מהי אהבה?

סינגל22

New member
מהי אהבה?

אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואין לי מושג למה המחשבות האלה מטרידות אותי בשעה 3 בבוקר כשאני צריך לקום עוד כמה שעות לעבודה. אני מוצא את עצמי יושב עם כוס וויסקי 18 שנה חושב ומקליד לתוך פורום שזאת הפעם הראשונה שנכנסתי אליו. מהי אהבה? למה זה כזה קשה למצוא אותה? ואולי זה לא כזה קשה ואני זה הבעייתי בעל הרס עצמי. תקועה לי המחשבה בראש של איך זה אמור להיות: ריגוש אין סופי, תשוקה, סקס ,מישהי שתבין אותי. אולי אני בעצם קשה להבנה? במבט לאחור אני מנסה להבין את הטעויות שלי ולנסות להשתפר חושב על כל האקסיות אחת אחת. רגע יכל להיות לי טוב איתה או איתה. זה אני שמיהר לסיים את היחסים. למה? אולי כי אני בעצם מפחד מכל הרעיון של זוגיות. אבל זה ממש דפוק כי זה מה שאני מייחל לו. אחת האקסיות ששמה לצורך העניין יהיה י' היה לי די טוב היא הייתה מצחיקה כיפית ובחורה ממש טובה מבחינת האופי מבחינת מראה היא הייתה קצת מרושלת אני יודע שזה נשמע ממש שטחי אבל זה הפריע לי קצת לא בהתחלה אבל ככל שזה נמשך זה הפריע לי ואז נדלקתי על אחת החברות שלה אפשר להגיד שממש הרגשתי מאוהב למרות שאין לי מושג מה זה אומר. יצאתי דביל נפרדתי ממנה והתחלתי עם חברה שלה כמובן שזה לא צלח ויצאתי מופסד משני הכיוונים .
אקסית נוספת ששמה לצורך העניין יהיה ל' היה בינינו קשר של סקס מטורף שנמשך כשנתיים היא הייתה ממש מאוהבת בי ואני פחות רק לאחר שהיא החליטה שלא בא לה יותר הבנתי כמה חשובה היא בשבילי וכמה אני רוצה אותה ואוהב אותה אבל זה כבר היה מאוחר מידי היא לא הייתה מוכנה לשמוע ממני.
אקסית נוספת שלי ששמה לצורך העניין יהיה א' היה בינינו הפרש גילאים לא כזה קטן היא הייתה קצת יותר גדולה. אבל לי זה לא הפריע .גם שם היו ניצוצות אבל נתתי לדעתם של חברי ומשפחתי להרוס ונפרדתי ממנה למרות שהיא הייתה מדהימה. אני רק עכשיו מבין את כמות הטעויות שעשיתי . כמו המשל על הילד שחיפש לקטוף את הפרח הכי יפה בשדה אך המשיך מפרח לפרח בתקווה למצוא אחד יפה יותר. ככה גם אני כל מתי שיש לי משהו טוב בידים אני בחיפוש למשהו טוב יותר כי במקום לקטוף את הפרח היפה ולהמשיך לכיוון הבית לשים אותו באגרטל אני מדלג מפרח לפרח בתקווה מתמדת למצוא אחד יפה יותר. אני גורם לנשים שהיו בזרעותי להחליט לעזוב ואת אלו שמחליטות להישאר אני עוזב .
אני מודה כאן ועכשיו שאני לא יודע מהי אהבה. בעבר כשהייתי ילד הייתי דלוק על מישהי ששחקה בי ופגעה בי ומאז אני בסוג של מבצר מלא בחומות וצריח עם שומר שמפטרל . מפחד לחשוף את כל הקלפים כי זה משאיר אותי חשוף מול אדם בעל פוטנציל לפגוע בי. אני מפחד ! כבר 10 שנים שאני מפחד להגיד את שלושת המילים האלה: אני אוהב אותך.!! השאלה היא איך אני יכול להתגבר על הפחד הזה ולמצוא את האחת הזאת שתתאים לי . אני כבר בראש אחר אני למדתי לקבל את כל הפאקים של בת הזוג ביחד עם כל היתרונות. אבל עדיין יש סביבי חומה עם גדרות ושומרים שלא נותנת להיפתח ולהרגיש בנוח. מדוע? אין לי מושג אולי זה משהו שהגיע מהבית? ההורים שלי גרושים אז אולי בגלל זה התבנית שלי במוח לגבי זוגיות קצת דפוקה. או אולי זה בגלל הדמות אב שהייתה חסרה לי בבית. אני לא יודע עדיין אין לי את התשובות האלה. הכוס וויסקי לאט לאט נגמרת ושוב המחשבות שלי חודרות לתוך יום נוסף .

