מהן השעות שקלריסה מאסותא נמצאת

שרון גל

New member
דחוף../images/Emo124.gif

צריכה באופן בהול,את הטלפון של מחלקת IVF באסותא. תודה שרון

os15ar

New member
הטלפון שלהם

הוא 5201565 ושם יש מענה ובו טלפונים נוספים. בהצלחה, מקווה שעזרתי.

שרון גל

New member
לא מאמינה ../images/Emo2.gif(תרומת ביצית../images/Emo32.gif)

הייתי אצל קלריסה הערב. וזו מוסרת לי ש: שקופת חולים(מכבי) לא משתתפת בעלות של תרומת ביצית מאוקראינה בפורום פה דיברו שיש השתתפות,ואני לתומי ניגשתי לקלריסה עם אינפורמציה לא מדויקת
בנות,מישהי קיבלה החזר כספי לתרומת ביצית,מאחת מקופות החולים?(מאוקראינה במיוחד) תודה שרון גל

vif

New member
מקפיצה בשבילך כי נראה לי שהלכת

לאיבוד בשירשור....לא ידוע לי החזרים של קופת חולים על תרומת ביציות בחול אולי אם מביאים את העוברים חזרה אז משתתפים בתהליך ההחזרה??אני בכל אופן לא קיבלתי פרוטה ...

שרון גל

New member
הי,vif הבנתי שיש החזר של קופ"ח

מכבי. קלריסה הופתעה לשמוע על ההחזר,ועוד מסרה שאינה יודעת אם אכן יש החזר. עברת החזרה של תרומת ביצית? גם היה מדובר בעוברים טריים מאוקראינה?

vif

New member
ני חושבת שכדאי לך לפתוח הודעה חדשה

כדי שתוכלי לקבל מענה אני יותר ממה שאמרתי לא ידוע לי ..בהצלחה

שרון גל

New member
אני חוששת שהמנהלת תכעס

שאני פותחת שוב ושוב. אני מתארת לעצמי שהכותרת"קלריסה- אסותא" אטרקטיבית
. וחברות מועדון הביציות,ישימו |לב | לזה.

בובשילה

New member
החזר על תרומת ביציות

היי, מאד משונה שקלאריסה אמרה לך שהיא לא יודעת אם קופת חולים מחזירה או לא. לי היא אמרה לפני כמה חודשים בוודאות ובבטחון רב (לא שזה אומר משהו אצלה) שקופת חולים מחזירה לי את מלוא הסכום. זה לא ממש מדוייק. אני קיבלתי תרומה ראשונה ברומניה אצל פרופ' רונאל (לא הייתי ממליצה לך) ועליה קיבלתי החזר ממכבי על סך 6700 ש"ח. פרופ' רונאל אמר לי שקופת חולים תתן לי החזרים על 3 תרומות. בינתיים קיבלתי תרומה נוספת דרך פרופ' דור (מאוקראינה). עדיין לא הגשתי את הקבלות למכבי אבל הם מימנו לי את שלב ג' שלב ההחזרה בארץ. בהצלחה לך,

למעלה