מהיכן מתחילים

מהיכן מתחילים

אחרי שנות כאילו בית . אני מתישבת לי במקום חדש שיהיה ביתי שלי. ומרוב צריך : לקנות, לצבוע, למקם, להחליט. אני ממש מתברברת..... עיזרו לי למצוא קצה חוט ולהתחיל לפעול.....

חנה של הים בוקר טוב

אני לפני שנתיים וחצי עברתי מ"כאילו" בית לדירה משלי.... התרגשות גדולה....ורצון שזה יהיה הכי טוב שאפשר.... אני אז התוודעתי טיפה אל הפנג שואי והזמנתי אלי יועצת שתיתן לי כמה עיצות, קראתי בספרים ועשיתי מה שיכולתי. אז. היום אני במקום אחר,(מנטאלית) ורואה דברים יותר לעומק, ובזכות הפורום הזה על מנהליו ויושביו המכובדים עושה עוד המון.... קודם כל נראה לי שחשוב שאת תדעי מה את רוצה מהבית,מהותית- מה זה בית בשבילך עכשיו, שתפי אותנו ותראי שתקבלי תגובות..... בנתיים תתענגי על הידיעה שיש לך בית משלך שיהיה הבית שלך!! יום טוב רות

niya

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אוי, כמה שאת מזכירה לי אותי... גם אני חייתי (ובמובנים מסויימים עדיין חיה) "על מזוודות" - כל הזמן בתחושה שאוטוטו אני במילא לא אגור כאן יותר, כי זה וזה וזה לא מוצאים חן בעיני. אז עכשיו החלטתי שגם אם אני אשאר בביתי הנוכחי עוד חודש-חודשיים, לא אכפת לי. אני מתחילה להפוך אותו לבית ולא לדירה. אז את יכולה להסתכל כאן על השרשורים ולראות איזה שינויים עשיתי. בכל מקרה, אני מציעה לך להעלות שרטוט עם כיוונים (צפון-דרום) של הבית (מדידת כיוונים כשאת במרכז הבית ובעזרת מצפן). ולחשוב מה את רוצה שיקרה לך? אילו דברים את מאחלת לעצמך? בהצלחה

הבית שלי

מעט על עצמי. אוהבת טבע ודברים טבעיים, עוסקת ברפואה משלימה. מחפשת ליצור מקום שקט אורירי ונעים . מבקשת מעצמי להפטר מהחפצים המיותרים שמלוים אותי עכשיו. רוצה שהבית יהיה כעין מקדש פרטי. אני לא נוהגת לארח... אני מעדיפה פינות מעוצבות על פני מרחבים מעוצבים. סגול על כל גוניו,ותורכיזים כהים, הם צבעים שמלוים אותי כבר הרבה שנים. אני מאפשרת לעצמי להתחיל כמעט מהריק. גם עם התהליך יקח הרבה זמן בגלל מגבלות התקציב. אני רואה את המעבר כחלק מתהליכי הצמיחה שלי. בהמשך השבוע אגיע לדירה ואבדוק את הכיוונים. מרגישה שיש אהבה בפורום הזה.

אוןלי אתה יכול

להיות יותר ממוקד בשאלה?

לארח?

הצד החברתי שלי מאוד חלש....... אני אוהבת יותר דיאלוגים אישיים בטנדו. ולכן לא יוצרת מצבים המוניים. ואולי לבית החדש אזמין יותר..... מה גם שהחיים שלי מאוד אינטנסיביים. ופנאי מנוצל לשקט ביתי. או יציאה לים.

טיפולים

אני עוסקת בטיפולים במגע שקשורים לרפואה הסינית ז"א : שיאצו ,טוינא תאי מסאג' וגם בטיפולי ספא בשמנים

איזה יופי niya

תראי מה כתבת: "אז עכשיו החלטתי שגם אם אני אשאר בביתי הנוכחי עוד חודש-חודשיים, לא אכפת לי.אני מתחילה להפוך אותו לבית ולא לדירה" זה חיבור אמיתי...

קשכפית

New member
לדעתי וזה מה שהייתי עושה לו...

הייתי במצב הזה, הייתי לפני המעבר מנקה את הדירה החדשה ומבקשת יעוץ פאנג שואי לגבי מיקומים מומלצים לחדרים ולחפצים אחר כך הייתי מסיידת ומשפצת כל מה שצריך ורק אז עוברת לדירה אבל וזה חשוב, תוך כדי האריזה מעיפה באמת את כל מה שיכולה, את כל מה שלא צריך ומנסה להיפטר מכמה שיותר בגדים, ספרים, נעלים ושאר חפצים שלא משתמשים בהם ומצליחים להיפרד מהם. לדעתי סדר הפעולות הנכון הוא כזה משום שיותר קל לעשות את זה לפני שמכניסים את כל הדברים. מה דעתכן?

למעלה