batmea

New member
אהבה?

אהבה היא הרגש שאתה חי בתוך הזוגיות ומת כשהיא לא שם.
אהבה היא המודעות בלתקשר, לראות מי באמת האדם מולך ולהרגיש מלא כשהוא איתך ולא כי הוא התלבש היום יפה או מאוהבת בך.
אהבה היא להאמין למישהו והנאמנות אליו,לרצות להיות קרוב אליו, לדאוג לו, להתגעגע אליו, להעריך אותו, להיות בעולם הרגשי שלו ושהרגש יותר חזק ממך.
אהבה היא לא יופי, היא לא פאקים ויתרונות ובטח לא ניתורים מעלה לעלה.
בגרות היא שם המשחק וחשוב כשקיימת אהבה, היא מגיעה בוורסיית זוגיות והיכולת לחיות ולשמר את הזוגיות.
איך שומרים על אהבה? בונים מערכת אמונות והסכמים בין שני בני הזוג.
מבלי לשפוט אותך, אתה תקוע על MODE אחר, זה לא כי בעבר שלך מישהי טיפשה ויהירה שיחקה בך אלא כי ראית שזה יותר קל להתרגש ולחתוך מאשר להיות באמת בזוגיות ולהתעמק בהרגשה ובכבוד של האהבה. אתה לא חייב להתמסר בהתחלה ולהוריד חומות אלא להתחיל להפעיל מנגנוני הבנה ותקשורת.
אני לא יודעת אם אתה יודע לתקשר נכון או לקרוא נכון אנשים אבל לבחירת בן זוג חייבים להיות להם המנגנונים האלה.
בהצלחה

סינגל22

New member
וואו..

וואוו ..

לא השארת לי יותר מידי מילים בפה חוץ מוואו ..
תיארת לי בצורה כל כך מושלמת מהי אהבה מבחינתך ותאמיני לי שאין מה שאני רוצה יותר מזה. את צודקת יכול להיות שאני קצת תקוע על MODE אחר .
או שעוד לא פגשתי מישהי שמתאימה לי. או שאפילו אני מחפש את הריגוש שבקשר ,הניצוץ וכשהוא נעלם במקום להתמודד אני בוחר בדרך הקלה, לברוח. אבל תאמיני לי שאני מנסה ומפעם לפעם החשיבה שלי מתבגרת עוד ועוד . בעבר עם הייתי יוצא עם מישהי. בהתחלה היה לי את הריגוש הכיף עד שהייתי מבחין במשהו קטן, שטותי שמפריע לי ומסיים את הקשר. היום אני מנסה להתגבר על זה וגם כשאני מוצא משהו שמפריע לי אני ממשיך לתת לזה צ'אנס בתקווה שיצא מזה משהו רציני יותר. הבעיה שלי היא יותר רגשית כי אני מרגיש סוג של ניתוק. אני לא יודע איך להאריך את הקשר . אני מגיע לשלב בו נגמרות לי המילים. אין לי מושג על מה לדבר עם בת הזוג שלי וזה מה שיוצר אצלי ריחוק ממנה. זה משהו שהייתי שמח ללמוד.

למעלה