מהפכת תרבות

ophra

New member
קראתי.... ../images/Emo4.gif

(לא כאן, בנייר עיתון ביום שישי...) בחרתי כבר אז להדחיק ולהתעלם....
ממשיכה, ברשותך, עם הבחירה הזו...
עפ

r e d head

New member
ואווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו מ ה ועכשיו אני לא צריכה להסביר יותר לאף אחד למה אני כבר לא יוצאת לדייטים מהאינטרנט מה אתן מדחיקות זה מה שזה

האלי

New member
ס ל י ח ה ג י ב ר ת ! !

אני קורא את הכתבה הזו עכשיו. אז נכון שבשביל מי שרוצה להשחיר, יכול לתאר את זה כאילו החיפוש אחר זוגיות ומין יצר תרבות שבה התנהגות שנחשבה בוטה וולגארית נהפכה תקינה ומחוייבת" אני, ורבים אחרים מאלו שכותבים פה בפורום, לא נגררים למקומות המבזים. לא חובה להגיע למקום שבו שקרים, ניכור וזלזול ברגשות הם המאפיינים את התקשורת. שוב אני אומר, נחמד למי שלא שייך לסצינה הזו לתאר את זה כך, אבל לא אלו בהכרח הם פני הדברים. ולראייה הפורום הזה ומקומות אחרים ברשת שבהם אני נמצא. ולא בגלל שאני נמצא בהם, אני נמצא בהם כי הם כאלו
שלך, האלי.

וכאן האלי אני ../images/Emo45.gif את ידך

פגשתי אנשים מ ק ס י מ י ם דרך הרשת גברים ונשים כאחד היתה לי אהבה אחת גדולה שהתחילה בשיחה אודיגית וגם היום יש משהו שהתחיל - באודיגו

ophra

New member
גמ´ני... גמ´ני....

תודה האלי שגרמת לי להסתכל אחרת על הכתבה הזו שעד עכשיו בעיקר ביאסה אותי בטירוף הרגשתי רע להרגיש "שייכת" למה שתואר שם... עכשיו זה מרגיש אחרת טיפה..
תודה!
עפ
(יוצאת לקרוע את העיר בקטן...)

קראתי עד הסוף, פיהקתי תוך כדי

הקריא אין ספור פעמים. אתיחס בראשונה לסגנון כתיבה- משעמם , ניתן היה לכתוב את הכתבה בצורה הרבה יותר מעניינת.(יותר מדי דוגמאות לא רלוונתיות) דבר שני הוא אי נקיטת עמדה מצד הסופר(מספר המקרה זה) לא תרמו דבר רק הפכו את הכתבה לרשימת מכולת. האמת, אין כאן מה לנתח ולדון עליו, מדובר על פלח מאוד מסויים של משתמשי אינטרנט, כל אחד והנקודה שממנה הוא עומד. אני כאן לצרכים אחרים. סגול(לא הבין את המהפכה שבכתבה,אהההה גם לא ראה)

dee31

New member
סניגור

טוב, מאחר וכולם נגד, אני אהייה הסניגור. אמנם מהכתבה זה נשמע קצת זול, דוחה ומגעיל. אפילו שגם לי לפעמים בא למצוא דייט לוהט לערב אחד (למי לא?), אבל, ואני מכיר, היטב, את התחושה המיאשת של הלבד, אנשים מיואשים עושים לפעמים דברים שגם הם לא היו עושים בסיטואציה אחרת. נסו לחשוב על זה קצת בפחות ביקורתיות. בסופו של דבר, כולנו פה משחקים ב"חברים", (אלף סליחות אם פגעתי במישהוא, זאת ממש לא הכוונה, אני מדבר מתוכי בהכי כנות שיכול) אבל בתכל´ס, יושבים עם צוואר תפוס שעות מול המסך המחורבן. הלוואי ואני טועה. ערב טוב לכם חברים.

נאמרו גם דברים אחרים

אבל אני דוקא רציתי להגיב על האמירה שלך - "בסופו של דבר, כולנו פה משחקים ב"חברים"," לא יודעת מה איתך אבל אני לא משחקת בשום דבר
זו עוד דרך לתקשורת,עוד דרך להחלפת דעות,עוד דרך לתת ולקבל זה הכל. (ניצת לא נפגעת מאמירות וירטואליות)

dee31

New member
היי ניצת

לא אמרתי את זה בלעג, ממש לא. מה גם שזה הדבר הכי קרוב שיש לי היום לחברים. כוונתי היתה שקצת קשה לי עם הרעיון שהחברים היחידים שיש לי היום, טוב לא כולם, הם כמה אותות אלקטרוניים מהצד השני של קו הטלפון. לא הייתה כאן שום נימה אישית לאף אחד בכותבי הפורום, ואם מישהוא הרגיש כך, אלף סליחות.

r e d head

New member
היי דיי

רציתי להגיד לך ולמרות מה שרשמתי קודם בשרשור הזה שלפעמים החברים האלה הופכים מוירטואלי למציאות. והאמת שאכן גם אני הכרתי כמה אנשים מקסימים ברשת. ולוא דוקא אהבות אלא חברים וחברות

dee ברור לי לחלוטין כי

דבריך לא נאמרו בלעג כי אם בציניות... דבר ראשון,אם זה הדבר הכי קרוב לחברים אז כבר הרווחת משהו, ועם קצת רצון אני בטוחה שתרכוש לך חברים חדשים. אני חושבת שלכל אחד מאיתנו בהתחלה ,היו פחות חברים במצבנו אבל עם הזמן מתפתחות חברויות ואני יכולה לומר לך שמאז גרושי מעגל החברים שלי התרחב וצמח (ואז אפילו לא היה לי מחשב). אז הרגע,אתה בהתחלה ו - "כשיוצאים מגיעים למקומות נפלאים" דוקטור סוס

אורלי41

New member
אכן חברים אמיתים יש כאן../images/Emo24.gif

הרבה אנשים הכרתי דרך הרשת ובעיקר דרך הפורום. אנשים מקסימים, לבביים וכנים.... ולחשוב כפי שאתה חושב ממש חבל...... אבל כאמור כל אחד ודרך חשיבתו... ואולי עצה קטנה....אם לא תפעיל את המחשב ולא תשוחח עם "חברים" לא תצטרך לקבל צואר תפוס..

רות 2

New member
לא יודעת...

אני הפוך מאורלי אני קוראת בדיי, עצבות ...אז אולי דיי ישתף אותנו?............

למעלה