מהי אהבה ???

ב א ר י

New member
מהי אהבה ???

חבר`ה בואו תנסו לענות לי כאן כל אחד בתורו,על מה הוא שזוהי האהבה. תרשמו כל מה שזה אומר לכם. אהבה היא: שמחה מהולה בעצב אושר מהול בתיסכול חיוך שיוצא מבכי להיות יחד אך לבד פתוחים אבל סגורים אבל יותר מכל אהבה היא ביטחון אהבה היא כנות אהבה היא להרגיש שייך למישהו זוהי אהבה אהבה אמיתית לכל מי שאוהב מוזיקה אוריינטלית אני יכול להציע לו,מיצאו את השיר של עופר לוי, לשיר קוראים ``אהבה אמיתית`` ותקשיבו לו. אני גם לא אוהב להקשיב לעופר לוי אבל לפעמים אם מקשיבים למילים,מגלים עד כמה הן אמיתיות. בארי

האהבה היא.......

הרגש הכי חזק בעולם... לאהבה אין הגדרה, אהבה זה לא מילים, אהבה היא יותר מסתם מבטים. אהבה היא מן מערבולת, וצריך לקחת הרבה אוויר לפני שצוללים. אהבה זה קשר,לאהבה יש מסר. היא מקרבת שני אנשים, וגורמת להם להרגיש שיחד הם מושלמים. אומנם לא הכל מושלם, אבל בכל זאת אוהבים.. ושיר האהבה ,,שבשביל הוא הוא שיר באמת מיוחד לאהבה: השיר של סלין דיון-מתוך ``טיטאניק`` כי אני אומרת למרות שזוג נפרד היא אפשר לקטוע את הרגשות ואת האהבה ככה פתאום.... אהבה זה לא דבר שאומרים,,טוב זהו וגוזרים זה עמוק יותר חוקרת

blue love

New member
אהבה...

לא תוכל להגדירה עד שלא תחוש בה.. וגם כשתחווה את ניפלאותיה...לא תמצא את המילים לתאר אותה. blue

אהבה ..

`` מלאכי האהבה יתרפקו הנאהבים איך יתאפקו ? גלי ים אהבה בי עלו מיום אשר רגלי שם נטבלו אל החרבה לא נתקו `` {רבי יהודה הלוי }

למעלה