מהר

תוכנית בערוץ 10

בהנחייתו של ליאור אשכנזי. הראל מויאל השתתף באחד המערכונים שם ביחד עם ליאור אשכנזי והשחקן דביר בנדק שמשחק את אח של מייקל לואיס

אלינה מ

New member
ראיתי.../images/Emo12.gif

חחח היה כזה עלוב!! מסכן הראל לא ידע איפה לקבור את עצמו
חחח הוא לא הבין לאן הוא הגיע ממש כמו בית משוגעים שם.. הבדיחות לא מצחיקות בשיט! לא מפתיע במיוחד חחח כמו שאר התכניות של ערוץ 10 פרט להישרדות טוב נו ואולי גם הדוגמניות וליאור שליין
אבל חוץ מזה..... לעומת זאת, הראל תותח כמו תמיד!!
נ.ב תדליקו ערוץ 10 יש ליאור שליין והוא מארח היום ליה, מהישרדות! היא מדהימה!

אלינה מ

New member
לא עקבתי ממש אחרי התכנית

אבל אם אני לא טועה גם שם הראל התארח, לא? אגב, מאיפה המשפט בחתימתך?

אלינה מ

New member
וואלה, ממש אהבתי ../images/Emo13.gif

אריק מוכשר! התאכזבתי שהוא לא זכה בטקס עמ"י השנה.. אבל בקטנה, כולה טקס מטופש

תראי,אחרי השנה הבאמת מדהימה שהיתה לו

פחות פרס אחד לא נורא,הוא זכה גם ככה בהמון פרסים ותארים-הוא היה זמר השנה ותגלית השנה כמעט בכל תחנות הרדיו. והוא זכה בפרס מטעם שר התרבות ואיש השנה במוזיקה. אם אני זוכר נכון היה אפילו מצעד אחד לסיכום השנה,לא זוכר איפה זה היה אבל אני זוכר שהוא התמודד בין השאר מול הראל והראל אם אני לא טועה גם זכה בסופו של דבר. הכח של אריק ברמן הוא בעיקר בהופעות שלו-מומלץ. כרגע הוא קצת פחות מופיע כי הוא עובד על אלבום חדש אבל הופעה מומלצת. אמנם אריק לא זכה בפרס עמ"י אבל נתן שם אחלה הופעה

אלינה מ

New member
מסכימה איתך מילה במילה

אומנם הוא לא זכה בפרס הזה, זה כלוםם עצם העובדה שהוא היה בכלל מועמד זה כבר כבוד גדול! ולא כולם זוכים לכבוד כזה אז, באמת מגיע לו כל הכבוד!! לגביי הדיסק אני בטוחה שהוא הולך להפתיע כמו תמיד!

אלינה מ

New member
אני לא רואה בזה כמשהו דומה, להפך

לפי דעתי אלו שתי יצירות שונות לגמריי, גם מבחינת המילים וגם בגלל שאמצע הלילה יותר קופצני כזה לעומת הלם קרב הוא מאוד שקט, רגוע ומאוד מרגש
זה רק אני או שהראל מאוד הישתפר בכתיבה?! הכתיבה שלו באלבום השני מאוד בוגרת, למרות שאלבום הבכורה לא פחות טוב!! ואני בטוחה שהראל ימשיך להפתיע אותו עם השנים! מלך אמיתי!!

באמת מרגישים שהכתיבה באלבום

השני יותר בוגרת. בהרבה יותר בוגרת מהאלבום הראשון. את האלבום הראשון הוא גם כתב הרבה לפני כוכב נולד.

אלינה מ

New member
וואו כן גם אני מזמן לא הייתי בהופעה של הראל

בערך שנה וחצי. בזמן האחרון הוא מופיע יותר מידי בדרום חחח שיבוא גם לצפון ולמרכז בצפון הוא לא הופיע איזה יותר מחצי שנה אם אני לא טועה..

למעלה