מהי אהבה

חן (*_*)

New member
מהי אהבה ../images/Emo35.gif

אמור לי רומיאו, מהי אהבה? האם היא זרד של ורד אדום שנתלש? או פרח נבול שאל אהבה נכזבת גלש... האם היא גילויי לב וכנות, או חוסר כבוד ושחצנות? האם היא צחוק קטן ושובב או לב שהולם בחוזקה עד כאב... האם היא אהבת נעורים יפה ותמימה או אהבה בוגרת בשלה, יציבה וחמה? האם היא סערת רגשות ותחושות ובלבול או אולי חלילה, לב דואב כפצע כואב וחבול האם היא הרצון העז להתראות ולהיפגש או עיניים מושפלות, מעיפות מבט גנוב וחושש? האם היא הרצון להיות קשורים בנפש ובנשמה, או כאב, על חלומות שלהגשמתם שניים מייחלים שניות, דקות, שעות, ימים ואפילו- שנים....

גל ים..

New member
כאהבת רומיאו ליולייה....../images/Emo23.gif

ורומיאו אהב את יוליה.. ויעקב את רחל ... ושלמה את מלכת שבא ואדם את חווה ואברהם את שרה... והאהבה בנתה לה ביתה בנתה משכנה והאהבה היתה סמל לאיחוד לב ונשמה.. וטבעת הניח על אצבעה חייך אל עינה לחש מול שפתה אוהב אותך עד כלות הנשימה... ואברהם אהב את שרה יעקב את רחל וגם את לאה ואהבתם היתה פשוטה טהורה כרומיאו את יוליה.. והוא לחש מול שיערה לחש מול שפתה אוהב אותך אשה אוהב אותך עד כלות הנשימה.. ורבי עקיבא אהב את רחלה ביום קר ובלילה בגורן על חוטי החיטה.. ולחש מול שפתה לחש מול לחייה אוהב אותך אשה היי שלי ורק שלי יקירה.. ובלילה קר גשום ואפל בלילה קר במעטה ערפל.. נפרד רומיאו עזב את יולייה לו רק ידעו כמה דמעות נשפכו שם באותו הלילה.. סכין חדה פילחה את חזם סכין חדה פילחה את ליבם... ואהבתם גוועה כפרח השושנה ורק עלה קטן ינבוט בגינה אי שם בשדירה הרחוקה יספרו סיפור או אולי אגדה על איש אחד ששמו רומיאו ואישה צעירה יולייה... ואולי יום אחד או אולי שנה או אולי במאה הבאה... רומיאו יאהב את יוליה יעקב את רחל וגם את לאה... ואברהם את שרה... ואדם את חווה... שוב כמו פעם לפני מאות בשנה.. אך בכל פעם כשתעבור בכיכר הגדולה תלך אל קיר האבן בקצה השדירה שם חקוק לב קטן ששמותיהם צרובים בתוך נקיקיו ואם תביט לתוכם תראה שאפילו הזמן לא הכהה את צבעם.. גל

שוב ושוב נשאלת השאלה

מהי מהי האהבה? א--ין דבר ה--עומד ב--פני ה--רצון. ואפשר לתרגם את האהבה גם בדרך נוספת. א--מון ה--בנה ב--טחון ה--דדיות. אם אחד מכל אלה אינם מתקיימים לדעתי לא יכולה להתקיים אהבה. מה את אומרת? שבת שלוםםםםםםםםםםם

אמממממ סוגייה קשה עד מאד ../images/Emo3.gif

א - אל תירא מפני האמת ה - הרמונמיה בלתי נשלטת ב - בלי רגע נחת ה - היינו או חלמתנו חלום ואיך אמרתן קוראים את המילה הזו?
רק טוב!!!

למעלה