מהם הספרים של?.. של אגדות רומח הדרקון? למה קראתי תרשומות ואני רוצה לעבור לאגדות
D da50iel New member 22/11/04 #1 מהם הספרים של?.. של אגדות רומח הדרקון? למה קראתי תרשומות ואני רוצה לעבור לאגדות
O Orbital Shadow New member 22/11/04 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif חחחחח קודם כל ברוך הבא דבר שני יש למעלה כתובת אדומה כזאת שכתוב בה "סדר הקריאה" שם אתה יכול למצוא כפי שניחשת את סדר הקריאה אבל כי בא לי ואין לי מה לעשות הספרים של אגדות: עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים יום טוב
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif חחחחח קודם כל ברוך הבא דבר שני יש למעלה כתובת אדומה כזאת שכתוב בה "סדר הקריאה" שם אתה יכול למצוא כפי שניחשת את סדר הקריאה אבל כי בא לי ואין לי מה לעשות הספרים של אגדות: עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים יום טוב
D Dead Black Moon New member 22/11/04 #3 X_X ברוך הבא!../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים זה רק אני,או שיש הצפה של חדשים-ששואלים מה סדר הקריאה?
X_X ברוך הבא!../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif עת התאומים מלחמת התאומים מבחן התאומים זה רק אני,או שיש הצפה של חדשים-ששואלים מה סדר הקריאה?
M midnight dragon New member 22/11/04 #4 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif כבר ענו לך.. חח
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif כבר ענו לך.. חח
D da50iel New member 23/11/04 #6 תודה וקראתי את סדר הקיאה אב ללא נתנו פרוט של האגדות.. תודה רבה על העזרה שלכם דניאל^^;