מהירות נפילה

jackiv

New member
מהירות נפילה

כמי שהתאהב בתחום ה-freefly אני כל הזמן חושב במושגים של מהירות נפילה, במיוחד מאז שיש לי את הצעצוע המגניב שנקרא pro-track .בחו"ל יש תחרויות של מהירות נפילה.למה בארץ לא עושים תחרויות כאלה או מנסים לשבור שיא ישראלי בתחום? הרי אין כאן בעיה מיוחדת של בטיחות מעבר לבטיחות הרגילה של צניחה משום שגם ככה ב-freefly נופלים מהר.אני מוכן לתרום את ה-protrack שלי לתחרות כזו. דרך אגב עד היום המהירות הגבוהה ביותר שאליה הגעתי בישיבה היא 165 מייל. זה נחשב מהיר או איטי במושגים של freefly? והאם התחום הזה מעניין בכלל מישהו מאלה שצונחים freefly?

oferbar

New member
אתה מוזמן לשבור את השיא

וגם את המפרקת באותה הזדמנות. 165 מייל\שעה (שזה ממוצע טוב ל freefly) יראה לך מהירות צב יחסית למה שאפשר להגיע ב speed track (מעל 300 MPH). יש כאן אלמנט סיכון גבוה בגלל המהירויות המטורפות. air-tech (יצרנית ה cypres) אפילו עשתה ניסויים עם מצנחון האטה לפני פתיחה במיוחד לסוג זה של נפילה, אבל לא נראה לי שזה יצא לשוק. כמדומני היה גם אתר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא. בכל אופן, כדי לקבל מדידה מדויקת יותר, שמים את ה pro track בקצה הרגל. שמיים מהירים עופר

noamk

New member
שלילי. לא בקצה הרגל.

עד לפני שנה התחרויות במתכונת זו היו קשירת ProTrack לרגל. אבל מכיון שגילו שאנשים יכולים לתת בעיטות קטנות עם הרגל, פעולה המחרפנת לחלוטין את ה-ProTrack, ומוסיפה מהירות, אז הפסיקו עם זה. החל מהתחרות האחרונה שמו לאנשים שני ProTrack קשורים באזור המותניים למדידה יותר מדויקת, ועשו ממוצע בין המכשירים.

noamk

New member
כל מה שרציתם לדעת על SpeedSkydiving

נמצא בלינקים הבאים : Speed Skydiving החוקים החל מהשנה. דרך אגב, לא להתבלבל עם Speed Competition שזה התחרות בה מספר אנשים, בדרך כלל כ-10, צריכים לבנות את המבנה במהירות הגבוהה ביותר.

oferbar

New member
איפה בדיוק באיזור המותניים? ../images/Emo8.gif

גם שם אתה יכול לחרפן את המכשיר...

jackiv

New member
אני מבין שאין שיא ישראלי

בזמנו ראיתי צנחן ישראלי שהגיע לסביבות ה-240 מייל\שעה.הוא השתמש ב-protrack שלי לצורך העניין. לפי החוקים שרשומים באתר שנועם נתן מי שעובר את ה-300 קמ"ש יכול להכנס לתחרות הבינלאומית.השיא העולמי בשנת 2001 הוא 472.11 קמ"ש שזה אומר בסביבות 295 מייל\שעה(נכון?) ובשנים שלפני היו גם יותר מהירים.אני מניח שהבעיה בכזה ארוע הוא המרחק שאותו הצנחן עובר בזמן הנפילה כי מדובר ב-track מאוד מהיר. יש סיכוי לכזה ארוע בארץ? גרך אגב ה-pro-track שלי יושב בקסדה כי הוא משמש לי גם כ-dyter .זה תקין? ג´קי

היי ג´קי

מה עיניינים? ה-pro-track שלי בדרך לארץ, אשמח לקבל עצות לגבי ההפעלה, 052-865629 . לגבי מהירות בישיבה, תנסה למתוח רגליים ולהרים ידיים קצת תראה איך המהירות תעלה,ואופציה נוספת ומומלצת עמידה. בכל מקרה אני הזמנתי תוכנה ל- pro-track בניפרד ואם תרצה אני יעביר לך. תעשה חיים...

