מהלב

Mrs.Dvash

New member
מהלב

במילותיו של ארכדי דוכין המדהים - ``נאמר כבר הכל... אין לי מה להוסיף לזה... פשוט לא יכול...`` הגיע העת להפרד. להגיד שלום ל``פורומי תפוז`` שלקחו חלק נכבד וגדול בחיי. להגיד שלום בראש ובראשונה לקרניבורה המקסימה - שתמיד תמיד עודדה במילותיה, נתנה מעצותיה והתייחסה לכל אחד ביחס הוגן ושווה - אוהבת אותך-המון. לטאי - שהתמנה [ובצדק] להיות מנהל פורום זה - עם חוכמה מדהימה ופלפליות. עם אהבת אין קץ ואוזן קשבת מפה ועד הודעה חדשה. לחוצי - חציו השני :) שלא יצא לי להכיר לעומק אך הספיקו כמה הודעות פה ושם לעמוד על טיבה, והיא אישה חזקה ומדהימה. למורן - שרק רציתי שתדעי שוב שאת כותבת מ-ד-ה-י-ם!!! [באמת תעשי משהו עם זה יש לך כשרון ילדה] בן אדם עם עומק וכאב שנוגע לאנשים, תודה על שתמיד היית שם ורצית לעזור. לרני - את מקסימה. אני חושבת שאת הבן-אדם הכי חזק שאני מכירה. תודה-על הכל. למריה קקטוסינה - שעקץ פה ושם [תמיד עם חיוך ציני] והיה לי לאוזן קשבת וכתף תומכת - תודה על הכל. למאי מאי - אשה מדהימה - מי ייתן ותלכי לכיוון האושר שלך ושחייך יהיו מוקפים באהבה. לרותי ב - הכי אמיתית שאפשר - תודה שאמרת שאין ביכולתך לעזור כאשר לא היה ביכולתך, תודה על ההקשבה ועל פורום מדהים שאת מנהלת - תודה. לדולצינאה - ראית כתבתי את השם שלך נכון :), שמעולם לא דברנו אבל נכנסתי מדיי פעם לפורום תיכו` ואת כותבת מדהים - תודה ששתפת גם אותי בדעותייך ובמילותייך. לווישי - מילים, רגשות, כבר כתבתי לך פעם שאני לא קוראת אותך יותר בעבודה... מדהים פשוט מדהים. לשי20 - ילד שבור של החיים. אתה נמצא בליבי. מדהים מקסים נפלא... אמרתי אני ואמרו רבים וטובים לפניי ועוד יאמרו רבים וטובים אחרי. אנשים עצובים יודעים. אתה - שי - מדהים. לשאנטי - :], לא יודעת למה אבל שמך מעלה בי חיוך... תודה ששתפת במילותייך הנפלאות שחדרו ישר לתוך ליבי. לאוסי - שתמיד הייתה שם, עם רצון ואוזן ויד ורגל העיקר לשמוע ולעזור :] תודה נשמה - מקווה שימשיך לך ככה - תמיד. לדפנה - אשה חכמה, מילותייך תמיד עזרו לי, הראו לי כיוון ודרך קצת שונה - תודה. לענבל - מלאך בודד - תודה על הפורום הנפלא, ועל תגובותייך. למעיין - מאותו הפורום :] - תודה גם לך. לתגל - מקווה בכל ליבי שיהייה לך רק ואך ורק טוב. וזהו. רק רק טוב. לבלייד - שהעלה בי חיוך כל יום מחדש עם הציניות שלו. לפואט - העיזה הראשית!, אתה מנהל פה עסק מדהים, תמשיך ככה כמו שאתה - קרוע אבל אופטימי :] לניר s - תודה על סיפורים מדהימים שהשאירו אותי ללא מילים. לאלונה - תודה - עומק וחוכמה שהעשירו אותי. לניקיטה - קראתי אותך הרבה - נשארתי ללא מילים. לבובי - לא מכירה הרבה זמן וגם לא מכירה הרבה אנשים שיגרמו לי לסערת רגשות כזו בכ``כ קצת זמן... את כותבת מדהים כל מילה - מיותרת. לאיב - שנתנה לי לראות את הדברים דרך עולם אחר... מקווה שהכל טוב אצלך, תחזיקי מעמד - השמש תזרח. ל -ללה - מילים כאלו, עוצמות כאלו, כאב כזה עוד לא ראיתי. ילדה קטנה בת 30 כל כך מקסימה. תודה - על המון רגעי אושר וכאב שעברתי בעודי קוראת את מילותייך. את מקסימה. ויש עוד רבים וטובים שבוודאי שכחתי... אתכם הסליחה. תודה לכולם - על שלקחתם חלק בחיי ואפשרתם לי לקחת חלק, קטן ככל שיהייה, בחייכם. מודה על הדאגה לפוש, אבל הוא בסדר, אל תדאגו, הוא באמת - בסדר. Parting Is Such Sweet Sorrow... היו שלום אנשים מקסימים - אין לכם מושג עד כמה... Dovsha.

tairon

New member
לכל מקום שבו תחליטי לפנות כל דרך כל החלטה...

אני מאחל לך מכל ליבי הצלחה והמון אושר ושלווה את היית פה אחת מהמובילות אין ספק שתחסרי אבל עם הגיע העת לפרוש כנפים לתור אחר דברים אחרים אני מאושר בשבילך קצת עצוב מכווין ששונא להפרד אבל מפרגן לך בענק דובשה כשמך כן את מלאת דבש.... צאי החוצה ותראי להם.. ואם לפעמים תקפצי לבקר הרי זה יהיה נחמד תודה על התמיכה שלך תודה על הפרגון תודה על מילים...שכתבת תודה ענקית על מי שאת

dafna l

New member
לדובשה

לאן הדרך ממשיכה ומובילה אין יודע בכל דרך ודרך יש מהמורות ובורות לפעמים נופלים,קמים וממשיכים ניתן לעקוף,לקפוץ,לסתום, להניח לוח עץ ולהלך עליו וזכרי תמיד לקום להישיר מבט קדימה לחייך כי הנותר מאחור כבר איננו והוא מאחורינו אהבתי את כתיבתך , יכולת אדירה לתאר כאב אהבה וצחוק אתגעגע אליך אז מדי פעם אמרי שלום מאחלת לך שלווה שקט והרבה אהבה דפנה

לדבש...

פרידה היא תמיד דבר עצוב שונאת פרידות!! מאחלת לך מיצוי של החיים הטובים.. שתמצאי את דרכך ורק תהיי מאושרת יעל

למעלה