מהירות נהיגה

PuMa22ltd

New member
מהירות נהיגה

במידה ואני נוסעת יום יום בכביש מסוים, במהירות 110-115 בקטעים מסוימים, וכיום נודע לי כי מוצבים בו מצלמות (מדובר במחלף הסיירים) כיצד אוכל לדעת אם אני אחוייב בתשלום במידה וצולמתי? כיצד ניתן לדעת אם אני עומדת לקבל דו"ח ? אם זה יום יום זה עלול להצטבר לחתיכת סכום. אשמח להרגעה ולתשובה.

the תיק

New member
האם בדקת באתר משטרת ישראל ?

בחיפושי אחרי תקנות התעבורה אם אני לא טועה באתר משטרת ישראל יש את האפשרות הזו צר לי שאני לא יכול להיות יותר מדוייק בזמן זה

be_roo

New member
לא ניתן לבדוק אלא רק לחכות להגעת הדו"ח

אם בכלל יגיע, אם זו אכן מהירות נסיעתך במקום, סביר שכלל לא צולמת עקב ההפרש הקטן מהמהירות החוקית.

פוסטמוי

New member
תשובה.

משטרת ישראל עברה שינוי תפיסה לגבי עברייני מהירות. אם את נוסעת בדרך בה מהירות הנסיעה המותרת היא עד 90 קמ"ש במהירות של 110 לא תצולמי בשום מצלמת אכיפה ולא תקבלי דו"ח על מהירות ממכמונת משטרתית. משטרת ישראל מתירה בכבישים הטובים המהירים טולרנס של עד 20 קמ"ש יותר מהמותר. בכבישים בהם מהירות הנסיעה המותרת היא עד 110 קמ"ש כמו למשל כביש שש מהירות האכיפה היא 130 קמ"ש.

e s a l

New member
זו טענה טיפה מוטעה

המדיניות היא לתת דוחות במקרה ובו המצלמה קלטה מהירות שהיא ב20 קמ"ש יותר מהמותר. המדיניות הזו נכנסה לתוקף בעקבות מקרה בו אדם שקיבל דוח על מהירות שגבוהה במעט מהמותר הוכיח שלמצלמה יכולה להיות סטייה של כ 15-20 אחוזים. מכן שמהירות הנסיעה יכולה להיות אך במעט גבוהה מהמותר, אבל המצלמה תקלוט מהירות גבוהה בעשרים קמ"ש מהמותר.

למעלה