מהפכה

n616436

New member
מהפכה

טוב,אנשים...אני בטוח שמדי יום אותן הודעות חוזרות על עצמן שוב ושוב.למרבה הצער, גם מילותיכם הטובות ביותר אין בכוחן לנחם תמיד. כי אחרי הכל,אנו ,הבודדים,נשארים בודדים כשהצ'ט או הפורום נסגר. אין לי מושג למה לכמה מאיתנו קל כל כך למצוא מישהי, ולאחרים קשה. אני חמוד ונאה, ומצחיק --אך בכל זאת-- אני שואל את עצמי -האם יש בי משהו,או ליתר דיוק חבר משהו?? וואלק,נמאס.איך מתחילים עם בחורה ישראלית? כשהייתי בחו"ל זה נראה אז הרבה יותר קל.כולם נותנים עצות...אבל זה גורם לך להרגיש רק יותר גרוע...שאתה לא עושה מספיק.ולכל הרוחות,למה אפילו ברשת ובצ'טים והפורומים אנשים ,נשים בעצם,חשדניות כ"כ? מה יותר פשוט בעולם מלשלוח תמונה,ולא דרך אתר הכרויות טפשי שגובה 10 שקלים לחודש,דרך פורום נגיד,ולסנן בעצמנו? נשים,אי שם מאחורי המסך,כל הפנויות למינהן:אני קורא לכן בזאת לבצע מהפכה.די עם החשדות.בוא נחליף משפט או שניים,אולי קצת יותר,ואז תמונה או שתיים, ואז אם טוב--אז נפגשים.וכך אולי נגדיל את הסיכויים למצוא את אותה האהבה שכולם כל כך מדברים עליה. שלכן, הרומנטיקן.

liran610

New member
תיקרא תהודעה שרשמתי למעלה

אני לא באה להכליל ואני בטוחה שיש כמה צדיקים אבל תבין שאחרי שנפגעים כמה פעמים אז כבר נמאס וכבר באמת שאין כוח לחפש נכון שאכזבה זה חלק מהחיים ואין מה לעשות וחייבים להתמודד אבל בתכלס זה כבר נמאס כי מתוך 10000000000000000000000000000000000000000000000 גברים יש אולי גבר אחד נורמלי אלא אם כן כל אלא שיגיבו להודעה יגידו אחרת ואז אני חוזרת בי

למעלה