מהלב
במילותיו של ארכדי דוכין המדהים - ``נאמר כבר הכל... אין לי מה להוסיף לזה... פשוט לא יכול...`` הגיע העת להפרד. להגיד שלום ל``פורומי תפוז`` שלקחו חלק נכבד וגדול בחיי. להגיד שלום בראש ובראשונה לקרניבורה המקסימה - שתמיד תמיד עודדה במילותיה, נתנה מעצותיה והתייחסה לכל אחד ביחס הוגן ושווה - אוהבת אותך-המון. לטאי - שהתמנה [ובצדק] להיות מנהל פורום זה - עם חוכמה מדהימה ופלפליות. עם אהבת אין קץ ואוזן קשבת מפה ועד הודעה חדשה. לחוצי - חציו השני
שלא יצא לי להכיר לעומק אך הספיקו כמה הודעות פה ושם לעמוד על טיבה, והיא אישה חזקה ומדהימה. למורן - שרק רציתי שתדעי שוב שאת כותבת מ-ד-ה-י-ם!!! [באמת תעשי משהו עם זה יש לך כשרון ילדה] בן אדם עם עומק וכאב שנוגע לאנשים, תודה על שתמיד היית שם ורצית לעזור. לרני - את מקסימה. אני חושבת שאת הבן-אדם הכי חזק שאני מכירה. תודה-על הכל. למריה קקטוסינה - שעקץ פה ושם [תמיד עם חיוך ציני] והיה לי לאוזן קשבת וכתף תומכת - תודה על הכל. למאי מאי - אשה מדהימה - מי ייתן ותלכי לכיוון האושר שלך ושחייך יהיו מוקפים באהבה. לרותי ב - הכי אמיתית שאפשר - תודה שאמרת שאין ביכולתך לעזור כאשר לא היה ביכולתך, תודה על ההקשבה ועל פורום מדהים שאת מנהלת - תודה. לדולצינאה - ראית כתבתי את השם שלך נכון
, שמעולם לא דברנו אבל נכנסתי מדיי פעם לפורום תיכו` ואת כותבת מדהים - תודה ששתפת גם אותי בדעותייך ובמילותייך. לווישי - מילים, רגשות, כבר כתבתי לך פעם שאני לא קוראת אותך יותר בעבודה... מדהים פשוט מדהים. לשי20 - ילד שבור של החיים. אתה נמצא בליבי. מדהים מקסים נפלא... אמרתי אני ואמרו רבים וטובים לפניי ועוד יאמרו רבים וטובים אחרי. אנשים עצובים יודעים. אתה - שי - מדהים. לשאנטי - :], לא יודעת למה אבל שמך מעלה בי חיוך... תודה ששתפת במילותייך הנפלאות שחדרו ישר לתוך ליבי. לאוסי - שתמיד הייתה שם, עם רצון ואוזן ויד ורגל העיקר לשמוע ולעזור :] תודה נשמה - מקווה שימשיך לך ככה - תמיד. לדפנה - אשה חכמה, מילותייך תמיד עזרו לי, הראו לי כיוון ודרך קצת שונה - תודה. לענבל - מלאך בודד - תודה על הפורום הנפלא, ועל תגובותייך. למעיין - מאותו הפורום :] - תודה גם לך. לתגל - מקווה בכל ליבי שיהייה לך רק ואך ורק טוב. וזהו. רק רק טוב. לבלייד - שהעלה בי חיוך כל יום מחדש עם הציניות שלו. לפואט - העיזה הראשית!, אתה מנהל פה עסק מדהים, תמשיך ככה כמו שאתה - קרוע אבל אופטימי :] לניר s - תודה על סיפורים מדהימים שהשאירו אותי ללא מילים. לאלונה - תודה - עומק וחוכמה שהעשירו אותי. לניקיטה - קראתי אותך הרבה - נשארתי ללא מילים. לבובי - לא מכירה הרבה זמן וגם לא מכירה הרבה אנשים שיגרמו לי לסערת רגשות כזו בכ``כ קצת זמן... את כותבת מדהים כל מילה - מיותרת. לאיב - שנתנה לי לראות את הדברים דרך עולם אחר... מקווה שהכל טוב אצלך, תחזיקי מעמד - השמש תזרח. ל -ללה - מילים כאלו, עוצמות כאלו, כאב כזה עוד לא ראיתי. ילדה קטנה בת 30 כל כך מקסימה. תודה - על המון רגעי אושר וכאב שעברתי בעודי קוראת את מילותייך. את מקסימה. ויש עוד רבים וטובים שבוודאי שכחתי... אתכם הסליחה. תודה לכולם - על שלקחתם חלק בחיי ואפשרתם לי לקחת חלק, קטן ככל שיהייה, בחייכם. מודה על הדאגה לפוש, אבל הוא בסדר, אל תדאגו, הוא באמת - בסדר. Parting Is Such Sweet Sorrow... היו שלום אנשים מקסימים - אין לכם מושג עד כמה... Dovsha.
במילותיו של ארכדי דוכין המדהים - ``נאמר כבר הכל... אין לי מה להוסיף לזה... פשוט לא יכול...`` הגיע העת להפרד. להגיד שלום ל``פורומי תפוז`` שלקחו חלק נכבד וגדול בחיי. להגיד שלום בראש ובראשונה לקרניבורה המקסימה - שתמיד תמיד עודדה במילותיה, נתנה מעצותיה והתייחסה לכל אחד ביחס הוגן ושווה - אוהבת אותך-המון. לטאי - שהתמנה [ובצדק] להיות מנהל פורום זה - עם חוכמה מדהימה ופלפליות. עם אהבת אין קץ ואוזן קשבת מפה ועד הודעה חדשה. לחוצי - חציו השני