מהי ספונטניות?????????

מהי ספונטניות?????????

אז הכל התחיל מכדור פלאפל והתגלגל מאוד מהררררררררר! במפגש האחרון עם הילדים, גיל וליאור דברו על פתיחת דוכן פלאפל בעתיד הרחוק, ואני ישר התערבתי בשיחה ואמרתי שאני אכין את העיסה לפלאפל בדוכן. ביום שלישי גיל התכתב איתי ואמר לי:"מתי באים אליך לפלאפל???" ואמרתי לו מתי שרק תרצה, עכשיו, מחר....רק תגיד. אז הוא אמר לי ככה בלי לחשוב הרבה:"מחר אני בא בהרכב מלא" כאילו הוא מפחיד מישהו! בלי קשר קבעתי עם מזי והילדים שנפגשים ביום שלישי בבוקר אז מייד העברתי אותה לערב, וכבחורה יעילה, לאחר שהבטחתי לערן של הלנה שבחופש יישן אצלינו, מהר הודעתי לו על המבצע שינה + ארוחת ערב, פלאפל. יובל מיד קפצה ואמרה:"ואחותי הגדולה, ספיר, לא תבואאאאאאאאאא???" "בטח שתבוא" עניתי, מה אני אאכזב את הילדה??? וקבעתי לספיר שהיא באה בלי הרבה מחשבה. אופססססססססססס, אייך שכחתי, אפיק המקורי, לא זוכרת כמה פעמים אמרתי לו שבכייף הוא מוזמן מתי שרק ירצה אז קבעתי לו שהוא רוצה!!!!!!! וככה מצאנו את עצמינו 10 ילדים מגוון של גילאים, אייך נקרא לזה נציג מכל שכבת גיל, ועד ילדים, ועוד 8 מבוגרים בערב ספונטני ומקסים.

mazy

New member
אלונה, את גדולה מהחיים../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

את מקסימההההההההההההההה!!! היה ערב אדיר (בלי אדיר מילר...). אני הייתי המומה מהטבעיות שבה ילדיי נשאבו לתוך חבורת הילדים המקסימים: גיא, יובל,אופיר, ערן, אמיר, והרגישו כמו בבית מהרגע הראשון. אין כמוך, אחותי המדהימה!! מתה עליךךךךךךךךך!!

אלונה היה אחלה ותודה שהזמנת אותי...

ואם בעתיד הרחוק פותחים פלאפל... אז אני מתנדב....... לאכול.

שביק

New member
אלונה, ככה אני אוהבת. ספונטניות.

הנה מה גורם כדור פלאפל. חברים! ראו הוזהרתם! ואגב. מה איתי? אני חתול?

בת 7, תיקי וכל חברי היקרים../images/Emo24.gif

מאוד קשה להזמין לא מתוכנן, ספונטני, ועוד עם ילדים את כולם, אנחנו משפחת טוראט, משפחה גדולה מאוד לשמחתי! מבטיחה שפעם הבאה באופן ספונטני אזמין קבוצה אחרת של אנשים, הלוואי והיתה לי וילה להכיל את כולכם בה. מקווה שלא נפגעתם, אני אוהבת את כולם באותה המידה גם מי שהוזמן וגם מי שלא. זה באמת היה ככה לא מתוכנן, ושוב סליחה אם מישהו נפגע. אוהבת עד השמים וחזרה אלונה. מזי, אין לך מושג אייך התרגשתי לראות את דור ושיר משתלבים כל כך יפה בין כולם, זה עשה לי את הערב.

שביק

New member
אלונה היקרה, בכלל לא חשבתי לכיוון

כעס. להיפך, אני שמחה שכייף לכולכם. אני עדה לשנים רבות של סבל וניכור של אוכלוסית הטוראט, צעירים ובוגרים, ומה רבה שמחתי, כאשר ישנה שמחה, חברות, אושר אצל הילדים ואשה מקסימה כמוך אשר דואגת לכך שכולם יהיו מרוצים. בכל מקרה, הירגעי, גם אילו היית מצלצלת ומזמינה, לא הייתי יכולה להגיע, היו לי אורחים. את מקסימה בכל מקרה. ואת יודעת שאני אוהבת אותך במידה בלתי רגילה. לילה טוב יקירתי. וד"ש חמה לכל משפחתך האהובים עלי.

רוצה לשלוח לך מסר ולא מצליחה.....

נכנסת לכרטיס שלך ולא מצליחה לשלוח לא יודעת למה.....לא נותן בכלל להכנס למסרים!

../images/Emo8.gifהעיקר שנהנתם - שכחו אותי בבית זה

היה כי שכחתם אותי...אבל חלילה נשמה לא נפגעתי..וגם אם הייתם מודיעים לי לא היינו יכולים להגיע כי בכל מצב זיו עבד באותו יום ואני לא עושה נסיעות כאלו ארוכות עם הילדים לבד.

כל מי שבא ברוך הבא.............

הבית שלי תמיד פתוח אפשר להגיע, גם מי שאין לו ילדים קטנים. תודיעי לי שאת רק רוצה לבוא ותראי אייך אני מכינה לך פלאפל. מחכה לבואך, אלונה

רחלי691

New member
חולה על פלאפל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלונה, מה שלומך? האם צפית בקלטת שהשאלתי לך? ואם בענייני פלאפל עסקינן, אזי אני מתה על פלאפל במיוחד עם הרבה טחינה. רק חבל שהוא עתיר קלוריות וכל כך משמין!!! כמי שמתעסקת בתזונה, האם יש דרך להפחית את כמות הקלוריות? יש טחינה דיאט
או שאולי אפשר לאפות את כדורי הפלאפל במקום לטגן? אני סתם מחנטרשת, זה התיסכול שאני לא יכולה להרשות לעצמי לאכול פלאפל אימתי שאני רוצה. אני מאמינה שמתכון לכדורי הפלאפל המוצלחים שלך יתקבל כאן בשמחה, או שמא זהו סוד

רחלי יקירתי

לגבי הקלטת, מתברר שראיתי את אותו הדבר לפני כמה חודשים, קלטת שאלין השאילה לי. לגבי הפלאפל, המרכיב העיקרי הוא חומוס ובעיקר מה שגורם להשמנה זה השמן שהפלאפל מטוגן בו. אפוי לא כל כך נראה לי אבל אני למשל טיגנתי אותו במולטישף, מה שגרם לפלאפל לספוג הרבה פחות שמן מטיגון בסיר. אני טגנתי המון כדורים בחצי בקבוק ונשאר לי במחבט יותר מרבע בקבוק. אולי פחות נוח לטגן במולטישף אבל פחות שמן. לגבי הטחינה, טחינה מאוד בריאה והרבה דיאטניות ממליצות על 2 כפות טחינה מאשר על 2 כפות שמן ביום. לסיכום: פלאפל מטוגן במולטישף + סלט טוב ליד + מעט טחינה ובמקום פיתה, לחם או לחמניה קלה, והרבה הרבה מים, לא נורא כל כך. לגבי המתכון אכתוב מאוחר יותר. מקווה שעזרתי. אוהבת אלונה

השגיא

New member
אלונוש שכחת את הסחוג.....

בלי סחוג הפלאפל ,קצת... לא יודעת... כל הכיף בפלאפל הוא כשיש ערימה של סחוג מעל הטחינה!! אני גם אשמח אם תפרסמי את המתכון. אני כבר שנים עורכת מחקר משלי לגבי הפלאפל הטוב ביותר בכל עיר שגרתי בה. (וגרתי בדי הרבה מקומות....)

למעלה