מהרהרת בקול

מהרהרת בקול

איזה עולם מעניין,,,כמה בנות מעריצות את הראל ולהראל אין אהבת אמת אפילו לא אחת עכשיו הוא עשיר בבנות ועני באהבה ,,,תגידו שהעולם לא יפה

ממממ....טוב תדעי ש....../images/Emo15.gif

חייבת להיות לו איזה אהבה ואולי אנחנו לא יודעים עליה אבל אולי כרגע הוא עסוק בשביל זה אבל יש לו והיו לו ויהיו לו המון אהבות! לינוי.

אין לי מושג אבל../images/Emo15.gif

הראל לא שר בפלייבק כי אחרי השיר שהוא מציג את מחרוזת השירים של אהוד מנור הוא מתנשף מהמחרוזת! וגם שירי לא שרה פלייבק אין סיכוי שהיא תשיר בפלייבק תסמכו עליי!

הם כן שרים עם פלייבק.../images/Emo39.gif

הראל מתנשף בגלל שהוא רוקד וזז כול הזמן. ושירי שרה עם פלייבק, וגם שומעים שזה לא בלייב, ושירי גם אמרה באחד מהתוכניות שהיא הסכימה להשתתף בפסטיגל בגלל ששרים עם פלייבק, והיא אמרה שאי אפשר לשיר בלייב ב- 101 הופעות. ובשיר נולד אני לא בטוחה, אבל בהתחלה הם שרו בלייב ואח"כ הם החליטו לשיר עם פלייבק (לא בטוח).

לאו14

New member
לא נכון!!../images/Emo141.gif

הייתה על זה כתבה ענקיתתתת!!!!!!!! על זה ש"שיר נולד" שרים עם פלייבקים והפסטיגל לא!! ובמי שחלם הראל לא שר עם פלייבק!!

shahar s

New member
אני חושבת שז פלייבק.. ../images/Emo150.gif

כדי שלא יהיו צרודים.. ובאלגנים. תארי לעצמל לשיר ארבע פעמים ביום שירים. אין קול לכל זה. זה לא שהם לא שרים יפה ובגלל זה הם צריכים פלייבק. אולי חוץ מסופי צדקה, ועוד כמה שלא נזכיר..

לפעמים זה חי ולפעמים פליי בק

אוקי... אז התשובה שלי ... מתייחסת ליום שהיה "מי שחלם" 4 הצגות רצופות... ואז גם שאלתי מקורות רשמיים ... כי דאגתי להראלוש ובאמת אמרו לי שם שלשיר ולשחק 4 הצגות רצוף, באמת משתמשים בפליי בק... כי זה באמת להרוס לעצמך את הקול, אם אתה רוצה לשיר וכו' 12 שעות רצוף. בהצגה שאני הייתי, לאחד השחקנים המיקרופון המודבק לא עבד, ואז אחד מההפקה קפץ עליו והביא לו מיקרופון גדול ... אני משערת שזה גם וגם ... זה קצת בעסה רק לעשות את התנועות ולא לשיר... יאללה הלכתי להאכיל כמה חיות רעבות

חוששתני שטעות במחשבותייך

את צריכה להפריד בין הערצה לאהבה מלבד טוב הלב שלך שההודעה שלך ממש מדגישה אותו אף מעריצה לא ממש יכולה להכיר או לאהוב את הראל כי לראות מישהו לכמה דקות או כמה שניות לפני או אחרי הופעה, זה לא להכיר אותו. ההמשך ... הוא שהחיים האישיים והפרטיים של הראל, באמת לא מעניינים אף אחד. ואולי הם כן מעניינים אנשים שממש אין להם חיים משל עצמם... ולמרות שברור לי שיש כמה מעריצות שאכן כל שניה בחיים שלהן מוקדשת להראל, ולא משנה באיזה שעה של היום או של הלילה... עדיין יש איזה גבול שצריך לדעת לא לעבור אותו. ותשומת הלב הרבה שהראל מקדיש למועדון המעריצים שלו יפה, אבל עדיין לא מראה כלום מהעולם הפרטי שלו. סוף דבר אין לך מושג כמה אהבה יש להראל בחיים האישיים שלו ונראה לי שאת העולם היפה שלך, תאלצי לבנות על אנשים אחרים, שאת שמחה על החוסר באהבה בחיים שלהם... (ובקיצור חפשי בפורום 18+).

למעלה