מהפך באוסטריה

מעיין140

New member
מהפך באוסטריה

מפלגה סוציאל דמוקרטית זכתה ברוב קולות העם בבחירות

אל תתני לזה להפריע לקפיטליסטים.

הם רואים בדרך השלישית של גידנס קומוניזם. כשהם יתעוררו הם יבינו שבהדרגה העולם כולו מאמץ את הדרך השלישית. חוץ מישראל כמובן שאצלה הכל קורה לאט...

vinney

Well-known member
לא נמאס לך להמציא כינויים?

"מהפך באוסטריה" זה מצוין, אבל מה זה אומר אם תעשה הקבלה של אוסטריה אלינו? מה נתוני התעסוקה שם? האבטלה? חלוקת התקציב? אם הם יכולים להרשות לעצמם להיות סוציאליסטים - שיהיו. אנחנו יכולים? האם באוסטריה מעמד הביניים משלם 50% מס? האם באוסטריה 25% תקציב הולך על בטחון? האם באוסרטיה יש מגזר ציבור שלם שלא מוכן לעבוד מתוך עקרון ואחרים מממנים אותו? תבדוק, תחזור עם תשובות. אני כבר יודע אותן.

Fasz

New member
לשתי המפלגות היה את אותו המצע

הכלכלי לבערך, רק עם שינויים קלים. למעשה, מפלגת השלטון לשעבר, הייתה אף קיצונית יותר מן המפלגה שעלתה לשלטון, מבחינת הסוציאליזם המהולל כמובן..

vinney

Well-known member
שלא לדבר ש37% בבחירות

אל מול 36% של המפלגה שירדה מהשלטון זה לא ממש "נצחון מוחץ לסיציאל דמוקרטיה".

מעיין140

New member
"עו"ד" Fasz

מי היה רוצה לפנות ל "עורך דין" שטוען שהוא שותף במשרד גדול ? מעניין איך יש לו זמן לשחק במשחק של ילדים בגיל העשרה העלק עורך דין

Fasz

New member
בל יולכו הקוראים שולל!

האדם הזה, שעפ"י מידע מודיעיני אינו אחר מאשר קןל הרעם, או כל צואה סוציאליסטית באשר היא הרוצה לחמוס את כספינו, מנצל את העובדה שלפיה, לפני כשנה, שם המשתמש שלי הושאר באינטרנט-קפה, ונותר יתום לרחמיהם של כל המשתמשים בשירות בבית הקפה האינטרנטי "רקפת". בפורום "גרושים גרושות", ובשאר פורומי הסטוצים למיניהם. גם ניתן להבחין בהבדל הגדול בין משלב לשוני הנוכחי, לבין משלב לשונו של אותו אחד בקלות יתרה. לפני כחצי שנה, בעת היכנסי לפורום הליכוד, הסברתי את הנושא. כעת, על מנת לפגוע בי, ולטאטא את העובדה שהשיטה בה הוא תומך, מתה, מעלה קןך הרעם את הנושא הזה שוב, לאחר שבמשך השבוע האחרון, מאז שהשארתיו בודד וגלמוד בשרשוריו, הוא השקיע את כל זמנו ומרצו - לא בעבודה, אלא בהתבכיינות סוציאליסטית, ונסיון לאתר את הודעותיי הקודמות, מתוך הידיעה כי הנה, אני, פאז, איני אלא ילד קטן המשחק באיזה משחק אינטרנטי. אין כל רע במשחק אינטרנטי, אגב. שאלו את עו"ד יורם ליכטנשטיין וההאטריק שלו. אך מדוע שהעובדות ישחקו חלק בפרופוגנדה של קןל הרעם?

אשרת

New member
../images/Emo128.gif נמחקו הודעות.

למרות שהודעה אחת נמחקה ונשלח מסר לבעליה, מצאה הודעה אחרת של אותו משתמש שוב פעם כאן. את המריבות , ואת "ההוכחות", תעבירו למסרים הפרטים. הודעה נוספת שתשורשר לפה - תמחק!

צריך להיכנס לטור משמאל

TITLES BY COUNTRY ולהקליק על אוסטריה ואז להקליק למשל על העיתון DER DTANDARD ועל סימן ההגדלה.

