מהרהורי...

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NaTaLiiiii

New member
אהה ושאלה שאני חייבת

לשאול.........מה אהבת לפני שהתחלת לשמוע דרים ת´יאטר?? חחח..מייקל ג´קסון??צביקה פיק?(בעעעע)

NaTaLiiiii

New member
בלינק?!

בלינק 182(או איך שקוראים לזה)?!?!?! לבלינק הזה את מתכוונת??!כן יותם??????? בחייי! לא הייתי מאמינה על יותם! מדרים ת´יאטר -להקה מצויינת שמזכירה לי קצת את פינק פלויד ולד זפלין עד לחבורת הילדים שיאנו מתחפשים לפריקים וקופצים על המסך?!ואאאאיייי.. אני לא מסוגלת לראות קליפ שלם שלהם! זה מעלה לי את הפיוזים...... לסיום בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

cha ching

New member
השירים שלהם באמת מאוד מפגרים

אבל הייתי שומעת אותם במסיבה או סתם בשביל ההתלהבות.. כי יש להם שירים מקפיצים כאלה. ואל תרדי על טראביס-הוא כלי עולם (מחוץ ללהקה...)וכל אחד ששמע אותו מחוץ ללהקה-יכול להגיד לך שהוא תותח!!

PurpleGoat

New member
לד זפלין? פינק פלויד?

איך בדיוק דרים ת´יאטר מזכירים לך את לד זפלין ופינד פלויד? מוזר לי מאוד בתור אחת ששומעת לד זפלין ודרים בעיקר, לדעתי אלה שני סגנונות שונים כמעט לגמרי.. (לא מחבבת את פינק פלויד במיוחד..
)
היום אני חולה, תסלחו לי אם אני מדברת שטויות

NaTaLiiiii

New member
סלחתי

נכון שהם סגנונות שונים והכל..אבל הם ואני מתכוונת ללד זפלין(שאני ממש אוהבת)ופינק פלויד(גם...)הם שני הלהקות שאיך לאמר "מעל כולם"מאז ומתמיד ואין ולא יהיו כמוהם. זה הולך ככה..דיפ פרפל לד זפלין ןפינק פלויד ,כמו מן שלישייה כזאת,הם באמת להקות הרוק הכי מוצלחות שהיו,היום הם נחשבות לקלאסי... בקיצור דרים ת´יאטר,נכון שיש להם סגנון די אחר הם לפחות להקה שבאמת באמת הצליחה להגיע לרמה שלהם.הם להקה מצויינת ואפשר להבין את זה בשירים שלהם. ככה זאת לפחות דעתי...

NiGa

New member
ורויטל ש-ו-מ-ע-ת מטאליקה!

כן, ההבדל בין שמעה - עבר, לשומעת - הווה! בלעעעעעע! עכשיו הסבר נורמאלי: כן כן אהבתי בלינק182, ועדיין שמח מדי פעם לשמוע את השירים שלהם, למרות שעבר לי הקטע... זה לא לשמוע מוזיקה - זה לשמוע סתם חאווה בדיסקמן - זה ההבדל... אי אפשר להשוות בין דרים לבלינק - כי המטרות של לשמוע אותם שונות לגמרי - מבחינתי לפחות...

למעלה