מהיום אפשר לשלוח SMS לקרן!

razpg

New member
מהיום אפשר לשלוח SMS לקרן!../images/Emo56.gif

שירות חדש לחברי הפורום
מהיום אפשר לשלוח
SMS אישי לקרן. איך זה עובד
אתם שולחים
SMS וזה מגיע ישירות לאימייל
מיוחד שנפתח לקרן. איך לשלוח
שולחים SMS
עם המילה "פלס" או "peles" אח"כ כותבים מה שרוצים לקרן ושולחים למספר 3636. ומיד
ה-SMS יגיע לדוא"ל
המיוחד. מה אפשר לשלוח לקרן בהודעה
איחולים,
ברכות,
ביקורות,
בקשות,
הערות,
הארות,
המלצות,
סיפורים
וכל מה שאתם רוצים... כמה דברים:
אורך ההודעה המירבי שמותר לשלוח הוא 70 תווים (70 אותיות כולל רווחים.)
מחיר SMS הנו חצי ש"ח
.
ניתן לשלוח מכל
מכשיר ומכל רשת
.
בשלב זה קרן לא תגיב לSMSים שלכם.
(רק תראה אותם)
ברגע שאתם תשלחו את ה-SMS תקבלו הודעת תגובה
. תוך כמה ימים ההודעת תגובה תהיה אישית מקרן (כמובן שלכולם תהיה אותה הודעה אבל קרן תכתוב אותה, ואנחנו נשלח אותה לכל מי שישלח SMS.)

אם זה לא מספיק ברור אז...

רושמים את המילה פלס או את המילה PELES אחרי זה רווח ואת ההודעה, לא צריך גרשיים. אתם צריכים לרשום בהודעה את השם שלכם. כי היא מגיעה רק עם המספר טלפון שלכם.

razpg

New member
הכל בשיתוף עם טליהיא...

היא גם פתחה לה את האימייל.. חחח... חשבת שעשיתי על דעת עצמי? כמו שגם אמרתי בהודעת תגובה של מי שישלח את הSMS יקבל תגובה שקרן תכתוב במיוחד לנושא.. (כרגע מי שישלח יקבל הודעה שאנחנו כתבנו.. אבל בימים הקרובים זה יהיה הודעה של קרן.)

I מ י ר ב I

New member
כל הכבוד!!!!

אני חייבת לציין שהדמיון שלכם ממש מפותח... בכללי,רז אתה לדעתי גם גאון בדברים כאלה.קלטתי אותך כבר...

razpg

New member
חחח... תודה על המחמאה! אבל...../images/Emo9.gif

אני לא כזה גאון במחשבים. פשוט אני בן-אדם מאד מתעניין ולכן כשאני עושה משהו אז אני חוקר את כל העולם ולכן בתחומים מסויימים אני שולט... אבל ברוב הדברים בענייני מחשב אני גרוע. (אני נגיד לא יודע להשתמש באינטרנט כ"כ טוב ואין לי טיפה של מושג בתחום של תכנות וכו') אני יודע טוב להקליט קטעים מהאינטרנט, אני יודע לעצב (בזכות אחותי- היא גרפיקאית במקצועה.) ואני מבין בתחום של הSMSים. (בעבר נהלתי פרוייקט SMSים עם כמה חבר'ה ולכן אני מבין בזה.) אל תסתכלי עלי בתור פריק מחשבים כי אני לא! אבל אם מישהו בפורום צריך עזרה באחד התחומים שכתבתי שאני כן מבין אז אפשר לדבר איתי אני אשמח לעזור.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוואוו..מגניייב../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

כאילו... פשששששש קולה כבוד..באמת
יצירתיות וגאונות כפרעליך איזה רעיון מדליק

למעלה