במידה מסויימת עדיף שהשמאל יזכה

במדינה כמו אוסטריה הימין הקיצוני הוא נאו נאצי. היידר הצהיר שהוא שונא יהודים לצערי עברו את אחוז החסימה, לפני שתי מערכות בחירות מפלגתו הייתה השניה בגודלה אך היא התפצלה. באוסטריה שאר מערב אירופה וארה"ב עדיף את מפלגות השמאל , ואילו במדינות מרכז- דרום אמריקה וסקנדינביה עדיף את מפלגות הימין הכל יחסי. כך שאם המפלגה העויינת נמצאת בצד הימני עדיף לישראל שהשמאלנים יזכו

קצת הגזמת הפעם בשטויות

גם ה'עובדות' שאתה כותב מצוצות מהאצבע. אין כמעט עובדה אחת נכונה: היידר אף פעם לא 'הצהיר שהוא שונא יהודים' ומלפגתו אף פעם לא היתה השנייה בגודלה. זה רק בתור דוגמאות.

לאהרן שלום

היידר הצהיר הרבה דברים בין היתר את שנאתו ליהודים (למרות שידוע שהוא נאו נאצי) כך שבכל מקרה הוא אחד מאוייבי המדינה. לפי התגובה שלך אני מבין שאין לך מושג מה היו התוצאות באוסטריה בבחירות 2000

אהרן. היידר התפטר לאחר נצחונו

הכוונה לנצחונו הייתה להישג המפלגה השנייה בגודלה. דוגמאות להיידר נגד היהודים: הוא טען שהיטלר היה גיבור ילדות והוא חושב שצריך להמשיך בדרכו. בשנת 200 קראתי מעריב הכתבה הייתה שם

תיקון טעות שלי

בדקתי ואכן בשנת בבחירות של שנת 1999 מפלגתו של היידר הקדימה בכמה מאות קולות את מפלגת העם וזכתה במקום השני עם 26.9% מהקולות ואותו מס' מנדטים כמו מפ' העם. מאז היא נמצאת בירידה מתמדת ובבחירות אתמול 'מפלגת החרות' יחד עם מפלגת היידר קיבלו כ-15.5%. לגבי התבטאויותיו של היידר: יש התבטאות אחת או שתיים שלו בזכות 'מדיניות התעסוקה' של הרייך ה-3 שלא כוונה דווקא כלפי היהודים. למיטב ידיעתי אין התבטאויות שנאה שלו ליהודים. יש התבטאויות שלו נגד 'הלובי היהודי' בארה"ב הפועל נגדו ובביקורו בארה"ב הוא ניסה לפגוש מנהיגים יהודיים כדי לשכנעם שהוא לא אנטישמי. ההתבטאויות הגזעניות שלו כוונו בעיקר נגד ה'זרים' באוסטריה

כל הכבוד אהרון

אני שמח שאתה מודה בטעות, גדולתו של אדם זה להודות ברגע שהוא טועה. טעות זה דבר אנושי וכל בן אדם טועהב. ולגופו של עניין אני שמח שיותר אוסטרים קבלו שכל אך עדיין יש כמה נאצים (מבחנתי מי שהצביע למפלגתו של ההידר שותף לדעותיו) צר לי שלא מונעים ממנו להתמודד. היידר שונא יהודים אסור להבליג ובטח שלא להפגש אתו על מנת שידע שאנחנו נאבקים נגדו

sharonhaimov16

New member
כבר שכחתם מההפסד של המפלגה

הסוציאל דמוקרטית בשוודיה?! מה עם הבחירות האחרונות בגרמניה?! ומפלגת העם ירדה באחוז אחד בלבד, זה לא בידיוק "מהפכה". הסוצאיל דמורקטים בעולם מובסים באירופה, ולבסוף לא יעלו גם מפלגות ימין קיצוניות שינסו לטפל בבעיה המוסלמית (אני חייב להודות, שהסיבה להחלשותם של המפלגות הסוציאל-דמוקרטיות היא בעיקר הבעיה המוסלמית ולא הכשלון הכלכלי הסוציאל-דמוקרטי, למרות שלא נשכח את הבחירות בשוודיה שהתנהלו בעיקר סביב מדיניות הרווחה, מספר המהגרים בשבדיה נמוך יחסית למערב אירופה).

למעלה