מהנעשה בחצר המלכות שלנו

מהנעשה בחצר המלכות שלנו

מגעים מתקדמים ממש, אוטוטו, כמו שאומר הבוס השכנוז והזקן שלי, לסיום שיפוצי הדירה החדשה שלי ושל יוסי.
פתחנו חשבון משותף, אליו כל אחד מכניס חצי ממשכורתו.
לא הלכנו לשוק הבשר בתלאביב, גם בגלל שחם נורא בתלאביב ומזיעים בה מאוד, גם בגלל ההמוניות המוגזמת, וגם בגלל שיוסי לא רצה להזכר בחוויותיו כרקדן צמוד תחתונים ומגדיל איבר על משאית, על ההטרדות המיניות שעבר, על המסיבות שהוזמן אליהן ומחלקן הוא יצא בלי לדעת מה עשו לו בישבן או בזין [ על הזין סימני נשיכות, פטריות ]. הכל טופל אצל רופא, אל דאגה.
אנחנו נבלה קצת במצעד הירושלמי, נתן ללב שלנו לפרפר, יהיה רצח, לא יהיה רצח? יהיה פיגוע לא יהיה פיגוע. אחר כך נשב באיזה מקום ונראה ת'הומואים בתוך הבועות שלהם לא מסוגלים לומר שלום זה לזה, והבדידות צועקת לשמים.
בסוף בסוף נתפוס איזה בחור צעיר, פלסטיני, כמו תמיד, נביא אל הבית לחגיגות החירות, נתן לו לישון כמה שהוא רוצה ונשלח אותו שמח וטוב לב לביתו או לאן שירצה ללכת.

מה קורה עכשיו?

יוסי ואני החלטנו להשאר יחד אחרי מריבת ענק, שכללה אישומים הדדיים באי אהבה, בבזבוז של כסף, בקבלת תפקיד מיני אחד [ כן הוא החודר, תמיד ]. אחרי ששבוע צרחנו, צעקנו, ישנו גב אל גב, הלכנו להזדיין עם אחרים, הגענו למסקנה המופלאה, אנחנו אוהבים זה את זה. אני אוהב שהוא חודר אליי, אני גם אוהב איך שהוא מוצץ לי עד שאני גומר, והתחלנו לנהל יומן הוצאות.
מרב שמחה, אנחנו נוסעים לחיפה למצעד הגאווה, אחריו שכרנו לנו צימר באחד מישובי הגליל, נחגוג כמו שאנחנו אוהבים.
בריטניה פרשה אחרי 40 שנים מהאיחוד האירופאי, ליוסי ולי יש עוד זמן.

aשרון

New member
אופרת הסבון שלכם מהממת...

אתה צריך למכור את הסיפור לטלוויזיה.

האם אתה מרשה לי להפוך את

הכותרת של התגובה שלך לכותרת סיפוריי לעתיד? אתן מספר ליד כל פרק או עדכון

הירושלמים - אופרת סבון, פרק 30129

דברים גדולים קורים לי וליוסי המתוק. ראשית אחותו מתחתנת עם בחור שבא מחו"ל, משכיל וחתיך ברמות שדלוק עליה קשות. הוא לא יהודי, הוא גם לא נימול סיפרה לנו, אבל הם יתחתנו בחתונה יהודית, כי אף אחד לא יודע את האמת.
אחרי החתונה היא תהגר יחד אתו לאוסטרליה, וככל הנראה לא נשמע ממנה הרבה הרבה זמן.
אחי , צב"ע החליט לעזוב את הארץ לגמרי. נמאס לו מההורים, נמאס לו מהאח ההומו המזדיין האוכל בתחת שלו שרק עושה לו בושות. הוא הולך. שלשום ליווינו אותו למטוס, האח ההומו נתן לו בוכטה של כסף, מהיום הוא ינסה לחיות ברוסיה דווקא. לא אל תשאלו למה, לא יודע.
ברחוב שבו אנו חיים פתחו בית קפה פינתי ושכונתי. השתלטנו על שולחן אחד, הפכנו לקבוע שלנו, וכבר יש לנו תפריט קבוע. קפה, שני כריכים וכו' לא משלמים בהקפה אף פעם, תמיד מזומן ו 15 אחוז טיפ.
מילואים בשטח. הריח שמתעורר בי מזקיף לי את הזין ואני זוכה לטיפול יקר ועשיר של יוסי המתוק. הוא נורא דואג שאמצא שם איזה גבר ואעזוב אותו. אתם יודעים שאני לא עוזב את יוסי לעולם, מקסימום אביא את הגבר הנחשק אל שנינו ונעשה בו שפטים ומעשים מיניים , שיזכור לתמיד בחיק אשתו וילדיו.
ויוסי הופך ממחר לשכיר קבוע במשרד של המורה שלו, ואם יתמיד בלימודיו כמו שצריך וילמד אולי ראיית חשבון יזכה להיות שותף. הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שהם כל הזמן יושבים במשרדים על התחת, הבטן נהיית רופסת, הם מלבינים מאור הניאונים, ויוסי הפרא החטוב שאני נמשך אליו בלי גבול ייעלם, ויופיע לי איזה יוסי מתורבת עם אפטרשייבים יקרים.

הירושלמים, פרק 905429

אנחנו בדרך לאוסטרליה עם הכלה ועם החתן ועם עצמנו.
נהייה אתם בערך כחודש או אפילו פחות אם נרגיש שאנחנו מרעישים מדי או שובבים מדי בחדרנו הקט אצלה.
אחר כך אנחנו יוצאים לסיור ענק באוסטרליה, לא לא לא לא, אנחנו מפונקים, טראקים זה לצעירים חרמנים שאין להם סקס, לנו יש סקס ובשפע.
נהייה בקשר. אולי אבקש מיוסף להירשם לתפוז ולכתוב כאן.

למעלה