מעולה!! הסתפרתי אצלו כשהייתי סטודנט סטודנטית בב"ש ועד היום אני זוכרת אותו. הייתי מתה להגיע אליו שוב!
L ligla New member 29/5/06 #23 מעולה!! הסתפרתי אצלו כשהייתי סטודנט סטודנטית בב"ש ועד היום אני זוכרת אותו. הייתי מתה להגיע אליו שוב!
ש שלי ושלו New member 29/5/06 #22 מאיפה את? אני מכירה ספר מעולה שלמד ועבד כראש מספרה אצל שוקי זיקרי ועכשיו הוא עובד שאופן םרטי בראשל"צ. הוא מ - ע - ו - ל - ה !!!
מאיפה את? אני מכירה ספר מעולה שלמד ועבד כראש מספרה אצל שוקי זיקרי ועכשיו הוא עובד שאופן םרטי בראשל"צ. הוא מ - ע - ו - ל - ה !!!
ג גמדונציק New member 29/5/06 #26 אני מהצפון אבל בשביל בעל מקצוע אגיע גם למרכז העיקר שיהיה WOOOW (חוץ מזה מתגלות עוד בנות שחושבות על מהפך ממקומות שונים בארץ) הקטע שיש הרבה תלמידים של שוקרי זיקרי במקומות שונים בארץ ואשמח מיקום מדוייק רק ראשל"צ זה לא עוזר
אני מהצפון אבל בשביל בעל מקצוע אגיע גם למרכז העיקר שיהיה WOOOW (חוץ מזה מתגלות עוד בנות שחושבות על מהפך ממקומות שונים בארץ) הקטע שיש הרבה תלמידים של שוקרי זיקרי במקומות שונים בארץ ואשמח מיקום מדוייק רק ראשל"צ זה לא עוזר
A a y a l u l a New member 29/5/06 #27 אם את מהצפון אז קריות זה טוב? יש את ירון חזן בקרית מוצקין והוא ספר מדהים. באופן אישי לא הסתפרתי אצלו אבל יש לי 2 חברות טובות שלא מוכנות להחליף אותו.
אם את מהצפון אז קריות זה טוב? יש את ירון חזן בקרית מוצקין והוא ספר מדהים. באופן אישי לא הסתפרתי אצלו אבל יש לי 2 חברות טובות שלא מוכנות להחליף אותו.
A a y a l u l a New member 29/5/06 #24 אם תגידי איפה את גרה יהיה יותר קל לתת לך שמות. כי זה שיש לי ספר מעולה בכפ"ס זה לא אומר שלך נוח להגיע עד לשם...
אם תגידי איפה את גרה יהיה יותר קל לתת לך שמות. כי זה שיש לי ספר מעולה בכפ"ס זה לא אומר שלך נוח להגיע עד לשם...