מהירות הגלישה דרך נטוויז'יון

conarius

New member
מהירות הגלישה דרך נטוויז'יון

ברצוני להסב את תשומת לב הציבור לכך שנטוויז'יון משחקת עם רוחב הפס של המנויים - והפועל היוצא הוא שרב המנויים גולשים במהירות גלישה הנמוכה משמעותית מהחבילת הגלישה אותה רכשו. אני מנוי של נטוויז'יון מזה כ 11 שנה (!!!) ובחודשים האחרונים מהירות הגלישה שלי ( 1.5 ) נהייתה איטית עד בלתי נסבלת. זה הגיע לרמות כאלו שאתרים בהם אני גולש בשוטף ( כגון גלריית הצילומים שלי www.Aderet.deviantart.com/gallery ) החזירו לי כל הזמן Timeout ולא יכולתי לגלוש בהם יותר. כמו כן מדי כשבועיים הייתי צריך לפנות לעזרה טכנית על מנת להשמיש את מע' הדואר האלקטרוני שלי. באחד מביקורי אצל חברי, ראיתי שהוא גולש במהירות הגבוהה כמעט פי 3 ממה שאני גולש בבית - הופתעתי לדעת שהוא גולש במהירות של 750 בלבד (!) ולא דרך נטווי'זיון ( לא אציין את שם הספק כי זה לא לעניין כרגע ). כמו כן הוא ציין באוזני כי זה דבר ידוע שנטוויז'יו משחקת עם רוחב הפס של מנוייה, אז נפל לי האסימון והכל התבהר לי. ואכן בכל פעם שפניתי אל התמיכה של נטוויז'יון - הכל הסתדר לי לאיזו יממה ושוב הקצב היה יורד. אתמול בבוקר ביקשתי להתנתק לאלתר מנטווזיון והודיעו לי שנותרו 24 שעות עד שהניתוק יכנס לתוקף, והפלא ופלא - פתאום קצב הגלישה שלי ( עדיין דרך נטוויזיון ) גדל כמעט פי 3, אני פתאום יכול לשלוח מיילים גדולים ללא בעיה, פתאום אני שוב יכול לגלוש בגלריית הצילומים שלי ללא כל בעיה, ממש כמו שהיה צריך להיות לי בכל השנה האחרונה שבה קצב הגלישה שלי שאף לאפס. זה רק הוכיח לי שאכן כן - נטוויז'יון משחקת לנו הצרכנים עם רוחב הפס, וחשוב שכל הציבור ידע על כך. אשמח אם צוות כלבוטק יוכלו לבצע תחקיר בנידון כי זו פשוט חוצפה לשמה !!!! בכבוד רב רז

למעלה