מהעתונות

• פותח הנושא jgut
  • פורסם בתאריך

jgut

New member
מהעתונות

מסתבר שעדיין יש דברים שהטכנולוגיה לא הצליחה להחליף:

מערבון בבקעה: 80 פרות ועגלים הורדו מהכביש

giri

New member
התכוונתי לשרשר אותי אלייך ולא להיפך

טעויות של מתחילים...

jgut

New member
תמונות ותוכן קשים לצפיה

התלבטתי האם לעלות את זה לפה או לא. החלטתי בסוף שכן כי חשוב שתהיה מודעות.
מקרה של /www.facebook.com/photo.php?fbid=424082517642815&set=a.170043723046697.54123.170025686381834&type=1&theater" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=424082517642815&set=a.170043723046697.54123.170025686381834&type=1&theater" rel="nofollow" target="blank">התעללות קשה בסוס.
מקרה שממש אני לא מבינה איך בני אנוש מסוגלים להתנהג כך. כמו שכותבת ההודעה כתבה, הנחמה היחידה היא שהסוס כבר מת.

primetime1

New member
לא מבינה כל כך למה לשתף בזה...

לא נכנסתי כאן, אבל לצערי נתקלתי בזה בפייסבוק.
קצת קשה לי עם כל השיתופים האלה. מלבד להזדעזע, להתבאס, לבכות, לכעוס... מה עוד יש לעשות?
האם זה מועיל באיזשהוא אופן להחשף לזוועות הללו?
(שואלת ברצינות..)

jgut

New member
זה שאלות שאני שואלת את עצמי

אז יש מספר סיבות:
1. זה כשיש קשר לעמותה מסויימת
2. כשאני חושבת שיש חוסר מודעות כללי לנושאים.
3. כשאני חושבת שצריך להיות לחץ כלשהו על המשטרה לטפל בנושאים.
במקרה הזה יש את כל הסיבות. לכן אני לא מפרסמת פה או בפייס מקרים שקורים בח"ול, כי אין לנו יכולת להשפיע עליהם.

הצורך במודעות של האנשים - זה כדי שיפסיקו להתייחס לסוסים כאל חפץ שאפשר להרביע עם כל דבר, הכי הרבה ימסרו את הסייח לאיזה חור. או יקשרו אותם בשדה וכו'.
אנחנו חיים קצת בבועה בנושאים האלה. הסוסים שלנו חיים בצורה מוגנת, הרבה אנשים מענפי הספוט לא מודעים לאן הסוסים עלולים להתגלגל אחרי שמוכרים אותם וכו'.
אני די משוכנעת שמי שרצוי שיקרא את הדברים, לא קורא אותם. אבל מספיק שזה ישנה לאדם אחד, מבחינתי זה סוג של הישג.

יכול להיות שאני טועה לחלוטין...

giri

New member
אני חושבת שעלי זה השפיע

במערך השיקולים שלי למציאת פתרון לסוס שלי לפני שעזבתי את הארץ.
החשיפה לזוועות שעלולות לקרות לסוסים היתה שיקול מרכזי לגבי אופי הפתרון שאמצא לו (ולא סתם למכור למי שרק יקנה).

למעלה