מהיום היפר רשמי..

pejoya

New member
מהיום היפר רשמי..

חברים למי שזוכר את שירשורי הריטאלין הניסיוניים שלי.. (התרופה לא השירשור) מהיום עבדכם מאובחן כ (ADHD (COMBINED באופן רשמי ע"י נוירופסיכולג מגובה בפסיכיאטר שלי. שידרוג אבחנתי - מההזוי למוטרף.. החל מסתם עצבות.. המשך בדיסטימיה, ולאחר מכן הפרעת אישיות גבולית וכלה בשיא השיאים: "הפרעות רגשיות קשות עם חשד לתהליך סכיזופרני" (באישפוז). שידרוג תרופתי (בהתאמה) - החל מציפראמיל ולאחריו אפקסור (אנטידיכאוניים), המשך בMODAL (אנטי פסיכוטית - "תסדר לך את שטף המחשבות") ולקינוח באישפוז RISPERDAL (אנטיפסיכוטית "קשה"), דפלפט (מייצבת אפקט - "ירגיע את השיוני במצבי הרוח הקיצוניים שלך"), ועוד אנטידיכאוני לקינוח. האחרונים (אז לצערי) לא השפיעו מעולם.. אז מה אומר ומה אגיד.. מצד אחד יום משמח מאוד, עם המשך ותנופה קדימה ומצד שני... מה אם אלו שלא נלחמים? מתאימים תצמם לרופא ולשבלונה? האם באמת כולם מתוייגים נכונה? האם הפרט אמור לסמוך על עצמו? ו__רק__ על עצמו? ומי יתקע לידי שלא הייתי נשאר באישפוז? המציאות אפורה מכל גוון מוחלט יותר.. יום שמח ומאושר לכולם... מעכשיו אתחיל לשרשר הודעות "קוונצרטה" למינהם.. התרופה שנרשמה לי. מתחיל ממניון אפסי של 18MG או משהו דומה. מקווה שישפיע. (ניסיתי הרי לבד RITALIN SR 20MG שלא ממש השפיע. רק 40.) שבת שלום ומבורכת :) אני.

עינת12

New member
כל כך שמחה בשבילך שאובחנת

וכל כך כואב ומתסכל לקרוא מה שעברת. בווווווווז אחד גדול לרופאי השבלונות. מה עוד צריך לעשות כדי לעורר את המודעות ל ADHD וליקויי למידה אצל אנשי מקצוע?

עדיין לא כל הרופאים מודעים!

אני גם כן הגעתי לאבחון שלי בעצמי. קראתי וקראתי וקראתי והבנתי שזה מה שיש לי. אז הלכתי לרופא שמתמחה בהפרעות קשב וריכוז(זו המומחיות העיקרית שלו) והוא אכן קבע את האבחון. אם הייתי סומכת על רופאים שיקבעו לי איבחון בעצמם לא הייתי מקבלת את הטיפול הנכון. למעשה בהתחלה ניסיתי. כמה פסיכולוגים, יועצים ויועצות שדברתי איתם פשוט לא ידעו מה לעשות איתי- הטיפוליים הדיבוריים לא עזרו ולא שינו כלום.הם לא חשבו בכיוון הזה, אני חושבת, בגלל שאני לא ילדה (ורובם חושבים עדיין שזאת בעיה של ילדים) וגם בגלל שההפרעה שלי היא ללא "היפריות" וזה גם דבר מה שהרבה לא יודעים. אבל עכשיו הטיפול התרופתי(מקבוצת הממריצים) עוזר בצורה מדהימה.

../images/Emo24.gifמסתבר שלא מהיום../images/Emo8.gif אלא

מאז ומתמיד... כואב מאוד לשמוע את שעבר עלייך. מקווה עבורך כי מעתה ועד אין סוף- רק יילך וישתפר מיום ליום! ואנחנו כאן איתך ועבורך
מינון של 18מ"ג לפי דבריך, סביר כי אכן יהיה נמוך מאוד (5 מ"ג) לעומת 2 SR שלקחת והם כמו- 16מ"ג... ממליצה לספר על ניסיון העבר הזה לרופא ולהתחיל ממינון שיותאם היטב על ידו.

למעלה