ואחרונה להיום
L liat77 New member 20/5/06 #1 מהסטודיו של אמא תראו כמה גדלתי היום אני בן 6 שבועות אני אוהב לחיייך ולצחוק, לשחק עם אחי הגדול והצטלם נכון שאני חתיך
מהסטודיו של אמא תראו כמה גדלתי היום אני בן 6 שבועות אני אוהב לחיייך ולצחוק, לשחק עם אחי הגדול והצטלם נכון שאני חתיך
M mevav1 New member 20/5/06 #6 ../images/Emo99.gifאיזה פשוש מתוק../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif
A ayala26 New member 20/5/06 #9 ../images/Emo13.gif אבל אני חושבת שבעברית תקנית אמורים לכתוב: 10 בינואר 2004 7 באפריל 2006 תקנו אותי אם אני טועה.
../images/Emo13.gif אבל אני חושבת שבעברית תקנית אמורים לכתוב: 10 בינואר 2004 7 באפריל 2006 תקנו אותי אם אני טועה.
L liat77 New member 20/5/06 #10 אני כבר הסתבכתי עם העברית, אחרי הרבה שנים בחו"ל ועם 3 שפות אז סלחו לי חברותה
A ayala26 New member 20/5/06 #16 מובן וכוונתי לא היתה להעיר אני הבנתי את התאריך גם כשהוא היה כתובת בשיטה האמריקאית
א אמאשלגפן New member 20/5/06 #11 בעברית תקנית אמורים לכתוב 10 ינואר 2004 7 אפריל 2006 בלי אותיות קישור.
א אורית ג. New member 20/5/06 #14 אני חושבת שאת טועה אומרים "ב" כמו : אחד במאי תשעה באב (המספר בזכר, אחר כך "ב")
O ornak New member 20/5/06 #12 נדמה לי שאת צודקת איילה שווה להרים טלפון לאקדמיה/בשלום קור ולבדוק סוגיה זו לאלתר ואם להיות פלצנים יותר: עשרה לחודש ינואר 2004
נדמה לי שאת צודקת איילה שווה להרים טלפון לאקדמיה/בשלום קור ולבדוק סוגיה זו לאלתר ואם להיות פלצנים יותר: עשרה לחודש ינואר 2004
A ayala26 New member 20/5/06 #15 מה קורה המילה פלצנים באופנה היום? זה הודעה שניה להודעה שלי עם המילה הזו.. בכל אופן זה לא נכון מה שאת אומרת. מילת הקישור היא לא ל' ולא צריך להוסיף את המילה חודש.
מה קורה המילה פלצנים באופנה היום? זה הודעה שניה להודעה שלי עם המילה הזו.. בכל אופן זה לא נכון מה שאת אומרת. מילת הקישור היא לא ל' ולא צריך להוסיף את המילה חודש.
ג גילור New member 21/5/06 #22 יקירותי, ממורה לעברית, אם כבר מתקנים אז לפחות שיהיה תקני. עשרה בינואר כמו תשעה באב. בדיוק כפי שאמרה אורית ג.
יקירותי, ממורה לעברית, אם כבר מתקנים אז לפחות שיהיה תקני. עשרה בינואר כמו תשעה באב. בדיוק כפי שאמרה אורית ג.
A ayala26 New member 21/5/06 #24 גם מומלץ לקרוא הודעות שמגיבים עליהן ואולי גם הודעה אחת למעלה - כי זה בדיוק מה שכתבתי
ג גילור New member 21/5/06 #28 אבל לא הגבתי אליך אלא כללית לשרשור. תפסיקי להתנפח! כולה טעיתי בזה ששרשרתי אליך....
A ayala26 New member 21/5/06 #29 ../images/Emo4.gif במקום להתנפח יכולת להתנצל כי שרשרת אלי וכתבת שאם מתקנים צריך לתקן נכון - בתור מורה לעברית כמובן.. אז איך זה נשמע כשמתקנים מישהו על משהו שהוא לא כתב ובמקום להודות בטעות מתנפחים ומתקיפים אישית.. יופי של מורות בישראל!
../images/Emo4.gif במקום להתנפח יכולת להתנצל כי שרשרת אלי וכתבת שאם מתקנים צריך לתקן נכון - בתור מורה לעברית כמובן.. אז איך זה נשמע כשמתקנים מישהו על משהו שהוא לא כתב ובמקום להודות בטעות מתנפחים ומתקיפים אישית.. יופי של מורות בישראל!