מהלך הדיקור לילד...

Drill Bit

New member
מהלך הדיקור לילד...

אהלן התחלתי טיפול בדיקור לבני בן ה-3 במרפאות כללית. תהליך הדיקור עצמו עובר בסדר אבל שמתי לב שלאחר שהרופאה מחדירה את המחט היא נותנת דפיקה ממש קלה על קצה המחט דבר שגורם לכאב לבני. שאלתי היא האם זאת הטכניקה הנכונה? אודה לכל תשובה והארה בעניין. רק בריאות לכולנו:)

ינוקא1

New member
קיימות כל מיני טכניקות דיקור

ישנם גם כאלו שאינם דוקרים כלל ילדים , ישנם כאלו שדוקרים למשך זמן קצר. הדפיקה הקלה על קצה המחט אמורה ככל הנראה לבצע "מניפולציה" , כלומר להזרים את הצ'י. בשורה תחתונה , אם המדובר ברופאה מנוסה את בהחלט יכולה לסמוך עליה ועל שיקול דעתה. בהצלחה.

החדרת המחט

שלום רב! להבנתי מדובר במחט עם מוליך בתחילה מניחים את המוליך על העור ואח"כ ה"דפיקה קלה" היא החדרת המחט-ברוב המקרים פעולה זו אינה כואבת וכפי שכבר נכתב-כדאי ורצוי לסמוך על המטפל/ת,ולשאול אותה כל מה שברצונך לדעת אודות השיטה , הטכניקה האבחנה הרעיון הטיפולי וכו' וכמו שכתבת: רק בריאות לכולנו! ערן

Drill Bit

New member
תודה רבה....

על העזרה והמידע. אני באמת אשאל את הרופאה מה מטרת הדפיקה על המחט. כל טוב ותודה.

לפעמים: תיאוריה לחוד ומעשה לחוד

הילד בן ה-3 מתלונן שכואב לו . לכן, כן הייתי מתייחסת להרגשתו. התאוריה, או המעשה שלרבים אין כאב מהדיקור - יפה למי שבאמת איננו חש בכאב, או שלא אכפת לו. גם אם נדמה - רק נדמה לו - לילד היקר של Drill Bit - הייתי מתייחסת לכך ברצינות. לא הייתי מתעלמת מכך.לא הייתי מנסה לשכנע אותו שלא כואב לו, כי לאחרים לא כואב, למשל. לא כל אחד אוהב כל שיטה, או כל מטפל - גם כאשר השיטה והמטפל נחשבים בעיני רבים כנהדרים והטכניקה מדויקת ומוצלחת. בריאות נאמנה ברעננות איתנה ושבת שלום,
שלומית נצח

למעלה