מהי הטרדה

GreenMamba

New member
זה פשוט משרת עוד נדבך של הפטריארכיה

ואלו הם סוכניה.
אם נפיץ את השקר* בדבר תלונות השווא הנפוצות, נניח עוד מחסומון בפני המתלוננות העתידיות- גם ככה הסיכוי שיאמינו להן הוא נמוך, אז נוסיף עוד מימד של גינוי חברתי- תראו כמה תיקים של תלונות שווא יש! כמה גברים סובלים מנשים! מי אמר שגם היא לא כזו, אחת מהשקרניות??
&nbsp
&nbsp
&nbsp
*שקר- מאחר ובשנים 2012-2014 הוגשו 182 כתבי אישום על תלונות כוזבות בכל העבירות- 9 מתוכן היו כנגד נשים ו-173 כנגד גברים. ז"א שמדובר על ממוצע של 3 תיקי תלונות כוזבות לנשים בשנה. אכן תופעה "רחבת ידיים" ו"מדאיגה". (ואגב, לא מצויין באלו עבירות היו 9 התיקים הללו- יתכן וחלקם או רובם לא היו קשורים בכלל לעבירות מיניות)

catchet

New member
תודה

לא חשבתי על זה בצורה כזו. אני לתומי חשבתי שהוא פשוט מקשקש :)

GreenMamba

New member
בטוח שלטעמו

הוא רק מביע את דעתו. ראית הרבה שוביניסטים שמכריזים "אנו סוכני הפטריארכיה"? רובם אפילו לא מודעים לכך. אפילו כאן בפורום, כפי ששמת לב בעצמך, סוכן הפטריארכיה טוען ש"הטרדות מילוליות הן בולשיט". את חושבת שהוא חושב עצמו כמשרת הפטריארכיה? לא ולא. הוא אפילו טוען שהוא פמיניסט. אז מה אם אומרות לו פה נשים שזה מטריד אותן ומפריע להן? מציעים לך להזדיין, פשוט תגידי לא וחסל. מה כל כך מטריד בזה?
&nbsp
בשביל לשרת את הפטריארכיה לא צריך יותר מדי- מספיק רק לחזור על המנטרות שלימדו אותך בלי להקדיש להן דקה של חשיבה חתרנית ו-הופ. גוייסת.

catchet

New member
נכון.

אך אם נשכנע את סוכני הפטריארכיה לחשוב באופן חתרני, יכול להיות בסוף לא ישארו לה סוכנים, לא?

GreenMamba

New member
שזו תהיה דאגתנו....

aaa123

Member
זה דבר שתמיד יכול לקרות בלי קשר לשאלה מה נחשב להטרדה

תמיד אפשר להאשים את הנהג במעשה מגונה, ומכיון שמעשה מגונה לא משאיר סימנים פיזים אי אפשר להוכיח דבר.
&nbsp
ברור שהמקרה שאתה מתאר יכול לקרות אבל אני מעריך שהוא לא קורה לעתים קרובות.
אם הוא כן קורה אז גם להערכתי רוב הסיכויים שלא תשמע עליו כי או שהגבר נכנע לאיום ולקח אותה עד הבית או שהאישה החליטה בסוף לא להתלונן וכוונת האיום לא היתה באמת ליישם אותו אלא לשכנע אותו לקחת אותה עד הבית.
&nbsp
זה יכול להסתיים גם בדרכים אחרות מבחינת האישה שלוקחת טרמפ ,והגבר יכול להתעצבן ולהרביץ לה למשל,
או לחילופין שהגבר יקח אותה לתחנת המשטרה ויתברר לה שהוא הקליט את השיחה, כך שלדעתי השיטה הזאת להשיג טרמפ עד הבית ממש היא לא רק לא מוסרית אלא מסוכנת מבחינת האישה(גם אם מתעלמים מהסיכון הרגיל של תקיפה מינית מצידה של מי שלוקחת טרמפ).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מבינה את הגועל שלך מהמטריד, אבל

האייג'יזם שלך מגעיל.
לו בחור מכוער וחוצפן בן 25-28 היה נטפל אלייך, לא היית נדחית בחוזקה?

