מהפך ב HOT ?

kama za ola

New member
מהפך ב HOT ?

חברת הכבלים HOT תעלה בשבועות הקרובים מספר ערוצים חדשים, בהם שני ערוצים שישודרו באופן בלעדי למנויי הכבלים: ערוץ אוקראיני בשם +inter וערוץ MTV Russia. אחרי החגים יעלו ב-HOT גם ערוץ "אקזיט" וערוצי סגנון חיים, שאף הם בלעדיים לכבלים (ערוץ קארמה, ערוץ בריאות, ערוץ עשה זאת בעצמך ועוד). בנוסף, יעלו גם ערוץ הילדים nickelodeon, וערוצי המדע discovery science ,discovery ו-animal planet, המשודרים כיום בחברת הלווין YES.

scart

New member
20 ערוצים ברוסית הם יכולים לשדר אבל

ערוץ אחד, לא שתיים , אחד, בשפה הפרסית הם לא יכולים לשדר , ממש קשה להם ??? בזיון!!!!!

yoramile1

New member
לא צריכים את הטובות שלהם

יש לנו בלווינים שניתן ליקלוט בארץ יותר מאיזה 20 ערוצים פרסיים. הם לא עושים טובה לאף אחד .ולא צריך לשלם להם שקל .

scart

New member
יורם אתה לא יודע כמה זה מעצבן שאתה

משלם להם דמי מנוי חודשיים ולא מקבל את הערוצים הנ"ל. מה אני צריך עכשיו להשקיע בנוסף למנוי עוד 2000 ש"ח ציוד קליטה, רק בשביל עוד כמה ערוצים בודדים בפרסית ? אני לא אמור להשים צלחת לווין רק בשביל "ערוצים בשפה הפרסית" . זה ממש דבילי. אני הלקוח שלהם והם צריכים לספק את הערוצים מכל מיני שפות, יש להם את כל הציוד הדרוש לקליטה , ובתמורה לדמי מנוי אני אמור להינות כמו כל יתר המנויים מערוצים בשפות שונות . שלא נדבר על הממיר הדיגיטלי סמסונג הדפוק שכל הזמן גורם לתקלות בצפיה. אבל מה , מתנות כמו מחשב וטלויזיה ללקוחות קיימים וללקוחות חדשים אין להם בעיה לספק, העיקר בוא תיהיה או תשאר הלקוח שלהם "לזה הם כן דואגים וכן מספקים" . אם המצב ימשך כך אשקול לנתק את הכבלים ולהשים צלחת פרטית וזהו, נמאס, כי בטח ביס גם ככה זהו אותו הסיפור .

ונשאר רק לנחש אילו ערוצים אנלוגיים

הם יעיפו מהרשימה... ומה זה לא מהפך -זו פשוט היסטריה מבריחת הלקוחות.

tvcabo7777

New member
שלא יבלבלו במוח

הערוץ INTER+ נקלט בקלות בלווין 5E ו-LMI והערוץ MTV RUSSIA נקלט בלווין EXPRESS או YAMEL שיביאו את NTV + FOOTBALL אם הם גברים

למעלה