OhadNir

New member
אין בעיית מרחק

כי הטרק המדובר הוא כמעט אנכי לגמרי.

friday

New member
תוכנה לפרו-טרק

למיטב ידיעתי עם התוכנה מגיע פלאג, כך שאי אפשר להעביר אותה (כלומר, אפשר להעביר, אבל זה לא יעזור הרבה בלי הפלאג). מישהו יודע משהו על זה?

noamk

New member
נכון

אמנם את התכנה עצמה ניתן להעתיק, אך על מנת להעביר את הנתונים מהמכשיר אל המחשב עצמו, יש צורך בעריסה, בדומה לכל מחשבי כף היד למיניהם. תוכנה בלי עריסה משולה לחופה בלי ליינים...

jackiv

New member
היי דרור.

מדובר במכשיר מדהים.זה שיא הטכנולוגיה בתום הדייטרים.גם דייטר, גם logbook אלקטרוני, גם מד מהירות נפילה ועוד כל מיני. הצלחתי למתוח היום קצת את המהירות ל-170 מייל\שעה.אני אשמח לתוכנה.אבל אם אמרו שיש לה פלאג אז הם יודעים מה שהם אומרים. מתי נפגש לאיזה "ישיבה"? ג´קי

oferbar

New member
pro track

הדבר הכי מדהים במכשיר הזה זה שירות הלקוחות של לארס וברוסגארד, יצרני הצעצוע האלקטרוני. היו לי כ 4 או 5 מכשירים כאילו החל מ 1999 את הראשון איבדתי בפתיחה כי הוא היה מחובר מחוץ לקסדה והרייזר פשוט חתך אותו. צ´לאנג - הלכו $285 דולר מגובה 3000. את השני, השלישי ואולי גם את הרביעי החלפתי בגלל תקלה חוזרת ונשנית. כעבור זמן מה (מספר חודשים) המכשיר התחיל לתת צפצוף מתמשך בגובה 1000 שזה סימן לבטריה חלשה. הוא גם נותן אינדיקציה בצג. אבל החלפת בטריות לא עזרה, המכשירים פשוט התקלקלו סתם כך. למרבה המזל, שירות הלקוחות של החברה הדנית משובח ביותר. הם החליפו את כל המכשירים הישנים בחדשים, ללא כל שאלה. נקווה שהם הצליחו לייצר מכשירים טובים יותר בסדרות החדשות. שמיים כחולים עופר

jackiv

New member
עופר-רק דיברנו.

פניתי אליהם היום במייל כי יש לי בעיה בכוון של התאריך של המכשיר שלי. הם חזרו אלי לפני חצי שעה ואמרו לי לשלוח להם את המכשיר לתיקון בחינם כי יש לו תקלה במעגל של התאריך. אכן שירות לקוחות מדהים. עופר איך אני שולח את המכשיר דרך הדואר או דרך המכס? אני מקווה שלא צריך לשלם על זה מכס,הרי זה רק תיקון. תודה, ג´קי

לא לשכוח אותי...

אם במקרה אכן תחליטו לעשות תחרות כזאת נא לא לשכוח אותי ואת שמואלוב הידועים בנפילתנו המהירה... (מה לעשות, זו המציאות לא?) שבוע טוב ויפה לכולם, ממני שנמצאת עכשיו בעבודה ולא איתכם בשמיים... : - ) עדי.

taz512

New member
נפילה מהירה....

הדרך הכי מהירה ליפול? בעמידה או בטראק עם הראש למטה? כי לי אישית מבחינת היגיון נראה לי עמידה. כי אני בטוח שזה יותר מהיר מישיבה ואני מדבר מניסיון. כשצנחתי בישיבה עם (אני לא זוכר מי) והתחרבנה לי הישיבה אז נעמדתי והשגתי אותו במהירות. השאלה זה מה מהיר יותר בסופו של דבר טראק קידמי כמעט אנכי או עמידה? טאז השד שמתגעגע לשמיים

oferbar

New member
זה נכון למי שיש ראש מרובע ../images/Emo8.gif

אבל לרוב בטראק ניצב על הראש אמורים להשיג את המהירות הגבוהה ביותר...

למעלה