מהימים השמחים והמשמעותיים בחיי

יודיX3

New member
מהימים השמחים והמשמעותיים בחיי

צעד קטן לי צעד גדול בחיי. ויפה בכל העניין הוא שצעד זה לא היה ביוזמתי אלא ביוזמת אבא. רקע: בבית אני עדין שם כיפה, ההורים יודעים שאני לא מי יודע מה דתי אבל מכבודם אני לא מראה את זה בבית. לגבי זהות מינית הם לא יודעים (או יודעים אבל בהכחשה). שבוע שעבר בשבת לא קמתי לתפילה. שבתות הקיץ הארוכות ואין כמעט מה לעשות אבא שלי תפס אותי משוטט במטבח חסר מעש לקראת 6 בערב כשעוד אור יום. דבר ראשון נתן לי חיבוק גדול. אח"כ שאל אותי: אתה מתפלל? עניתי:לא. אתה מניח תפילין? עניתי: לא. שומר כשרות? עניתי "כן" (נו אני לא אוכל חזיר זה עדיין נחשב לא?) שומר שבת? עניתי "כן" (שיקרתי ממש לא היה לי נעים). אח"כ הוא שאל: איזה בית אתה רוצה להקים? האם הוא יהיה דתי? מסורתי? חילוני? איזו אשה אתה מעוניין להקים איתה בית? עניתי: אני לא רוצה להתחתן אבא... ואז באה שאלת השאלות: אתם בטח מנחשים שהוא שאל "האם אתה הומו" או כמה זמן אתה בקטע" אבל לא. הוא פשוט שאל: "האם אתה מאושר?" ועניתי "כן" אז הוא ענה "זה מה שחשוב. מאותה שיחה אין לכם מושג כמה אני מעריך את אבא שלי. מה שחשוב לו מעל הכל שה האושר שלי ואני כל כך שמח שזה מה שהיה עבורו השורה התחתונה. תודה שקראתם.

בריה

New member
באמת משמח ומרגש

סיטואציות אינטימיות כאלה שמעוררות ומחיות תקווה. כדאי לנסות לפתח, להרחיב, להמשיך את הדיבור שנוצר, לא?!

יודיX3

New member
אממ במקרה שלי לא.

שנינו הגענו למעין "הסכם" שבשתיקה. אני שמח שזה הגיע למצב הזה ולא יציאה טוטלית מהארון. אין כ"כ על מה לדבר עוד- אבא שלי לא טיפוס שמציק ושואל שאלות כמו מתי אתה מתחתן וכו'. היה לו חשוב לקבל ממני סוג של דוח מצב- הראשון שאני בעצם זוכר מעולם בנושא הזה. גיליתי אבא קצת אחר ממה שחשבתי עד עכשיו- אחר במובן החיובי של המילה, אולי הוא גם עבר שינוי במשך הזמן.

בריה

New member
איך שאתה מרגיש

יכול להיות שבאמת אצלכם עדיף להשאיר את זה ככה. למרות שאני, באופן אישי מעדיפה כמה שיותר לדבר ולפתוח דברים. אבל יש מצבים ושלבים שבהם לא צריך למהר ולעשות את זה. אני מניחה שאתה מרגיש טוב את המצב ויודע מה עדיף לך ולכם. ואולי בעתיד.. בכל אופן. יופי.

יודיX3

New member
תודה יום.

אני מאושר כי השלמתי עם מי שאני. אני מאושר כי מצאתי אהבה.

3ba5bun

New member
פעם אולי תספר לנו מדוע באמת

יצאת מהדת.התעון על הומו לא ממש שכנע(אותי בכל אופן).אני רק מקוה שבאמת תישר קו עם המשפחה ושתהיה מאושר. תהיה חזק.בהצלחה.

יודיX3

New member
למה יצאתי מהדת

אמממ. אוקי. אני לא יודע איך אתה רואה את הדת. רוב האנשים מקטלגים אותך כדתי אם אתה שם כיפה וההיפך. אני יכול לומר לך שמעולם לא יצאתי מהדת כי בליבילא הרגשתי דתי. אמנם קיימתי מצוות אבל לא עם לב שלם-כמצוות אנשים מלומדה. אין ספק שהיותי הומו תרמה לכך שהפסקתי לקיים מצוות. קשה לדעת מה היה קורה אילו לסבתא היו גלגלים, אבל אני מניח שאילו לא הייתי הומו הייתי דתי במובן של איך שהחברה רואה אותי, במילים אחרות היה לי כיפה על הראש. ובזה זה היה מסתכם. אגב אני רואה הרבה מהטיפוסים האלה- שכיפה לראשם אבל אין להם אמונה בלב. אני לא שופט אותם- כל אחד בוחר מה שנוח לו אני רק מציג תופעה קיימת. אני הרגשתי שהכיפה מיותרת מכיוון שהפנימיות חשובה הרבה יותר ממה שמציגים כלפי חוץ.

3ba5bun

New member
אני תמיד חשבתי שדתי הוא איש עם

אמונה בלב.אני יודע שלהיות מאמין או דתי יש ללכת לפי ההלכה- אבל אפשר להאמין ולקיים גם בלי להיות דתי או חרדי.

3ba5bun

New member
אני תמיד חשבתי שדתי הוא איש עם

אמונה בלב.אני יודע שלהיות מאמין או דתי יש ללכת לפי ההלכה- אבל אפשר להאמין ולקיים גם בלי להיות דתי או חרדי.

למעלה