על כול ירק היה תפרית עשירה והרי גם למדנו כמו הפלח וכמו הערוני איך להעריך כול פרי האדמה. ואני יודת שזה לורק דלבשבש ? נחובשק? ואנחנו המוחים בכול נושא אבל השפה היא לא עשירה. המדוברת עם סלנג גם צרפתי וגם יש ספרדי ומעט אנלי? יש השפעה בשפה מהעולם. למשל יש סוורה אומרים קיקס . לעוגות ומה זה אם לא באנגלת תמונה לפוטוס גם צרפתית וגם אנגלית.- יש להגיד גם צאוור? מה זה ? זה זה... עוד הרבה השלכות? אבל היא חמודה וגם מאלצאת כן צריך כוח גברה לשפה שלנו? ואין אנו דוברים ערבית אמיתית? הכול אימוץ לשפה כך השכל שלי אומר. נו כך זה היהודים בגולה. מאמצים שפות דוברים את רוב השפות באהבה ובתבונה. וגם מהר לומדים יש עודף שכל לעם היהודי זו מנת האל? אור אנו לגויים? סליחה שגלשתי מעל הבשבש הרבה. אבל זה חלק משפע של הירקות. ואם רוצים זה הכי טעים בבישול ? בשבש או זלבנה תריה? והשאר עניין של טעם עופה או בשרה? לי יש מתכון גם לכבישה חמוצים אבל מעדם. לבשבש ועוד ביחד אם רוצים בקייף אתן לך - לכולם כאן? חני חולמת על הבשבש שומר ממי. זה לעדות של הממליגה? אנחנו רק למרק ולא תמיד וכמובן לסלטים שונים?
כל הכבוד על התשובה "לורק דלבשבש" (= עלים של שומר). כמו רנופרוי גם אני לא הצלחתי למצוא מילה לשמיר. ייתכן שבערבית מרוקאית אין מילה אחת (כמו באנגלית dill) שמיתרגמת לשמיר. הדבר היחיד שמצאתי הוא בערבית קלאסית: شبت (שבּת), או בשם הארוך יותר: شبت بقلة من التوابل (שמיר מכד התבלינים?). שאלה מצוינת הבאת כאן, רנופרוי
יום טוב לך אני מעת מתאוששת מי קילקול קיבה שלא תדע. ויושנת הרבה. ביום. משתחה וחל לוחה דסבון? אז כך התעוררתי וכתבתי לתגובות המתוקות של החברים שלי. סחאבי. טוב אני או מתפעמת ממך אזיה כתב יפה בערבית.. אז כך יש לך יתרון על הרבה כי כמה חשוב עוד שפה ועוד ערבית תהיה לי בריא מותק למתוקים שלך חני
מה יפה איך יורד עת לתחתית הבור. אדון בן לולו הציפור היפה בלי סיפור? יש לי תואר אין לי תואר מי מבקש כאן את ידיי? או את היד שלי? פעם היו מחתנים את האדם רק על פי התואר. וזורקים את הטוהר? . כולם כאם צוחקים וזה ממש יפה אז מה הבעיה. אני גם מותר לי לחרשבש? נו מה אתה מגיב עזרה? בבקשה? לחני. גם רוצה ללמוד קצת מכול דבר בעולם. קשה?
שמילים רבות שמשום מה לא היו קיימות בערבית מרוקאית מדורי דורות, פשוט נלקחות מערבית קלאסית. כך למשל נלקחה המילה עבור "מזגן" (מכּייף להווא). ייתכן שבלית ברירה, גם המילה עבור שמיר (dill באנגלית צחה) נלקחה מערבית: שִיבְּת. אגב, בזכותך למדתי שהשם העברי הבוטני לשמיר הוא... שֶבֶת ריחני.
הגרגיר החשוב הוא לעבד את הלחם עם הג'יגלאן או נפע? נכון או מה יש לכם להגיב נפע זה הגרגיר של השמיר? וזה הכימל? הגבו? ונסגור כאן מעגל על השמיר חברים. ולגבי צוות ההנהלה אני בעד כול סדר כך יש לנו בפני מי להתונן גם על דברי מתיקה כי הכול כאן בא מתוק ובה יחד בתום לב וכולם יחד זה צוות נהדר חזקו את ד-קובי ואת שרונהה המעניינת -יש- והמשך עשייה פה לתת לקבל ביחד לתת המשך זה הדרך . היום אתמול למדתי כי מהעצבות והקושי . בא העתיד ומה הוא- לתת לך קו מחשבה בריאה .על כך לקוות ולהאמין. זה מילים מי סוף פסוק של סידרה נכון. שזה רק מהסידרה- אבל הסידרה גם חלק גדול מהמציאות. אני ידעתי זאת לפני .כי כו אמר אדנניי הקדוש ברוך הוא אין טוב בלי רע. זה מלווה אותנו מרגע הבריאה. וביום יום. אבל תמיד יש מטבע האדם לשכוך. ואז? בום? בה משהו? שזה קרוב לסבל שלך או העצבות של אחר ערב רב נעים חני.
מגיבה לך מה האם לא הבנתה שאני זו ההיא? מי ההו? נו מי קונילמל אני קו קו אני לא למדתי - אני-עם-בור-הארץ. האם אני פסולה בעינייך. בנדם? ואם יש AT CNN-8 WELL HUST TALL ME WORE IS HE - MAYBE WITH Mr, LARI KING HA HAHAAAAAAAAAAAAAAA