מהניסיון שלכם

שןשנה

New member
מהניסיון שלכם

הבן שלי לוקחכדור של 20sr וריטלין רגיל המורה אומרת שהזה משפיע רק עד השעה החמשיתחשבתי לעבור לכדור השנישהוא גם לאתו הזמן והוא יותר עדין כמו שאתם אומרים כן אני יודעת שאני צריכה ללכת שו ב לנירולוג אבל עד שאני הלך אני ממש מוטרדתוגם שכחתי עים יש לו שעורים אני נותנת לו ריטלין רגיל זה מה שהרופא אמר וכתבה שהיתה על הרוקח איך אתם ההורים מרגישים כי אותי הצליחו לבלבל אותי שוב

05 מיכל

New member
עד השעה החמישית זה הגיוני

כי בבוקר הוא קיבל אחד SR ואחד רגיל, אז הרגיל גומר לעבוד אחרי 4 שעות, ולילד נשאר רק ה SR, שזה מעט מדי בשבילו. בקשי מהרופא רשות לתת עוד רגיל אחד בשעה 12 (אולי צריך שהמורה תזכיר לו לקחת) ואז זה ישפיע לעוד שעות. ולאחרי הצהריים, בקשי מהרופא רשות לתת כדור וחצי או שני כדורים של רגיל. ועד שאת מגיעה לנוירולוג, תשאלי את רופא הילדים. אצלינו רופאת הילדים עוזרת לנו גם עם המינונים.

שןשנה

New member
זה ניראה לי

בעצם אולי באמת כדי שהמורה תתןלו ב12השאלה זה משפיע אחרי חצי שעה אוו ביגללשהוא לוקח SRבבוקרואני ישלים לו ב12 אז זה ישפיע מיד ולא אחר חצי שעה וכך הוא יגיע 1וחצי הביתה הוא יוכלויכין שעורים ובצהרים לא צריך כדור אנינהשאל את המורה עים היא מסקימה לתת לו{וברור לי שאני צריכה אישור מהרופא ]

לדעתי-או להשלים עם רגיל נוסף כמו

שאמרת, או- לשקול להחליף ל-2 של SR במקום אחד רגיל ואחד SR. שווה לנסות. ההבדל במינון הוא קטן ואולי לא יהיה משמעותי. במידה וכן- מתן אחד נוסף ב12 נשמע הגיוני. שאלי את הרופא באמת. ד"א- בכורי נוטל את התרופות מוקדם (רבע ל7 בבוקר) ולפני השעה האחרונה נוטל כדור נוסף (מקבל LA). אצלו זה עובד נהדר.

לוקח 6 שעות אחרי ה-LA בבוקר,עוד

מחצית המינון, שזה LA נוסף וזה מספיק כמובן לכל אחר הצהריים וכך משיגים כיסוי טוב ליום.

שןשנה

New member
אז מה את ממליצה

הבן שלי לוקחבבוקרsrועוד ריטלין רגיל זה משפיע ל5שעות בקושיכשיש לו שעורים אני נותנת לו עוד אחד רגיל אז את ממליצה שאני התן לו בשעה 12 עוד sr+רגילוכך היה בסדר כול היום ?

zivadina

New member
מהנסיון שלי

אני מזכירה לך שהמינון שהוא מקבל הוא 18 מ"ג למשך עד 4 שעות, ואחרי זה 8 מ"ג למשך עד 4 שעות. במקרה שלכם, נראה לי שההשפעה הקצרה היא בגלל שהמינון נמוך מדי ב-4 השעות האחרונות. לכן עדיף לנסות קודם כל מינון של 2SR שזה 16 מ"ג למשך עד 8 שעות. תבקשי מן הנוירולוג רשות לנסות את המינון הזה ותעקבי עם המורה על התנהגות הילד: איך הוא מתנהג, ובעיקר: מתי "מתחילות הצרות". בהצלחה. נ.ב. הכתבה של הרוקח התבררה כתעמולה סיינטולוגית, היות שבסוף ה"מאמר" שלו כתוב באותיות קטנות שהמאמר הוא רכוז הכת הסיינטולוגית והמייסד שלה, רון הבארד. את צריכה הוכחה יותר טובה מזאת?

למעלה