מהססת...

shiraz2

New member
מהססת...../images/Emo12.gif

המון זמן לא הייתי פה.. נראה שעברו שניםםםם (וייתכן שעברו..) שוטטתי בנט... והייתי חייבת להיכנס לראות מה שלומכם
נדהמתי לראות שכל המשפחה עדיין פה.. פשוט ראיתי את כולכםםםםם ג'סי...מה שלום מיקה? אני זוכרת את הלידה...איך התרגשנו.. וניקולי... וליאור שמשום מה אני לא רואה פה.. וגילי חסרה לי... ומרין..וריקי... ומאו יין ראיתי... ועוד רבים בקיצור חטפתי גל נוסטלגיות ל
המדהים שהיה לנו פה. אני מקווה שלא נשכחתי....
לכולכם

שלום לך אחות קטנה

ברוכה החוזרת כמה טוב תמיד לדעת שבאמת יש אנשים אי שם שתופסים אותנו כ
שולחת לך
ענק

shiraz2

New member
../images/Emo39.gif

ג'סי מחזירה לך
אני מקווה שאני אשאר פה בפורום המקסים שייצרת...
לילה טוב שיהיה

GALI02

New member
היי שירז!!!!!

אני די בטוחה שנשאר לו מסר מיותם ממני אצלך בתיבת מסרים-מחכה לתשובה. אבל לי אין כל כך זכות דיבור בעניין כי גם אני די נעלמתי... אז ספרי קצת מה עבר עלייך. מחכה לעדכונים,טוב לראות אותך כאן!
גילי

shiraz2

New member
גיליייי ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

התגעגעתי........ איזה כיף לראות אותך פה תהיתי מה קורה איתך.. לצערי הרב התיבת מסרים שלי לא מסכימה לעלות יש לי 5 מסרים שאני פשוט לא מסוגלת לראות ואני משתגעת מזהה
אני מצטערת שלא עניתי לך מתוקה אבל תפוז
עושה לי בעיות.. אז מה שלומך?? ספרי לי אני ממש רוצה לדעת מה עבר עליך כל הזמן הזה.. אני מקווה שהכל טוב איתך!!!!
שירז

GALI02

New member
אני בסיידר

חורשת את עצמי לדעת
שקועה בלימודים עד מעל הראש ומתנדנדת מתחושת ייאוש טוטלי לקצת יותר אופטימיות. אבל בגדול בסדר גמור
מה איתך? מה חדש? חבל שלא הצלחת לקרוא את המסר(אם כי עבר כל כך הרבה זמן שאני בעצמי כבר לא כל כך זוכרת מה כתבתי)
גילי

mariana

New member
ת'אמת?../images/Emo4.gif

השם לא מוכר לי? את מכירה אותי? ואני לא? אולי תספרי קצת על עצמך שאני אצליח להיזכר

ניקולי

New member
שירז

איך בחורה כ"כ מתוקה יכולה להשכח מה פתאום שכחנו??? (משהו יודע מי זאת בכלל??) חחחחחחחחח סתם ברור שזוכרים.. מה שלומך מתוקה?? ראיתי שכתבת לי ברכה ליום הולדתי.. כיף לי הרגשתי שפתאום כולם חוזרים בגלל יום הולדתי.. איזה כיף לי..אה??

mariana

New member
ת'אמת ניקולי אני לא כל כך זוכרת

אותה השם מאוד מוכר אבל לא יודעת איך אני מכירה אותה, אולי שתספר לנו את הסיפור ככה אני אדע אם זאת אותה אחת

mariana

New member
איזה בדיחה איזה נעליים

אני באמת לא זוכרת היא לא היית במפגשים נכון?

shiraz2

New member
../images/Emo6.gif

ניקולי....
ענק... אני אוהבת אותך.. ומרין מאמי לא נורא שאת לא זוכרת, אולי עם הזמן..
את סיפור חיי אני לא אספר כאן כרגע, ייקח לי זמן עד שאני ייפתח ויאגור אומץ לשתף הרבה אנשים מקווה שתביני. בכל אופן שיהיה לך המשך יום נפלא!!
שירז

ניקולי

New member
שירז

לא נורא נשמה לא הכל זוכרים בחיים.. ובכלל מרינושקה יש לה סבתוכה בראש..כל הסיפורים מתערבבים לה..
יחד עם זאת אני מתה על הילדה הזאת.. את יודעת שהיא כמו אחותי?? נכון מרינה יפה שלנו<<??
חוץ מזה נכון שירז לא היתה במפגשים היא לא יכלה להגיע (לצערי)
... שירזוש גם אני אוהבת אותך ואני מקווה שתבקרי כאן יותר... דרך אגב הרבה מהעבר חזרו.. ריקי,מאו יין,שירז,רומי אתם יודעים מי חסר כאן??? גולם בחור מקסים...חבל שהגיעו לכאן כמה שהרסו את הפורום אבל הם כבר לא כאן וזה מה שחשוב!!!!

shiraz2

New member
ניקולי..../images/Emo168.gif

מי הגיע לכאן והרס את הפורום..?
תגידי לי שמות אני ייסדר שיטפלו בהם.. יש לי קשרים בעיר...

ניקולי

New member
מתוקה.. ../images/Emo24.gif

היתה תקופה שנכנסו לכן כל מיני.... אבל עיזבי הם כבר אינם... למעשה הם בכלל נעלמו מחיי.. ככה שזה בסדר
אז אין צורך שתטפלי בהם..הם כנראה טיפלו בעצמם...

למעלה