מהלך השבוע-שרשור

מהלך השבוע-שרשור

יאללה להתחיל לשרשר... שלי: יום ראשון- אממ רוב היום עבר בלי ללמוד בכלל,אבל לא משנה. יום שני- עוד יום לימודים שגרתי יום שלישי-צו ראשון יום רביעי-יום ספורט יום חמישי- חצי מהמחזור נוסע ליום עיון בטבריה בגלל המסע לפולין... אז הלימודים בטח לא יהיו סדירים. יום שישי-יום השינה. יום שבת-כרגיל. אבל שבוע הבא יהיה מעניין. חכו ליום ראשון הבא... מה אצלכן?

WitChild

New member
השבוע שלי..

לא ממש, זאת אומרת בכלל לא מעניין. יום ראשון- סתם דפוק. [שעת ארבע, מבחן ביום אחרי] יום שני- מבחן באנגלית. יום שלישי- לא משהו מיוחד.. יום רביעי- שעת אפס ויום לפני מבחן.. לחץ..
יום חמישי- מבחן בתנ"ך. יום שישי- תודה לאל לא לומדים! יום שבת- אין לי מושג, בטח סתם לישון..

ד ד ס

New member
השבוע שלי........

יום ראשון-היה לי בוחן בתנ"ך על קינת דוד....... יום שני-מבחן בערבית יום שלישי-טיול שנתי בנגב!!!! יום רביעי-טיול שנתי בנגב!!!! יום חמישי-טיול שנתי בנגב!!!! יום שישי-יום מנוחה מהטיול השנתי,אין לימודים!!!
יום שבת-לישוווווווווון!

שלי מרגש!

ראשון-ישנה ואח"כ יוצאת לריצה שני-ישנה שלישי-פעילות בביה"ס על יום המשפחה רביעי-מתכוננת למבחן חמישי- מבחן במורשת שישי- אאאאממממאאא שששללליייי חחחוווזזזרררתתת מממלללווונננדדדוווןןן!!!=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=]=] אני מאוששררתת!!! גם היא חוזרת וגם מביאה מתנות =]!

ThE LiTTle LaDy

New member
מהלך השבוע המשעמם שלי:

ראשון-קבלת ציונים במבחן בביולוגיה. שני- עוד יום לימודים מעצבן. שלישי- התכוננות לשני מבחנים. רביעי-מבחן בספרות. חמישי-עוד יום מעצבן. שישי-לא לומדים-שינה. + התחלת עיצוב מסיבת הפתעה לחברה. בלונים וכו'. שבת-יום לנסות משהו לא משעמם.

למעלה