מהי מטרת

מהי מטרת

מפגש הלוחמים? אני מציע שכל אחד ישרשר לפה את דעתו. מה אנחנו רוצים להפיק ממפגשים כאלו? מפגש חברתי? תרגיל בהתפתחות אישית? יצירה של קבוצת לוחמים? מה? אם כל אחד יהיה כנה ויגיד מה מטרתו, אני מאמין שנהיה בכיוון הנכון.
, קא

אני אישית

אזרום עם כל מה שתיבחרו. יחד עם זאת, אני מציע שלפחות נהיה מחוייבים להתפתחות אישית. כל בן-אדם מחברי הקבוצה הוא בן אדם מיוחד שיש לו מה לתרום. אני אישית מוכן לתרום את כל מה שאני יודע (הרבה או מעט)... החזון שלי זה קבוצה של אנשים שבאמת לוחמים על החירות שלהם... קבוצה שעובדת לטווח הרחוק, ושכל אחד מחברי הקבוצה חשים ביום-יום את ההשפעה העמוקה של הקבוצה עליהם. הלוחם (כפי שאני מבין) הוא צייד של עוצמה... הוא לא מבזבז רגעים יקרים בחיים בלא לצוד עוצמה. אני אישית מאמין בעיקרון השיתוף והחלוקה. כל אחד תורם מהידע ומהתובנה שלו (ולכל אדם יש ידע ותובנה המיוחדים רק לו). העוצמה של הקבוצה צריכה להיות *גדולה* מסכום מרכיביה.... האם אנחנו מוכנים לעשות עבודה עוצמתית? האם אנחנו מוכנים לחזק את גופנו, את רגשותינו, מחשבותינו ואת יכולת חישת- האנרגיות שלנו? האם זה סוג העבודה שאנחנו רוצים לעשות? הקבוצה גם יכולה לשמש כמובן כבמה למפגש חברתי. מבחינתי אין בכך שום בעייה, גם מכך אפיק את מירב התועלת (מכל סיטואציה יש מה ללמוד)... אבל זה חשוב לדעתי שנהיה ברורים ובהירים בנוגע לכוונותינו, כדי שלא ייווצר בילבול, וכדי שלא יווצר פיזור (חוסר מיקוד), ואשליות.
, קסם אמיתי

האם קיימת עבודה קבוצתית ?

האם קיים רקע של אדם רב מאחד... הכאב הוא שלנו האהבה היא שלנו הפחד, השנאה, ההתבוננות, החוויה, הצמיחה והקמילה. האם יש איזושהי אפשרות של צמיחה ברבים כל עוד הננו יחידים. יחידים ברבים, אך בודדים. כל אדם עם תהפוכותיו בדידותו חברתו שלוותו ענוותו או יהירותו. לכל אדם קיימת קבוצה קיים שיעור קיימים מורים ספרים ותפוחים אדמדמים המוכנסים לתיקם לאור הבוקר מיד אם אוהבת. לכל אדם אלו הם החיים. בהודעתי זו למדתי רבות למדתי מה היוקרה שבבדידות ביחידות ומהו הזוהר של הרוב היופי המשכר המשכיח ומטפח אשליות. הקבוצה של כל אחד מאיתנו היא בחובינו במשפחותינו בחברינו בנהגים הצועקים בכבישים בחדשות אשר אנו רואים במסכים כה רבים שם מסתתר השיעור המבחן והקיום. זוהי דעתי. אוהב נועם:)

MemphisRaines

New member
מטרות ../images/Emo13.gif

לדעתי מטרת מפגש לוחמים היא ללמוד ולהכיר דברים חדשים הן ברמה של סדנאות והן ברמה של לדבר ודרך כך ללמוד דברים חדשים ולהפתח לעוד דברים שיקדמו אותנו בדרכינו
מעבר לכך אכן יש את האפקט החברתי
שרון

Talia E

New member
שאלה מאד במקום

קשה לי לשים במילים. זה מתבטא באיזושהי עזרה הדדית, שאינה יכולה להתרחש במילים, כי זה לא עובר דרך השכל. הנוכחות של מס´ לוחמים ביחד, עוזרת אחד לשני: האנשים נהיים אסופים יותר ופחות פזרניים עם האנרגיה שלהם. היא ממקדת אותם. אכן, העוצמה גדולה יותר מסך חלקיה, אך גם כל אחד מחלקיה יכול לעמוד בכבוד בזכות עצמו. כל אחד לוקח מהמפגש את העזרה שהוא צריך. בשבילי למשל, מפגש עם לוחמים יהיה בעבורי הזדמנות לרכוש את המודעות הבלתי פוסקת (המתרחשת ברקע הדברים) למוות ולדברים שאני רוצה להגשים (או לפחות זה מה שנדמה לי כרגע, יש סיכוי גדול שאתבדה). כרגע, אין לדעתי לקבוצה הנוכחית את העוצמה ליצור את המצב הנ"ל. אני סבורה שרוב האנשים מחפשים: 1. התפתחות אישית, ללא קשר להיות לוחם (למעשה, אני חושבת שלגבי רוב האנשים כאן, כל אחד שאומר "לוחם" מתכוון למשהו אחר...) 2. מפגש חברתי לדעתי מטרות אלה מפריעות ומערפלות את הפוטנציאל האמיתי, אך אין בהן נזק (למעט עבור מי שרואה בכך בזבוז זמן ואנרגיה). לא הייתי מכנה מפגשים אלה "מפגשי לוחמים", אלא "מפגשים של אנשים שגולשים בפורום דרך הלוחמים" (בין אם הם לוחמים או לא).

יה-יה

New member
מסכימה ביותר ../images/Emo13.gif

כמובן, בנוגע אליי בלבד ובעיקר לחלק הזה: "...אני סבורה שרוב האנשים מחפשים: 1. התפתחות אישית, ללא קשר להיות לוחם (למעשה, אני חושבת שלגבי רוב האנשים כאן, כל אחד שאומר "לוחם" מתכוון למשהו אחר...) 2. מפגש חברתי לדעתי מטרות אלה מפריעות ומערפלות את הפוטנציאל האמיתי, אך אין בהן נזק (למעט עבור מי שרואה בכך בזבוז זמן ואנרגיה). לא הייתי מכנה מפגשים אלה "מפגשי לוחמים", אלא "מפגשים של אנשים שגולשים בפורום דרך הלוחמים" (בין אם הם לוחמים או לא)". (טליה, דברי הימים ההם בזמן הזה. אמן
) יה-יה

למעלה