מהפך בעולם הדי ג´ייז

מהפך בעולם הדי ג´ייז ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מערכת ה- FINAL SCRATCH הגיעה לישראל והולכת לשנות את חוקי המשחק בעולם הדי. ג´יי. די. ג´יי. ויק, הרזידנט של מועדון ה- dome יסביר לכם היום איך בדיוק פועלת המערכת הזו, לשם מה היא טובה ומה הוא המעמד האמיתלי של הדי. ג´יי. כיוצר. הארוח מבוסס על סדרת הרצאות שנערכת בבית הספר למוסיקה עכשיווית dj, שמדי יום שלישי מארחים אנשי מפתח בתעשיית המוסיקה, עיתונאים, יוצרים ומפיקים, המרצים יתארחו כאן בתפוז לאחר הסדנאות בבית הספר. אתם מוזמנים להצטרף אל די. ג´יי. ויק - האומן הפותח את בסידרת ארוחים זו, בפורום חיי לילה בשעה 20:00, כאן אצלנו בתפוז אנשים.

BoR|S

New member
פצצות לגבות! רסיסים לריסים!

והעיקר העיקר, לא מעניין בגרוש...

BoR|S

New member
ואללה נכון!

את ערן הסקראצ´ינג די ג´יי מפרנקפורט נורא מעניין ציוד שרק הגיע לישראל בעיקר לאור העובדה שאותו ערן יכול לקנות(?) אותו אצלו בהרבה יותר זול!(חינםתערכוה)...

Emc2

New member
עושים חידון

האות הראשונה בשמו של ה"עסקן" + קפד ראשה של מפלגה בהנהגת המנהיג הרוחני של בית שאן מה קיבלת?

BoR|S

New member
אני טיפש?

ואתה עוד לא מצטט נכון בחתימה! זה לא רע, זה רשע! גרמני אפס - רוסי אחד!

Emc2

New member
מתערבים?

ואתה מנסה להתחמק... טיפש תענה או שתגיד אני נכנע

BoR|S

New member
מנהיג רוחני של בית שאן?

חזרת בתשובה או משהו? מאיפה אני אמור לדעת, אני בסה"כ שומע נכי נאצה עכשיו...

Emc2

New member
רק בגלל שאתה טיפש

אני יגלה.... איך קוראים לעסקן? הכיוון היה נכון.... אבל בוא נחשוב.... סופרים זה כינוי נכון? אבל איך באמת? ניר! קח את האות הראשונה של ניר ויש לך נ´.... עכשיו איזה פוליטאקי גר בבית שאן? נו נו..... תחשוב קצת מופלטה עדיין לא יודע? דוד לוי.... יא עלוב עכשיו איזה מפלגה הוא הנהיג? גשר! קפד ראש גשר נשארת עם שר.... תוסיף את הנ´ מנשר ומה קיבלת? חור!

BoR|S

New member
בונא יא בן של עובד זר!

אולי אני גר בחור, אבל לפחות אני לא שחור! (כל הזכויות שמורות לחרמוני)

BoR|S

New member
לא שומעת שירים של מונטי פייטון?

תקשיבי ל- Ho Ho Fucking Ho.

למעלה