מהלילה בחצות הח'טיארייה נוסעים חינם בתחבור"צ

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אחרי 3 או 4 פעמים בהם הבטיחו את תחילת ההטבה (או השוחד, תלוי את מי שואלים) זה התממש.

טוענים את הפרופיל לרב קו דרך הטלפון ובמקביל מקבלים זיכוי של ערך צבור חזרה לכרטיס האשראי או כתרומה לאלו"ט.

בדוק ומנוסה.

סופהו 1

Well-known member
אחרי 3 או 4 פעמים בהם הבטיחו את תחילת ההטבה (או השוחד, תלוי את מי שואלים) זה התממש.

טוענים את הפרופיל לרב קו דרך הטלפון ובמקביל מקבלים זיכוי של ערך צבור חזרה לכרטיס האשראי או כתרומה לאלו"ט.

בדוק ומנוסה.
תודה על המידע.

נ. ב: תחב"צ

נערך לאחרונה ב:

אבח"י

Well-known member

בדוק ומנוסה.
איזה חוצפנים, ביקשו צילום תעודת זהות וגם הודיעו שהענין בבירור ושאמתין לתשובה ♥

מ ש ה 53

Well-known member

בדוק ומנוסה.
אז למה אחרי שעדכנתי כבר לזהב, קווי מטרופולין לא זיהו את ה"הטבה" והאוטומטים שלהם דיווחו לי שלא שילמתי? כי מה? מטרופולין לא מכבדים את פסיקתה של הרגבה?

צליליתה1

Well-known member
בחיפה יש תחבצ בחצות בשישי
קווי לילה, למען ילדים שיוצאים לבלות וגם רוצים לחזור הביתה
נראה לי קטע, לעלות על אוטובוס כזה עם פרופיל של זקנה

סופהו 1

Well-known member
צריך פרופיל על הרב-קו? למיטב הבנתי, הנסיעות בחברות השונות במרכז, בחינם, לכולם.

אבח"י

Well-known member
כנ"ל בר"ג, גבעתיים, תל אביב ולענ"ד די מהר בעוד ערים במטרופולין "גוש דן".

צליליתה1

Well-known member
כולם כבר הגיעו לקצה השני של המדינה, על חשבון המדינה?

מאוד הופתעתי וגם הצטערתי לשמוע על הקשיים שיש לאנשים רבים לממש את ההטבה.

אני שידרגתי לפרופיל החדש תוך דקות באפליקציה, אבל מסתבר שרבים מהזכאים להטבה לא יודעים להשתמש באפליקציה (זו או אחרת) או/ואין להם טלפון מתאים, והם צריכים להגיע אישית למשרד רב קו בתחנה מרכזית, או לכמה מקומותאחרים בעיר, שיעשו זאת עבורם. אני שומעת וקוראת על תורים ארוכים, בלגן, גם כשמגיעים מוקדם בבוקר התורים כבר נסגרים, וכו.

מפחיד אותי לחשוב על היום שכבר אהיה כל כך מחוץ לענינים שאאלץ לסמוך על הרשויות שיעשו משהו עבורי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כולם כבר הגיעו לקצה השני של המדינה, על חשבון המדינה?

מאוד הופתעתי וגם הצטערתי לשמוע על הקשיים שיש לאנשים רבים לממש את ההטבה.

אני שידרגתי לפרופיל החדש תוך דקות באפליקציה, אבל מסתבר שרבים מהזכאים להטבה לא יודעים להשתמש באפליקציה (זו או אחרת) או/ואין להם טלפון מתאים, והם צריכים להגיע אישית למשרד רב קו בתחנה מרכזית, או לכמה מקומותאחרים בעיר, שיעשו זאת עבורם. אני שומעת וקוראת על תורים ארוכים, בלגן, גם כשמגיעים מוקדם בבוקר התורים כבר נסגרים, וכו.

מפחיד אותי לחשוב על היום שכבר אהיה כל כך מחוץ לענינים שאאלץ לסמוך על הרשויות שיעשו משהו עבורי.
זה גובל בטמטום.

הרי לכל מי שמגיע כיום פרופיל זהב היה עד יום שישי האחרון פרופיל זקן פדלאה רגיל, לא ככה ?
אז מה הבעיה לעדכן אותם אוטומטית דרך המערכת לפרופיל זהב ?

אגב בזמן העדכון צריך לצרף מסמך אימות, כבר אימתו את גילי כשקיבלתי את פרופיל ההנחה הקודם, מישהו חושש שאולי הצערתי בינתיים ?

לאלוהי רגב פתרונים.

אבח"י

Well-known member
זה גובל בטמטום.

הרי לכל מי שמגיע כיום פרופיל זהב היה עד יום שישי האחרון פרופיל זקן פדלאה רגיל, לא ככה ?
אז מה הבעיה לעדכן אותם אוטומטית דרך המערכת לפרופיל זהב ?

אגב בזמן העדכון צריך לצרף מסמך אימות, כבר אימתו את גילי כשקיבלתי את פרופיל ההנחה הקודם, מישהו חושש שאולי הצערתי בינתיים ?

לאלוהי רגב פתרונים.
צילום ת"ז הם ביקשו. אז צילמתי, היתה לי ברירה?

למעלה