לאורך הבטן, אל מתחת לחולצה, והשנייה מטה, חופנת את ערוותך. והחולצה שלך לאט, לאט מופשלת למעלה. והתנועות של הטוסיק שלו. היד שלך נשלחת לאחור, ממלאת אותו בין רגליו על מכנסי הבד, בקצף סבון כלים. ואז – אני קופץ בבהלה. מרגיש משהו – יד, נוגעת בי מאחור בין רגליי. כמעט חוטף התקף לב. מרגיש את זוג השדיים הגדולים והנפלאים האלו, נוגעים בגבי. החולצה שלך כבר מופשלת. ידיו חופנות את שדייך ואת מלכסנת מבט אליי, מבעד לנשיקותיו. והיא עוטפת אותי, שדיה הדשנים נלחצים אל גבי, זרועותיה עוטפות אותי, נשלחות אל הבליטה התפוחה במכנסי.