השאלה היא פנתרית זה איך זה שאת פתאום לצידו ??

אה ?? בזמן האחרון מאז התגובות האינפנטיליות שלו לשירה שלך
הוא הרי לא מבין כלום ממה שאת כותבת
מאז נהיית נחמדה אליו זה מוזר .
מדוע את לא מבינה את העצבים של רסק לבבות ??
הוא טרול כאן אז למה את מגנה עליו ??
והוא עשה עוד כל מיני דברים מאד לא נחמדים ואת עדיין לצידו איך זה ?? חשוד מאד .

איני מגינה עליו באופן כולל, אבל מסתבר שאנשים יותר מורכבים

מהאופן שאת מציגה אותם - ויש לך אינטרס.

catchet

New member
איפה את רואה כאן אייג'יזם?

היא בסך הכל ציינה עובדה שהיה מבוגר ממנה בהרבה, מה הבעיה? גם בהודעה הבאה היא ציינה שאילו היה בן עשרים זה לא היה משנה. יש מטרידים בכל הגילאים. למה חסר פרחחים קטנים ששורקים לך ברחוב?

catchet

New member
לדעתי את סתם עושה עניין מכלום.

היא לא התכוונה להגיד שהגיל שלו הוא מאפיין שלילי כשלעצמו. אני גם אמרתי שזה לא נעים כשיצור בן מאה מרייר עליך. ברור שלא התכוונתי לגיד משהו רע על מבוגרים, ואם נפגעת מזה אני מצטערת.

לדעתי גם אמירתך זו היתה מכוערת, ותאמיני לי: נטפלו אליי

יצורים מכל הגילים, ובכל פעם זה היה מגעיל. דווקא יצור בן עשרים וכמה תקף אותי ממש, ומה חבל שלא חשבתי אז, וגם לא יכולתי, להתלונן במשטרה. ויצור בן עשרים וכמה או קרוב לשלושים ,בעל התנהגות חולה ופגומה ,תקף אותי (לא תאמיני מה הוא עשה), ואיך לא הבנתי שעליי להתלונן במשטרה (אז אגב לא היה בנמצא עדיין המרכז למותקפות מינית). וכשהייתי בת 18-19 ונדבקו אליי זכרים בערך בגילי (קצת יותר מבוגרים), לדעתי דברים שעשו היו תוקפנות מינית (אגב אז עוד לא היתה מודעות ציבורית כמו היום. אני כמובן נרתעתי ונגעלתי, ולמי יכולתי להתלונן?) ואפילו ילדים ערסים תקפו אותי. ולא באו על עונשם, כי אני לא מרימה יד על ילדים.
אז לדבר דווקא על זקנים, ועוד לקרוא למישהו "בן מאה", מה הענין? נכון שהוא לא מושך אותך, פיזית, אך כאמור זכר צעיר שמתנהג בתוקפנות אינו מגעיל??

aaa123

Member
ואת זה כותבת מי שחטאה בעבר באייג'יזם כלפי גברים בעצמה

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=68&messageid=173616222[/URL]

רסק לבבות לפחות לא כינתה את היצור בן ה52 בכינויי גנאי רק בגלל גילו.
אני יודע שההודעה הזאת היא תגובה להודעה קודמת אבל היא עדיין מכלילה ולא מבקרת רק את הגבר המתלונן מהבדיחה של דני80.

