מהר מהר יש שאלה!

שמשון 2

New member
מהר מהר יש שאלה!

בזמן שאויב תוקף אותי וכל החיילים שלו עזבו למתקפה, אני יכול לבזוז את הכפר שלו באותו הזמן? - (דחוף)

שמשון 2

New member
וגם, בזמן שאני מחליף משאבים עם שחקן

המשאבים שעוד לא קיבלתי ושעוד בדרך אליו לא יכולים להבזז במתקפה?

מור תור

New member
../images/Emo207.gif

אם אני שולח מרגלים יכולים לתפוס אותם? ואם תוספים אותם יודעים מאיפה הם? ואיך אני שולח מרגלים בהתקפה רגילה כאילו כן?

יכולים לתפוס רק אם יש למטרה מרגלים

פה אין נגד או בעד, הכול תלוי בכמות מרגלים שיש לך.. שלחת מרגלים ולמטרה אין מרגלים הוא לא ידע שריגלת עליו שלחת מרגלים ולמטרה יש מרגלים הוא ידע שאתה ריגלת עליו ולשאלה, כן.

מור תור

New member
אז מה כאילו אני צריך לשלוח 100 מרגלים

אם למטרה יש 50 מרגלים? ככה זה הולך?

xxx RAANAN xxx

New member
מור כנס.

במידה ולא מתו לך מרגלים ברגע ששלחת אותם למשימה , הוא לא ידע שריגלת עליו .. במידה ויש לו מעל ל 5 מרגלים בכפר הסיכוי הטוב הוא שימותו לו המרגלים .. ולאחר מכן הוא ידע .

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה ..

כן ! אבל יש לקחת בחשבון כמה דברים . 1. שתוקפים אותך סביר להניח שיוצאים לתקיפה עם החיילים ההתקפיים . 2. בדרך כלל כולם מחזיקים בכפרים גם חיילים הגנתיים + התקפי , זה תלוי מאוד .. 3. במידה ואתה שולח עליו את החיילים שלך הייתי מעדיף שתיתן ריגול לפני כן. 4. בכדיי לעבור את ההתקפה שלו בשלום , תבדוק כמה זמן לוקח לך להגיע אליו עם קאטות , ובמידה ואתה רואה שההתקפה שלו מלווה בקטפולטות תשאיר את הצבא ההגנתי שלך בכפר ( במידה ויש ) .. במידה ולא שלח את החיילים שלך לפרמינג על מישהו אחר שאתה עושה עליו .. לאחר מכן צא לריגול ולמתקפה ..

למעלה