מהי אהבה ?

מהי אהבה ?

פעם כתבתי למשהי ... ``אהבה , היא מילה ערטילאית ללא המעשה ... אהבה , היא נתינה כדי לתת וללא אומר ... אהבה , היא נפש דבקה וללא חומר`` ... ובספר `בשיר השירים` כתוב ``... מצאתי את שאהבה נפשי , אחזתיו ולא ארפנו ...`` לו יהי ...

../images/Emo23.gifזוהי אהבה../images/Emo23.gif

אהבה גדולה מתחילה בהתאהבות מדהימה (להלן: "אהבה שלב א'") וממשיכה באהבה מרגיעה מבטיחה ושלווה (להלן: "אהבה שלב ב'") אהבה שלב א' : לדבר איתה ולא לשמוע כלום כי הבטת לה עמוק מדי בעיניים ופשוט... העולם נעלם. לרצות כל רגע להיות איתה כאשר כל שאר עיסוקי הפנאי מתגמדים ומרגישים חסרי חשיבות. להתעורר בבוקר ולראות את החיוך שלה, להישאר במיטה כמה דקות עם חיוך טיפשי על השפתיים. לחשוב כל רגע איך אני אשמח אותה היום? לדבר איתה כל פעם שאפשר, פשוט כי – זה הדבר הכי כיפי שאפשר לעשות. האמת די דומה לאהבה של גיל 20, אפילו שראיתי דבר אחד או שניים בחיי. אהבה שלב ב' : להיות עם בת אדם שאני יודע שאני יכול לסמוך עליה בהכל, שיש בינינו כנות גדולה ויפה, בת אדם שאשמח לדבר עימה על כל דבר כי אני מוקיר ומכבד את דעתה, בת אדם שאף על פי שתחביבנו שונים, אף על פי שלכל אחד מאיתנו יש את מרחב המחיה שלו, כל אחד מבין את השוני ושמח כשהשני עושה משהו שטוב לו. אישה שתמיד טוב לי להיות איתה, אישה שעל הרבה דברים אנחנו מסכימים כי מראש יש לנו הרבה שאיפות משותפות ודיברנו כל כך הרבה שהגענו בהמון נושאים לעמק השווה. אישה שכשאני איתה (עד 120) אך אישה אחרת לא ממש מעניינת אותי כי "פיתי בסלי".

להתחיל לבכות עכשיו או עוד מעט ../images/Emo7.gif?

כי הצלחת להעלות לי געגועים למשהו שלא היה לי מעולם...

דודי 34

New member
לבכות עוד מעט

בלילה מתחת לפוך לא עכשיו

אiר1

New member
It must have been love

but it's over nowwwwwwwwwww it must have been goooooood but I lost it somehowwwwwwww

למעלה