aaa123

Member
אגב לי אין שום בעיה עם העובדה שהיא ציינה את גילו

ומבחינת נשים רבות זה נותן סיבה נוספת לא להיות מעוניינת בו בנוסף להתנהגותו,ואין עם זה שום בעיה.
&nbsp
בדיוק כמו שגברים או נשים יכולים לפסול אדם על הסף בגלל נתונים חיצונים כמו גובה אז מותר גם לפסול על הסף בגלל נתונים חיצונים כמו מראה(ויש קשר בין גיל ומראה חיצוני)..
&nbsp
אני לא רואה בזה שום בעיה,ואין בזה הבעה של עוינות כלשהי כלפי גברים מבוגרים.
&nbsp

Berethor

New member
עושה רושם שבסופו של דבר היא הבינה שהם באותה סירה מבחינת הגיל

הטענה שגבר בגיל הזה הוא "רע" ואישה בגיל הזה היא "טובה" נבעה בעיקר מסטנדרט כפול וניסיון הכחשה, בעוד שהאמת היא שכפי שהגיל לא מוסיף לגבר, הוא לא מוסיף גם לאישה. בעיקרון זה לגיטימי שרסק לבבות לא היית מעוניינת בו על סמך גילו, אבל עצם זה שהיא ציינה את גילו, נתן רמז עבה לכך שהיא לא סלדה ממנו בגלל גילו, מה שלא מפתיע, במיוחד אם היא באמת בת 28, על כן סביר להניח שהיא לא סתם ככה ציינה את גילו.

זה לא ממקומך לקבוע לי את סיבותי להיעדר "התעניינות במטרידנים"

ובכלל, אם מערכות יחסים וקשרים זוגיים אצלך כרוכים רק בהטרדות והצקות אז רצוי שתשתוק.
&nbsp

זה בהחלט נשמע מזעזע.

מאחלת לך שלא תעברי עוד חוויה כזו.
בדיעבד, אפשר לומר אולי "חבל שלא עשיתי כך או אחרת",
אבל זה בדיוק העניין, לפעמים לא משנה מה תעשי, הוא עדיין ימשיך להתנהל כמו מטרידן.
&nbsp
אגב, אף אחד לא שם לב לזה?

GreenMamba

New member
בדיוק כתבתי באחד השרשורים מטה

שאם את מגלה חמימות- את מזמינה
ואם את הודפת- את כלבה קרת לב.
&nbsp
מה שלא כתבתי הןא שבבחירה בין השתיים אני אעדיף להיות השניה ולא הראשונה, אם אין לי ברירה אחרת.
&nbsp
הבעיה שאנחנו מנסות לשחק במשחק שחוקיו חלים רק עלינו. מה הכוונה?
הגבר שמתעלק עלייך השאיר את כללי הנימוס וההתחשבות רחוק מאחוריו, אבל מאיתנו מצופה- גם על ידינו-עצמנו- להיות מנומסות ולא לפגוע ברגשותיו.
אם מישהו כזה מתיישב לידי ומתחיל "למשוך לי בצמות" והרמזים אינם עוזרים- אני נוקטת בגישה ישירה יותר. למשל- פעם היה מציקן שנדבק אלי במהלך פעילות כלשהי. עברתי מקום וההוא אחרי. קמתי שוב ואמרתי לו- אני חוזרת למקום הראשון- אל תבוא אחרי שוב.
&nbsp
לפעמים הגישה הישירה הזו גוררת עימות לא נעים, אבל אני מעדיפה עימות גלוי וסופי מאשר הטרדה מתמשכת שבסופה גם ארגיש רע כלפי עצמי על ההימנעות מעימות.

צודקת בכל מה שאת אומרת

אני לא נתתי סיבה להבין שום דבר כהזמנה, והיחס כלפיו לא היה מעבר לדיבור רגיל בחברותה, עם כולם. איך שכתבתי לעיל- בסופו של דבר פיזרתי רק סימנים של אדישות לדבריו, ועצבים למעשיו.
ואני זוכרת מה כתבת (אהבתי) :) פתחתי הודעה דווקא כי זה הזכיר לי את אחד המקרים שלי.
&nbsp

למעלה