מהי אהבה - 26

מהי אהבה - 26

אהבה זה להסתנוור, להיות בתוך האש, להתחמם, להיכוות, לשוט על הנהר או לטבוע במצולות, לעוף אל על או ליפול לבאר ללא תחתית. אהבה היא נצחית - רק האובייקטים שלה משתנים. אהבה זה לדבר כל הלילה ולהקשיב גם אם אתה מת מעייפות. אהבה זה ללמוד להיות אדם טוב יותר, למען עצמך ולמען מושא לבך. אהבה זקוקה לטיפוח הנכון, כי ללא הטיפוח - הבצורת תכריע. אהבה היא עיוורת, אך כשהיא נלקחת מאיתנו - היא מפקחת עיניים. אהבה זה הבית אליו אתה רוצה ללכת. אהבה היא מינית, אפלטונית, משפחתית, חברית, ואם יש מזל והיא דו-סטרית - היא אהבה מושלמת. (מוקדש לאשתי ולמישהי - היא יודעת מיהי - שצריכה לשמוע את זה. ומצד שני - מי לא צריך לשמוע?...) אגו טריפ.

הרגת אותי עכשיו!! :cool:

ידיד ,אנו בטראנס של מעשי זימה ובגידה ואתה בא לנו עם אהבה ועוד דווקא עם הקדשה לאשתך החוקית?????????? מה עם בגידה מספר 26?

ארבל ידידי!

את מעשי הזימה אני משאיר בבית... ובגידה - ובכן, נראה לי כי הנושא מוצא יותר מתפוז סחוט (הכוונה גם לפרי...). אמרת קודם כי עדיף שתי אהבות מאהבה אחת חצויה... התמזל מזלי (ואני מודה - זה יותר מזל משכל!) והאהבה שברשותי מלאה ומוחלטת. אבל אם תהיה בגידה 1 אשמח לעדכן אותך, מאחר ורק אתה תוכל בביטוייך וביצירותיך להוכיח אותי מחד ולתמוך בי מאידך... ובנימה רצינית קטנה - דווקא עכשיו הזמן הוא לאהבה... האין זה כך, ידידי?

לורה..

New member
אחד כך ואחד כך

ארבל יקר... חשוב לתת אהבה תמיד שאחד יהיה בטראנס של מעשי זימה ובגידה והשני באהבה לאשתו יתמיד... אין בעולם שווים וכולנו בדרכינו אוהבים.... לורה

שניים אוחזין בטלית...

זה אומר - כולה שלי! וזה אומר - כ ו ל ה טלית, אפשר לחשוב... :) אגו טריפ

חגית...36

New member
לאגו טריפ

היי מתוק מה שלומך ????? ומה שלום אישתך ????? שיהיה לכם המשך יום נפלא ומלא אהבה. מתגעגעת שלך חגית...36

חגית 36

שלומי טוב, אשתי עוד יותר טוב. שיהיה לך המשך יום מחויך, ואשמח תמיד להיות שותף למתיחת שפתייך לחיוך מתוק נוסף... אגו טריפ.

למעלה