מהיכן מתחילים?

tsilad

New member
מהיכן מתחילים?

מישהו יכול לייעץ לי מהיכן מתחילים? אני ללא עבודה,ללא רכב,ללא אהבה ועדיין פרודה. כל זה קרה לי היום(ללא עבודה ,וללא רכב). אנא עצתכם אני אמא ל-2 ילדים בבית ספר.

החתולית

New member
מתחילים בלחפש עבודה

כבר מחר. אם פטרו אותך, את זכאית לפיצויים ודמי אבטלה - גשי מיד ללשכת התעסוקה. זה בסדר להרגיש נאחס, אבל שקיעה בתחושות המחורבנות הללו, לא תועיל לך במאומה - להפך. אז כבר מחר לגשת ללשכת התעסוקה ולביטוח הלאומי, ולהתחיל לחפש עבודה בעתונים.

Dardar63

New member
step by step

הייתי שם, חשבתי שהעולם יתמוטט, והוא הפתיע אותי. דבר ראשון בדקי את הזכאות שלך לדמי אבטלה, בביטוח לאומי, אחר כך בלשכת העבודה. מסתבר שתחבורה ציבורית היא ממש בסדר, דמי אבטלה לא משהו אבל לא רעבים, ומונית ספיישל בעיר זה ממש זול. כל סופר כמעט עושה מישלוחים, הלכתי הרבה, אפילו נכנסתי לכושר. תוך כדי תחפשי עבודה. ורק זכרי- את לא אמורה לפתור הכל במכה. לאט לאט. שיהייה המון בהצלחה.

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

תתחילי לבודד בעיות , לא להסתכל על עצמך כ"חסרת כל" לילדים בטח יש הסעות או משהו כזה לבית הספר עיתון דרושים מפוצץ בעבודות שכל אחד יכול לעבוד בהן (אני לא יודעת מה ההכשרה שלך אבל טלמרקטינג , דיילות, ניקיון , מלצרות וכל זה - פיתרון מהיום להיום ואח''כ תוכלי להמשיך לחפש תוך כדי , משהו יותר "מכניס" או שיותר יתאים לך - אבל קודם כל לעבוד ...לא חשוב במה ) רכב... יבוא ... לאט לאט ... אני יודעת שזה קשה בטירוף , אבל יש אוטובוסים לכל מקום ( תחשבי על הדיאטה
ללכת ברגל זה בריא ומרזה ) (אם את רוצה לפנות במסר , לספר לי על ההכשרה שלך , אולי אוכל לעזור לך לחפש ...בכייף!) יש לך 2 ילדים מקסימים שאת אוהבת - איזה חיים טובים !!! עם שמחת החיים תבוא גם תבוא האהבה ... אולי תמצאי מישהו בעבודה
המון בהצלחה
~נטע

אחרי שאת עושה את כל מה שכתבו לך

לא לשכוח להשתכל שהשמש עדין זורחת מעליך ועם הרבה אופטיקיות להמשיך הלאה. חזקי ואימצי.

למעלה